Tebrikler Galatasarayım bagzı zamanlar cok sinir bozucu bir maç olsada kazanmasını bildik en cokta ferit sahank cocuklarına koydugumuz için cok zevk aldım.
Digiturk'ün azizliği yüzünden (eksik kanal sorunu) maçın 25nci dakikasından falan itibaren izleme fırsatı buldum. Takım fena değildi, bireysel olarak Micov ve McCollum sürükledi takımı, Dorsey de onlara destek oldu denebilir maç için. Schilb ya yoğun tempoyu kaldıramıyor ya da başka bir sorunu var bilemiyorum, umarım sıradan bir formsuzluktur.
İlk Beş
Caleb Green . 13
Vladimir Micov . 25
Blake Schilb . 10
Sinan Güler . 0
Stephane Lasme 2
Yedekler
Joey Dorsey . 11
Errick McCollum 22
Göksenin Köksal 0
Dün aksam kazandigimiz macta en cok dikkatimi çeken husus ; yerlilerden 1 sayilik bir katkı bile alamamış olmamiz . Sinan genelde iyi kötü 5-10 sayılık katkı verirdi . Oda gününde olmayinca tüm yük yabancilara bindi.. Micov'un cok ekstra oyunu ve attigi 25 sayı dışında Dorsey'in muazzam katkısı ile kazandik .. İkinci ceyrek genelinde 18 sayi atan Mc collum'u da unutmayalim . Nereye kadar devam edecek bu yük ? Bütün insiyatif yabancilarda ... Sinan dısında Göksen, ege ve Şafak'ın mutlaka rotasyonda katkı saglamasi gerekiyor. Fenerbahce'ye bakıyorsun , Berk ugurlu ve omer faruk önemli süreler aliyor .. Bu takımda Pass first bir guard ciddi fark yaratirdi .
Dün aksam kazandigimiz macta en cok dikkatimi çeken husus ; yerlilerden 1 sayilik bir katkı bile alamamış olmamiz . Sinan genelde iyi kötü 5-10 sayılık katkı verirdi . Oda gününde olmayinca tüm yük yabancilara bindi.. Micov'un cok ekstra oyunu ve attigi 25 sayı dışında Dorsey'in muazzam katkısı ile kazandik .. İkinci ceyrek genelinde 18 sayi atan Mc collum'u da unutmayalim . Nereye kadar devam edecek bu yük ? Bütün insiyatif yabancilarda ... Sinan dısında Göksen, ege ve Şafak'ın mutlaka rotasyonda katkı saglamasi gerekiyor. Fenerbahce'ye bakıyorsun , Berk ugurlu ve omer faruk önemli süreler aliyor .