TBL | Yeşil Giresun 84-87 Galatasaray

James'in sıkıntısı oyunu olsa alışınca daha iyi olur deriz ancak yüz ifadesi sanki zorla takıma getirmişiz gibi.

39-43 önde bitirdik devreyi.Her iki çeyreğin son saniyelerinde 2 tip 4 sayı yedik.Sinan çok yorgun olmadığından ilk yarı çok iyi oynadı. :)

İçerdeki seyircili aksiyonu yüksek maçlarda James daha çok motive edilebilir.Play-off maçlarında mutlaka katkı verecektir şimdilik idare etsin de

Bu James beni yaniltmiyor.Bi oyuncunun nasil klubunde baslayip,devam edecegini bir bakista anliyorum.Ilk Konya macindaki ince detaylarini yakalayinca bu arkadas olmaz dedim..Ergin hocamizdan soyle son bir takas hani....James-Birch takasi Usak ile...Niye olmasin?

Giresun pota altinda Darnel Jackson'un olmamasi onlar icin mütiş bir dezavantaj . Son olarak dacka macında izlemiştim jackson'u .. Hem size hemde hırsıyla pota altinda harika işler cikarmisti . Cizgi gerisindende cok yüzdeli dis sut atabiliyor . Onun yoklugunda pota altinda İvanov ve Mutlu demir ile mücadele ediyorlar. Özellikle Bernard James'in lasme'yi dinlendirdigi dakikalarda mutlu demir deyim yerindeyse Bernard'ı 'perişan' etti' . Evet, mutlu demirden söz ediyoruz.. Özellikle bir pozisyon varki iki feyk atarak Bernard'ın basini döndürdü .. Konya deplasmaninda en önemli uzunlari olmadigi bir macta bernard 12 sayi bulmustu . Bu mactada Giresun'un en onemli uzunu olmadigi bir günde ' mutlu demir ' isimli pivot arkadas karsisinda komik durumlara düstü ..
Bernard hücumda cok iyi bitiriyor bu yönü cok iyi ama ayaklari özellikle savunmada cok yavas bir izlenim verdi . Ve lasme'nin yarattigi caydiriciligi göremiyorum.. Adaptasyon sorunu diyip bekleyelim..

Bu arada devre sonu giresun'un attigi basket emin mogolkoc tarafindan iptal edildi . Cok net bicimde top giresunlu oyuncunun elindeydi.

Bu James beni yaniltmiyor.Bi oyuncunun nasil klubunde baslayip,devam edecegini bir bakista anliyorum.Ilk Konya macindaki ince detaylarini yakalayinca bu arkadas olmaz dedim..Ergin hocamizdan soyle son bir takas hani....James-Birch takasi Usak ile...Niye olmasin?

Bildiğim kadarıyla 10 yabancı oyuncu lisans hakkımız doldu. Chuck'ın lisansı Antep maçı öncesi Green'in yerine çıkartılmıştı sanırım. James'in yerine oyuncu almamız muhtemel değil yani.

Çok erken olacak,belki ama ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Bu dar kısıtlı zamanda james'i bulabildiler bence.Patrick young ve Lasme'den sonra çoğu pivot kesmez bizi artık.

Bargnani laflari ortaliklarda dolasip James aliniyorsa onun adi transfer fiyaskosudur. Bizim klupte yillardir bitmeyen parasizlik,vizyonsuzlugun eseridir.

Bildiğim kadarıyla 10 yabancı oyuncu lisans hakkımız doldu. Chuck'ın lisansı Antep maçı öncesi Green'in yerine çıkartılmıştı sanırım. James'in yerine oyuncu almamız muhtemel değil yani.

O zaman tribune cikmasi gereken oyuncu James olmali playofflarda ligde.. Caleb Green'e kizamam kotu de oynasa..Hirsi yeter..Ayni Patric Young'un ilk macindaki hirsi,ise karsiki arzusu,heyecani gibi.

Maçı izlerken, her pozisyonda aklıma Canaria maçımız geliyor.Çocukların işi zor konsantrasyonla ilgili.Umarım kazanırız.