TBL 8. Hafta | Galatasaray CC 76 - 86 Tofaş

Re: TBL 8. Hafta GALATASARAY CC - TOFAŞ

cimbomumuza şimdiden başarılar bundan sonra ligde kaderimizi turkler belirlicek yabancılar en az 70i bulur gene gerisini türkler kaç tamamlarsa artık....
 
Re: TBL 8. Hafta GALATASARAY CC - TOFAŞ

tofaş'ı da yenemezsek tahkimden ne çıkacağı önemli değil. ligde kalamayız zaten. Ben pek zorlanmayız diye düşünüyorum. Bu maçta en azından süre almayan oyuncularımız oynasın. oynayan yerli oyuncularımızdan şikayetçiyken biz. bir de hiç süre almadan, kadroda dolgunluk yapanları hiç tutmayalım..
 
Re: TBL 8. Hafta|Galatasaray-Tofaş

Aslında bu seyircisiz maçların ilki olacağı için basketçilerimize salona kadar konvoyla eşlik edip onları motive etmek fikri nasıl sizce?
 
Re: TBL 8. Hafta|Galatasaray-Tofaş

foruma yenı uye oldum esasında forumu ıı takıp eden ve forumda vakıt gecırmekten cok zevk alan bırsıydım dısarıdan ,uye olmayıda dusunmuyordum ama son zmanlarda butun konularda herkes tarafndan sıkca bahsedılen yerlı oyuncularımızı ruhsuzlukla suclayan yabancı oyuncularımızı ıse armaya sahıplendıler dıyıp goklere cıkartan arkadaslarımızı gorunce bı cevap yazma hakkı hıssettım kendımde yerlı oyuncularımız ın yetersız oldugu kanaatıne yuzde yuz katılıyorum ama armaya a sahıplanmıyolar demek emege saygısızlık olur yıllarca yasadık ;ekonomık sıkıntılarda kımlerın ırakıp kactıgını kımlerın savastıgını gorduk .evet yabancı oyuncularımızın hepdı karakterlı oyuncular ama her zman ıse profesyonelce bakıyolar ve haklılarda .yalnız amator olarak bırılerı bısey yapacak zorunda kalırsa bunu yerlıler yapar unutmayın gelın onlara destek verelım bugunlerden onlarsz cıkamayız ...turkıyenın en atletık sert ıkı numaralarından evren ,guvenı yerınde oldugunda bızı fb macını kazndıran hala müthiş yeteneklı oldugunu dusundugum murat kayayı ve dıgerlerıne lutfen sahıp cıklaım yabancılarımızı yuceltırken kendı evlatlarımızı unutmayalım hep bırlıkte su kaos ortamından cıkaralım takımımızı saygılar ..:)
 
Re: TBL 8. Hafta|Galatasaray-Tofaş

Takımımızın her zaman arkasındayız. Seyircisizde oynasak bu maçı almak için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğimizden şüphem yok. Bu maçta Eren Beyaz'a biraz daha süre verebiliriz. Koç Cem Akdağ geldi mi? takımın başında maça çıkacak mı? bu konuyla ilgili bilgilendirme yapılırsa güzel olur. İyi şanslar Galatasaray'ım...
 
Re: TBL 8. Hafta|Galatasaray-Tofaş

Mehmet Yağmur kariyer maçlarından bir tane daha sunar bize ama yeterli olacağını sanmıyorum.
 
Re: TBL 8. Hafta|Galatasaray-Tofaş

Eren Aydın' Alıntı:
Mehmet Yağmur kariyer maçlarından bir tane daha sunar bize ama yeterli olacağını sanmıyorum.

Mehmet Yağmur belki kariyer oynayabilir ama bu önemli maçlarda kendini göstermek istediği için.Yoksa Mehmet sıkı bir Galatasaray'lı.Son Türkiye Kupası'nda iyi oynayamadı bize karşı.

Sanırım adı çıkmış 9'a durumu var Mehmet'le ilgili.
 
Re: TBL 8. Hafta|Galatasaray-Tofaş

Kötü birşey demedim Gazanfer. Aksine sıkı Galatasaray'lı ise kendini camiaya göstermek için tabiki oynayacak. Nasıl Barış Özcan bizim maçlarda aslan kesiliyor buda öyle garip bir durum sadece.
 
Re: TBL 8. Hafta|Galatasaray-Tofaş

Eren Aydın' Alıntı:
Kötü birşey demedim Gazanfer. Aksine sıkı Galatasaray'lı ise kendini camiaya göstermek için tabiki oynayacak. Nasıl Barış Özcan bizim maçlarda aslan kesiliyor buda öyle garip bir durum sadece.

Ben de kötü birşey demedim Eren :)
 
Re: TBL 8. Hafta|Galatasaray-Tofaş

tüm gs camısasına hayırlı c.tesiler..maçımıza az kaldı ben bu maçta özellikle jasa ve ranciğin biraz dinlendirilmesini düşünüyorum avrupa ve lig maçları çerçevesinde yorulup performansları düşebilir can murat evren eren was mike polat caner rotasyonu düşünebilir bakalım bu maçta yerliler kaç sayıo atacak umarım en az 20 30 arası bulur bakalım 1.5 saat sonra görcez....
 
Re: TBL 8. Hafta|Galatasaray-Tofaş

Yok Gazanfer sende kötü bişi demedin ama olayı B'u adam Galatasaray'a düşmanı olduğu için böyle oynuyor' diyenlere cevap kıvamında yazdın bende öyle düşünmediğimi belirttim :)
 
Re: TBL 8. Hafta|Galatasaray-Tofaş

"Takımımızı kurtaracağız"

Galatasaray Cafe Crown'ın başarılı basketbolcusu Radoslav Rancik, Türkiye'deki ilk röportajını SABAH'a verdi.

Galatasaray Cafe Crown'ın başarılı basketbolcusu Radoslav Rancik, Türkiye'deki ilk röportajını SABAH'a verdi. Muhabirimiz Mustafa Bozkurt'la Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya gelen Slovak yıldız, birbirinden önemli açıklamalar yaptı. İlk olarak Cemal Nalga skandalı hakkında konuşan Rancik, "Kulübünüz size para ödüyor. Siz de beklentileri yerine getirmek, onları mutlu etmek ve istenilenleri yapmak zorundasınız. Cemal'in durumunu anlayabiliyorum, yaşadıklarının kolay olmadığını da biliyorum. Ama bana soracak olursanız; bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki, kimse bana o formayı giydiremezdi" dedi. 15 numaralı Cemal Nalga'nın cezalı olduğu halde 7 numaralı formasını giydiği için 4 ay sahalardan men cezasına çarptırılan Tufan Ersöz'ün durumuna da değinen 31 yaşındaki power-forvet, "Tufan'ın aldığı ceza çok fazla. Galatasaray olarak zor bir durumda olduğumuzu kabul ediyorum ve şu an bunu çok fazla düşünmemeye çalışıyorum. Ama bu cezaların azalacağına ve en azından bize aldığımız puanların geri verileceğine inanıyorum" yorumunda bulundu. "Bu gerçekleşirse Galatasaray'ın ligde kalacağına yüzde yüz inanıyorum" diyen Rancik, "Puanlarımızı geri vermezlerse, işimiz biraz daha zorlaşır. Şu an sadece basketbola konsantre olmak istiyorum. Yine de takım olarak tüm gücümüzle her şeyi başarabiliriz. Galatasaray'ı ligde tutabiliriz. Sonuna kadar savaşacağız" ifadesini kullandı.

"TERCİHİMDE PİŞMAN OLMADIM"

Benetton Treviso'daki antrenörü Oktay Mahmudi'nin Türkiye tercihinde önemli rol oynadığını dile getiren 2.06'lık dev, "Mahmudi bana 'Galatasaray'ın çok sağlam ve profesyonel bir kulüp' olduğunu söyledi. O çok güvendiğim ve inandığım bir koç. Onu dinledikten sonra da hiç düşünmeden kontratı imzaladım. Pişman değilim" şeklinde konuştu. İstanbul'a yavaş yavaş alıştığını vurgulayan Rancik, "Evim Florya'daki tesislere sadece 2 dakika uzaklıkta. Antrenmanlara yürüyerek geliyorum. İstanbul'u çok fazla gezemedim. Ancak fırsat buldukça Taksim'e ve balık pazarına gidiyorum" dedi.

POTANIN KEWELL'I

Radoslav Rancik, taraftarımızın kendisi için yaptığı "Potanın Kewell'ı" yakıştırmasından çok mutlu olduğunu söyledi. "Taraftarla aramda özel bir bağ var" diyen Slovak yıldız, "Onların enerjisini sahada hissediyorum. Bu bana ayrı bir güç veriyor. Galatasaraylılar için sonuna kadar savaşırım" iddiasında bulundu.

"RENKLER İÇİN OYNARIM"

Kısa sürede tribünlerin sevgilisi olmayı başaran Radoslav Rancik, bu durumu şu sözlerle açıkladı: "Ben oynadığım takım için sahada her şeyimi veririm. Formanın renkleri ve taraftarlar için mücadele ederim. Kazanmak için de sonuna kadar savaşırım."

Derbide Fenerbahçe Ülker'i iki uzatma sonunda devirdikten sonra sevincini taraftarlarla paylaşmasına da değinen Rancik, "Üçlü çektirmeyi kaptanımız Tufan'dan öğrendim. Bu hareket beni çok etkilemişti ve zamanı gelince de bunu yapmayı kafama koymuştum. Derbide de bunu gerçekleştirdim" diye konuştu.

"ANNEM 53 YAŞINDA VE HALA BASKETBOL OYNUYOR"

Rancik, basketbola başlama sebebi olarak annesini gösterdi. Rancik, "Annem Slovakya'da bayan takımında antrenördü. Onun antrenmanlarını izlemeye giderdim. Temel eğitimimi ondan aldım. Annem şu an 53 yaşında ve Veteran Ligi'nde basketbol oynuyor" dedi. Slovak oyuncu, yakın bir aile dostunun yardımıyla 15 yaşında Amerika'ya gittiğini ve lise ile üniversitede basketbol oynadığını da söyledi.
 

Üst