• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL All-Star 2015 Oylaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 36
Çözümler 0
@Murat Temur
Yerli/yabancı karması işinden vazgeçmeleri iyi olmuş ama asya-avrupa diye ayırmak da bana biraz tuhaf geldi.

Micov u kimse favori olarak söylemedi 3 sayı yarışmasında ama benim tahminim mancınığı kurarsa rekor bile kırar.

Burda bile şike yaptılar. Bu federasyon durduğu sürece milli takımı desteklemek zor olacak.

Hahahaha. Ceo Furkana oy istiyor hahahaha

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

All-star'da şike yapmak da sadece bunlara yakışırdı zaten. Bravo.

Arkadaşlar izlemeyin kafanız rahat olsun.

Dorsey ne yaptı öyle ya? Kaan Kural'ın da dediği gibi "oooohhhhohohohhhohohohohhhhohohooohohohoohooooooooo"

Jüride kimler var çok garip bir puanlamaları var.

Jüridekilere bakın ahahaha. Abi ya ezikliğe bak. Survivor Begümden tut Esin Övete kadar. Topu bomba zannederler :D

Geçen yıl çok uğraştılar Furkan'ı 1. yapmak için olmadı. Bu sene kesin yaparlar.

Yalnız Dorsey kafayı kameraya vuruyordu az kalsın. Şov derken adamın hayatı kararıyordu

Furkan epey çalışmış belli ki.

Beyler ne şikesi allah aşkına? Böyle şeylere kafa yormaktan, basketboldan keyif almayı unutmuşsunuz. Arkanıza yaslanıp ve şovun tadını çıkartmaya çalışın bence...

Hak etti kazandı helal olsun. Şu organizasyona bile başka şeyler katmayın rica ediyorum.

Jürideki kadınları altın gününden alıp getirmişler galiba. Furkan'ın şovu falan çok iyiydi de smaçları abartmamak lazım.

Eğlencenin içine illa bir taraftan birileri bir yerlere gelsin diye değişiklik sokarsan o eğlence olmaz. Kimse kusura bakmasın bir eğlence organizasyonunu bile adam kayırarak yapıyoruz. Diyorum bizim tüm kurumlarımız yıkılmalı.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

3 sayı yarışmasında finale 2 oyuncu kalıyor. Puan eşitliği durumunda renkli topu fazla sokan önde kabul ediliyor. Melih M. elenmişken federasyon yetkilileri el atıp Melih'i 3. kişi olarak finale itekliyor.

Bunlar normal, biz basketboldan keyif alamıyoruz öyle mi ?

......

3 sayı yarışmasında finale 2 oyuncu kalıyor. Puan eşitliği durumunda renkli topu fazla sokan önde kabul ediliyor. Melih M. elenmişken federasyon yetkilileri el atıp Melih'i 3. kişi olarak finale itekliyor.

Bunlar normal, biz basketboldan keyif alamıyoruz öyle mi ?

......

Spikerler diebler ın isteğiyle diye söylemişlerdi.

Kaldıki öyle olsa bile ne olur ki ? Ne kaybedenin üzüleceği nede kazananın çok sevineceği bir yarışma. 11 basket yerine 21 basket seyretmiş olduk en azından.

Geri