• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL Finali | 2. Maç | Fenerbahçe Ülker: 74 - Galatasaray Liv Hospital: 73

Hairston en az 10 sayı atar. ( Ters totem )

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yine cenabet adam Bonsu ile birlikte girdi,yine fark oldu.

Edit: Az önce çıktı,takım yine kendine geldi.

Ataman mola almadan bitirecek maçı yine.Yardımcıları da birşey demiyor herhalde.5 dakika da 2 sayı attık hala izliyor.

18 10 dan 25 20 15 2 lik seri:(

Arroyo dökülüyor... resmen dökülüyor... bu kaçıncı top kaybı sayamadım...

bONSU 2'DE 0.

Hayatımda Malik kadar saçma iki numara görmedim.

ergin hocanın telefon numarası olan var mı ? yalvarıyorum çıkarsın şu malikle bonsuyu takımdan

manu 3 ledi ne yazık ki

Ender her topu son top gibi oynuyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hairtson bu şekilde oynamaya devam ederse hele ki ipekçide kıyamet kopar. Şahsen ben sabredemem.

manuchar coşuyor

Endere bak önü boş attığı turnikeye bak. Rezil herifsin.

Marko coştu 14. sayısı 3 faulle oynuyor

Ergin Hocam lütfen şu Furkanı on dakika oynatıp sonra da ikişer dakikadan üç kere oyuna sokma, adamı bırak kırk dakika oynayacak hırsa sahip, çıktığında pota allı folloş oluyor işte.

Şu anda rezil oynayan Ender sahada,ama geçen maçın takımımızdaki en skorer ismi daha oyuna bile girmedi. Ergin Hoca'yı çok seviyorum ama formayı adaletli dağıttığını düşünmüyorum. Hala Malik'e sabretmesini de bir türlü anlamıyorum.

Marko'nun 3'lükler olmasa hücum rezalet. Uzunlar ayrı bir rezalet. Gel de Jawai'yi arama..

2. yarı carlos devreye girmezse umut yok... ender'e umut bağlarsak vay halimize...

Erceg vede Malik bu takımın kamburları net

Top Fenerbahçe'ye geçince Murat Murathanoğlu'nun heyecanına bakın :) Top bizdeyken ben bile basket atmamızı istemiyorum zaman zaman öyle bir kötü anlatıyor ki yazık...

Geri