TBL Finali | 5. Maç | Fenerbahçe Ülker: 76 - Galatasaray Liv Hospital: 63

Kafa kafaya oynamayı başarabilseydik, gerilen seyirci takımın ceza almasına neden olacak taşkınlar yapabilirdi. Hakemler de maç başlamadan ilk anonsu yaptırmıştı zaten. Bu sayede kaybetsek bile, gelecek maç evimizde kazanıp, son maç seyircisiz FB karşısında şampiyonluk kovalayabilirdik. Ama takım böyle fark yiyince izleyici de rahatlıyor.

20 dakikada 21 sayının izahı yok.Hakem,tribün,şikeciler falan hikaye.

Bir pozisyonda topun Zoric'ten çıktığını vermemesi dışında hakemlik olay yoktu gibi birşey,bahanede yok ilk yarı sonuna kadar hadi bakalım. Ulan ATAMAN; OBRA kullanıyor mola, ben kullanmayım deyip güya fantezimi yapıyorsun anlamamki.Sanki TERİM,le yarışıyor egoluk ve takıntı konusunda ...

Ya hemen koça giydirilmeye başlanmış.2 maç önce en büyük koç oydu ama

Güzel kardeşim soruyorum sana; İlk periyot takım dökülüyor, fark 12-14 mola alsan takım bi oturacak bi kendine gelecek rakibin bir hızını keseceksin fark 23 oldu bir ara hala mola yok bunu söylemek giydirmek mi ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hem hücumu hem savunmayı aynı anda nasıl bu kadar rezil yaptık akıl sır erdiremiyorum.
Fenerbahce 16/18(%88) ile 2lik atışlarda isabet buldu.İlk maçta da %80 civarındaydı 40dk sonundaki 2lik yüzdeleri.Arkadaş nasıl bir savunma yapıyoruz anlamıyorum.Hücumu da savunmayı da hiç bir beşle oturtamadık.Bu Fener bu kadar rahat ikilik yüzdesini hiç bir takıma karşı bulamadı ve bu kadar düşük sayıda kimseyi tutmadı bi devrede.Ne yapıyoruz biz ya o içeride girmeyeceği belli olan 2 kişi üzerine yapılan penetreler mi hücum silahımız ? Fark 24 sayı ikinci yarı artık üçlük üzerinden hızlı hızlı oynamalıyız maç %90 bitti ama o %10 u kovalamak için azıcık cesur oynamalı oyuncular.Bu kadar dandik bi atmosferde bu kadar eli kolu bağlı oynayamayız.

Kafa kafaya oynamayı başarabilseydik, gerilen seyirci takımın ceza almasına neden olacak taşkınlar yapabilirdi. Hakemler de maç başlamadan ilk anonsu yaptırmıştı zaten. Bu sayede kaybetsek bile, gelecek maç evimizde kazanıp, son maç seyircisiz FB karşısında şampiyonluk kovalayabilirdik. Ama takım böyle fark yiyince izleyici de rahatlıyor.

Aynen öyle 3.periyotta biraz kıpırdansak belki maçın sonlarına doğru birşeyler olabilir ama çok zor ihtimal

İki takım oyuncuları da aleyhlerine çalınan her doğru karara itiraz ediyor. Normalde faul yapan oyuncular düdük çalınır çalmaz ellerini kaldırıp işi kolaylaştırırdı. İki takımın forum sayfalarında da herkes karşı taraftan düşmanmış gibi bahsediyor. Oyun lan bu! Hem de güzel bir oyun. Neden göze hoş gelen şeyleri görmek yerine başka işlere uğraşıyoruz. Avrupanın en iyi başarılı koçuyla türkiyenin en başarılı koçunun kapışması bu. Bizim takımda da yerli koç var. Bu açıdan daha keyifli. Seride keyif meyif kalmadı ya bi deniyelim belki güzel atmosferli bikaç maç izleriz.

Bundan daha kötüsünü başaramazdık sanırım. Bir Allah'ın kulu yok mu potaya giden rakibin karşısında dikilecel, el kaldıracak? Uzunlarımızın rezaletinden hiç bahsetmiyorum. Koç sen de bundan sonra mola alma zaten bir zahmet.