TBL 5. Hafta l Uşak Sportif 73-71 Galatasaray

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı normal sezonun 5. haftasında Uşak Sportif'e konuk oluyor.7 Kasım Cumartesi günü saat 15:00'da oynanacak olan mücadeleye Uşak Üniversitesi Spor Salonu ev sahipliği yapacak.
Normal sezonun ilk 4 haftasını 3 galibiyet-1 mağlubiyetle geçen Yenilmez Armada'nın geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'yi 80-63'le geçtiğini hatırlatalım.Eurocup grubunda ise 4 haftayı firesiz geçmiş durumdayız.Yenilmez Armada'ya Uşak deplasmanında başarılar diliyoruz.

Memleket takımıma karşı Yenilmez Armada. :)
Formumuzun arttığı son 4 maçtır olan çıkışımızı sürdüreceğimizi düşünüyorum, Uşak Sportif'te ise bireysel performanslar öne çıkabilir ama biz oyunumuzu oynadığımız sürece, yapacağımız defans ile hafta içi oynadığımız Eurocup maçının bi benzeri olabilir, Yenilmez Armada bizi yine şaşırtmayacaktır. :)

Ben bu takımı özlüyorum. Bir an önce cumartesi olsa da takımı yine izlesem. Maçlar bile çabuk bitiyor gibi geliyor doyamıyorum izlemeye.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı durum bende de mevcut.
Ama maşAllah deyin ki nazar değmesin :)

Maça gelecek olursak dikkat etmemiz gerekiyor.
Çok atlet ve şutör bir takım.
Paul Harris, D'engelo Harrison, Kim Birch gibi iyi yabancıları var.
Koş koş basketbolu oynayan bu ekip 2 hafta önce evinde Daçka'yi yendi.
Eğer ciddiye alırsak yine güzel bir galibiyet alacağız inşAllah.

Henüz yenilmediler galiba, İsmail Şenol da bu sezon iyi bir derece bekliyor Uşak tan.

Jerusalem ,FB, Krasny , Uşak maratonunda bizi en çok Uşak zorlar demiştim. 3 takımı çok zorlanmadan yendik umarım yarın da zorlanmayız

Kolay bir mac olacagini düsünmüyorum . Seyircisiyle bütünlesen bir takım usak . D'angelo Harrison ve paul harris dikkat edilmesi gereken isimler . Zorda olsa kazanacagimiz bir mac olacaktir.

Uşak bizi zorlayacaktır ama takım çok güven veriyor. 2 sezon önceki istediğimiz an balyozu vurduğumuz günlere dönüyoruz gibi geliyor.