James in karşısında kimi koyarsan iyi iş yapıyor. Düşündürücü
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten 3 aylığına geldim kafasındaysa sıkıntı.
James in karşısında kimi koyarsan iyi iş yapıyor. Düşündürücü
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kadar kötü oyuncu olmadığını bildiğimize göre hazır değil diyebiliriz fakat yaptığı hatalar çok saçma geliyor bana. O kafadaysa zaten çok kötü olurZaten 3 aylığına geldim kafasındaysa sıkıntı.
Çok erken olacak,belki ama ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Bu dar kısıtlı zamanda james'i bulabildiler bence.Patrick young ve Lasme'den sonra çoğu pivot kesmez bizi artık.James'in sıkıntısı oyunu olsa alışınca daha iyi olur deriz ancak yüz ifadesi sanki zorla takıma getirmisiz gibi.
Bu James beni yaniltmiyor.Bi oyuncunun nasil klubunde baslayip,devam edecegini bir bakista anliyorum.Ilk Konya macindaki ince detaylarini yakalayinca bu arkadas olmaz dedim..Ergin hocamizdan soyle son bir takas hani....James-Birch takasi Usak ile...Niye olmasin?
Çok erken olacak,belki ama ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Bu dar kısıtlı zamanda james'i bulabildiler bence.Patrick young ve Lasme'den sonra çoğu pivot kesmez bizi artık.
Bildiğim kadarıyla 10 yabancı oyuncu lisans hakkımız doldu. Chuck'ın lisansı Antep maçı öncesi Green'in yerine çıkartılmıştı sanırım. James'in yerine oyuncu almamız muhtemel değil yani.