Kerem SEÇER' Alıntı:Ben üzüldüm Volkan çok üzüldüm. Ondan yazacak halim yoktu. Bilmem anlatabildim mi?
Kerem SEÇER' Alıntı:Volkan yorumlarına dikkat et istersen. Galatasaray senin gibi senede 5 maça gelen adamlara kalmadı. Gidecek biri varsa o da sensin. Yense de yenilse de kim gelirse gelsin yine de heryerdeyiz biz.
Burak Barut' Alıntı:Volkan Bey geliyorsun galibiyet aldığımız ve izlemediğin bir maçın içine limonu sıkıp gidiyorsun.Sonra da millet sana ters birşey yazınca yakışmıyor diyorsun.Seninki yakışıyor mu?Galibiyet almışız ağlamak mı lazım üzülmek mi?
Birşeyi günde 40 kere söylenince olacağına mı inanıyorsunuz ?
Kerem SEÇER' Alıntı:Geçen sezon Alpella ve Oyak Renault yenilgileri belki de bizi finalden etti. Galibiyetleri küçümsemek ve takımın yenilmesini beklemek ne kadar da acizce bir durum.
Eren Aydın' Alıntı:Ya o zaman maçlara çıkmayalım biz Volkan Abi zaten fener efes tt dışında rakibimiz yok, sana göre oynamaya ne gerek var diğer takımlarla.Yendiniz bitti desinler olsun.Galibiyetle havalara uçmadık ama sevindik ve bu çok doğal birşey.Bunu hor görmen gerçekten mantıksız ve artniyetli bir yaklaşım.Neye sevinip neye sevinmeyeğimizi başkalarına bi soracaz Allah aşkına.Tamam istemiyorsun bu adamın başarı kazanmasını, gitmesini istiyorsun ama başkalarına müdahele etmen bu süreci hızlandırmaz...
Volkan Ozger' Alıntı:Üzülücen erdemiri yendim diye sevinıyosan siz daha demekki galatasarayın büyüklügünün farkında degilsinizki erdemiri yenince seviniyosunuz.
Kerem SEÇER' Alıntı:Bu arada Efes'i 3 maçtır canlı izliyorum. Ligin açık ara en iyi takımı Fenerbahçe'yi de rahat yendiler. Birazcık takip et takımları ondan sonra dalga geç rakiplerinle.