TBL 8. Hafta | Galatasaray 78-65 Torku Konya

Schilbb süpersin hocam süper. Micova söylenecek söz yok. Hoca dorseyi unutmamalı idi. Lakin atamanın bence ikinci yarıya etkisi çok önemli idi. Dorsey de çok iyiydi ben bu maçtan çok mutluyum. Son olarak bu forumda kimseye ya da bi gruba laf etmedim ama şunu demek istiyorum.
Dorsey bugün de şakalaştı rakiple, hakemle bu garibinize gitti mi???

Böyle maçlar olur. Sonuca bakmak lazım. Net bir galibiyet aldık. İlk çeyrek farkı yaptık diye maç 40 sayıyla mı bitecek yani? Hata yaptı hoca ve kabul de etti ve rotasyon bizi sıkıntıya soktu aynı zamanda da Tucker'ı ritme soktu.
Kazanmaya devam edelim de ben böyle maçlara razıyım. Ayrıca takımın 1 haftada 3 maç yapıp kazandığını es geçmeyelim.

Hocanın hatası rotasyon oyuncularını aynı anda sahaya sürmesi oldu. Göksenin, İzzet, Ege aynı anda sahada olursa 2.lig takımına bile eziliriz. O oyuncuları ana kadroya yedirebilmesi lazım yoksa sene sonunda pili biter takımın özellikle Micov ve Lasme'nin.

Bencede rotasyan yapacaksak ilk beşimize arada 1-2 yedek oyuncu serpiştirsek daha iyi olur bu maçlarda deneme yapabiliriz sıkıntı olmaz.

Belki zor olacagı belliydi 16 sayılardan sıkıntılara girmemiz kötuydu ama birsey var takım 2 gunde bir mac yapıyor rotasyon dar sinanda kenarda olunca bunların olması normal genede kazandık Allaha sukur tebrik ederim takımı ve imparator Ergin Atamanı.

McCollum Göksenin Ege İzzet Dorsey beşinin aynı anda sahada olması o kadar plansız, plansız olduğu için bir o kadar da anlamsız ki.Yok yani ne yapmak istedi Ergin Ataman? McCollum'un oyun kurucu özelliklerini mi, Ege'nin 3 numara oynayıp oynayamayacağını mı, Göksenin'in guard özelliklerini mi...Ne görmek istedi neyi test etti ? Bu rotasyon anlayışı hem izleyenlere hem de bu beşe haksızlık.Ege'ye böyle mi özgüven aşılayacağız, böyle mi kazanacağız çocuğu ? Maçı kaybetsek bu kadar sinirlenmezdim herhalde.

Tekrar yazıyım okumayan vardır. Ataman zaten maç sonu "ege izzet dorsey ile fantazi yaptık biraz" diyerek kabul etti hatasını.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazanmak güzeldir. Özellikle ilk periyottaki oyun izlerken müthiş zevk verdi bana. İstemsizce sırıtıyordum. Sonra rotasyonu abartarak maçı zora soktuk fakat yine kontrolü elimize aldık. Bu maç top kaybı çok fazla yaptık. En güzel yanı takımın kazanma alışkanlığını benimsemiş olması..

Bu sene Abdi İpekçi'ye gittiğim ilk maç oldu. Tribünün tamamen dolu olmayacağını tahmin ederek hanımı ve çocuğu da alıp gittim. Tribünden gözüktüğü kadarı ile Ege Arar ısınmada bile isteksiz gözüküyor. İzzet kabiliyetsiz ve dengesiz. Bunun dışında sahaya yakışmayan oyuncu yok. Göksenin yavaş yavaş hücum opsiyonundan çıkmaya başlıyor. Geçen sene Daçka'da kazandığı şut özgüveni geriliyor daha . Savunma gayreti iyi bunun yanında. Bu maç ve mc Collum ve Caleb'in maçı değildi. şut haricinde herkes gibi elinden geleni yaptılar. Ama Tucker çılgın atı. Micov'da haftalardır bizim tarafta en etkili oyuncu. Sezon sonuna kadar bu etkili performansını bekliyoruz.

Aziz Bekir inanılmaz! bağıra çağıra takımını yönetti. Onu seyretmek de eğlenceli.

Kadınlar maçından sonra rahat maç izliyceğimizi düşünmüştüm. Ama hocanın ikinci periyotaaki inanılmaz 5 i herkesi madara etti. Öyle ki oyuncular ne yapcakalrını kimi tutcaklarını şaşırdı. Ama olan Göksenin e oldu. Kenara aldıktan sonra da hoca uzun bir süre fırçaladı.
Green ve göksenin formu geriye gidiyor maalesef. İzzet biraz daha istekli ve arzulu gözüktü. Ama halan çalışması gereken yönleri var. Özellikle şut sokmada çok kötü öyleki maç öncesi ısınmada kendi bile inanamadı sokamadığı şutlara.
Micov gerçekten izlemsi zevkli ve bir o kadar da kaliteli bir oyuncu. Bence hiç düşünülmeden sözleşmesi uzatılmalı yoksa elimizden kaparlar.
Dorsey halen ciddiyetsiz geliyor gözüme. Son dakikalar Sean wıllams ile yan yana geldiler bi an ikisinin aynı takımda olduğuunu düşündüm ve yemin ederim basketboldan soğudum :)