TBL | Yeşil Giresun 84-87 Galatasaray

Cok fazla taktik yada bireysel performans elestirisi yapilacak maclar degil artik bunlar.

Kaldi 7 mac, 7 macida kazanip bir sekilde saha avantajini almamiz lazim, ondan sonrasini pancar suratli dusunsun.

Rahat kazanacağımız maçı zora soktuk. Bunun en büyük sebebi de konsantrasyon kaybı oldu sanırım. Her şeye rağmen kazanmak güzel

YÜRÜYEDUR!

Ben açıkçası bugünkü hakem yönetiminin bize fayda sağladığını düşünüyorum. Sertliğe inanılmaz müsamaha gösterdiler. Schilb iyi oynadığı bir günde her zamanki gibi hakemlere sinirlenip maçtan kopuyordu ki bir anda aleyhte düdüklerin artmasıyla oyuna girdi tekrar. Hem de çok hırslı bir şekilde. Aynı şekilde Mccollum'u ilk kez bu kadar sinirli gördüm. Hakemler İspanya'da çok daha kötü olacak. Bazı şeyleri ne kadar anlatsan da oyuncu ancak yaşayınca anlar. En azından Ergin Hoca oyuncuları bu konuda hazırlamakta zorlanmayacaktır.

Mccollum ve Schib'in kritik atışları sokması Canaria maçı öncesi ekstra bir özgüven katacaktır. Green'in döndükten sonra ilk kez savunma yapması(çok da iyiydi savunma konusunda) güzel bir gösterge. Sinan'ın da uzun süre sonra 'iyi' oynaması çok çok önemliydi. Micov ve Lasme biraz daha az süre almış olsa daha da iyi olurdu ama artık yapacak birşey yok.

James iki maçtır bende de kötü bir izlenim bırakıyor. Herşeyi savunma denen bir adam için biraz ilginç davranıyor açıkçası. Geçen hafta 'Terör olaylarından dolayı geldiğine pişman mı oldu' ya da 'Psikolojik olarak kötü mü etkilendi acaba' diye düşünüyordum. Ama bugün de aynı görüntüde olması biraz şaşırtıcı. Ama yine de acele etmemek gerekli!! 4. faulü aldıktan sonra sinirlenmesi ise göründüğü kadar umursamaz olmadığının göstergesi bence. Hücumdaki potansiyeli konusunda ise beklentimin üstünde olduğunu söylemem gerek.

Bence kalan maçlardan en zoru Daçka maçı. Onu da kazanırsak 2. bitiririz diye düşünüyorum. Ama şu an tek önemli olan çarşamba günki maç. Çarşamba akşamı forumda takım ve hoca hakkında övgü dolu entryler görmek dileğiyle.

Mini bir Gran Canaria maçı oynadık bence konsantrasyon kaybı çok büyüktü zaten.
Lasme 3 haftadır zaten süre alamıyor faul problemine girmekten dünkü maçın ona çok tahribat yaratacağını düşünmüyorum kesinlikle.

Maçı anca izleyebildim. Bu çorapspor oyuncusuyla, taraftarıyla ne kadar karaktersiz, ne kadar çirkef, ne kadar yavşak bir camiaymış afedersiniz.. Şikeci ülker ve görgüsüz ksk'ya özendiler galiba. İnşallah ligden düşerler mide bulandıran küçük sinekler. Yani maç başında Göksenin falan iyi sabretmiş ben olsam o topu krakerin kafasına geçirirdim:) Tüm bunların üstüne Galatasaray düşmanı hakem bozuntularının çaldığı düdükleri falan da düşününce zor maç olmuş. Spiker denen gereksizin cümle aralarında kıt aklınca Galatasaray'ı küçümseme çabası da komikti.

Sonuçta hem kazanma alışkanlığı edinme, hem de Canaria rövanşı öncesi moral açısından iyi bir sonuç oldu. Bu maç özelinde McCollum'a da ayrı parantez açmak gerek. Maç sonunu çok büyük oynamış. Helal olsun.

Maçı anca izleyebildim. Bu çorapspor oyuncusuyla, taraftarıyla ne kadar karaktersiz, ne kadar çirkef, ne kadar yavşak bir camiaymış afedersiniz.. Şikeci ülker ve görgüsüz ksk'ya özendiler galiba. İnşallah ligden düşerler mide bulandıran küçük sinekler. Yani maç başında Göksenin falan iyi sabretmiş ben olsam o topu krakerin kafasına geçirirdim:) Tüm bunların üstüne Galatasaray düşmanı hakem bozuntularının çaldığı düdükleri falan da düşününce zor maç olmuş. Spiker denen gereksizin cümle aralarında kıt aklınca Galatasaray'ı küçümseme çabası da komikti.

Sonuçta hem kazanma alışkanlığı edinme, hem de Canaria rövanşı öncesi moral açısından iyi bir sonuç oldu. Bu maç özelinde McCollum'a da ayrı parantez açmak gerek. Maç sonunu çok büyük oynamış. Helal olsun.
Bogac nerden izledin tekrarını link varsa paylasabilirmisin?