TDTK 4'lü Finaller | 4.olarak tamamlıyoruz

Erkek Voleybol Takımımız 29-30-31 Mart’ta Teledünya Türkiye Kupası 4’lü Finallerinde mücadele edecek. Maçlar Gaziantep Şahinbey Spor Salonu’nda oynanacak.

Maç programı:

29 Mart Cuma
13:30 Arkas Spor-İstanbul BBSK
16:00 Halkbank-Galatasaray

30 Mart Cumartesi
13:30 İstanbul BBSK-Halkbank
16:00 Galatasaray-Arkas Spor

31 Mart Pazar
13:30 Galatasaray-İstanbul BBSK
16:00 Arkas Spor-Halkbank

Maçlar Bugün TV'den naklen yayınlayacak.

Oynanacak maçlarda en çok puan toplayan takım, 2012-2013 sezonu Teledünya Türkiye Kupası şampiyonu olacak.
Takımımıza başarılar. Umarım Gaziantep’te gereken desteği görürler.
 
Erkek voleybolda ilk defa bu kadar iyi bir kadromuz var bence uzun yıllar sonra, bu takımda hem yerli hemde yabancı oyunculara bakınca şampiyonluğu düşünmek zor değil, inşallah her iki kupayıda kazanırız :)
 
Yarın bence turnuvanın favorisi olan Halkbank ile karşılaşacağız. Eğer iyi bir başlangıç yaparsak ki - niye olmasın - hem takımın kendine olan güveni ve inancı artacak, hemde ligde daha az zorlandığımız Arkas karşısına avantajlı olarak çıkacağız. Yeter ki yarın kazanalım, gerisi gelecektir diye düşünüyorum.

Yarın hocanın tercihlerini de merak ediyorum açıkçası. Türkiye Kupasında 2+1 sistemi olduğu için libero olarak Caner'le başlayacağımız kesin gibi. Önemli olan Vlado'nun yanında kimin oynayacağı. Janic mi yoksa Bell mi? Açıkçası play-offtan önce Bell'i izlemek çok isterim ciddi rakipler karşısında. Ama bence hocanın tercihi Janic olur Halkbank maçında. Zira Halkbank çok iyi servis atan bir takım, maçı almak istiyorsak; o iyi servislere, iyi manşet getirmemiz lazım ki bu konuda Janic dünyanın en iyi smaçörlerinden biri. Son haftalarda da artan formu var. Yarın ondan gelecek katkı çok önemli olacak. Çoşko'nun yerli statüsünde oynaması bu tip yabancı kısıtlaması olan turnuvalarda bize büyük avantaj sağlıyor. Son oynadığımız Torul maçında takımımızın hem en skorer oyuncusu, hemde en yüzdeli hücum yapan oyuncumuz olmuştu.

Takımımıza başarılar, umarım kupayla İstanbul'a döneriz :)
 
İBB alsaydı iyi olurdu.Arkas 2 puan İBB 1 puan aldı.

Halkbank maçımız birazdan başlar.2 yabancı statüsünde kazanabiliriz.Nikolov banko oynar da Bell mi? janic mi? bilgisi olan varmı
 
Maç baya güzel başladı.Şu ritmde voleybol oynayıp keyif aldıktan sonra sonuca fazla takılmam.Antep'li Galatasaraylılar için kazanmamızı istiyorum daha çok.
Gayet iyi blok tutuyoruz.Serviste ateş etmezsek ortalarına can dayanmaz.
 
Seti 25-21 kazandık.Bloklarımız ve servis kalitemiz muazzam.Can Ayvazoğlu smaç plaseleriyle sıkıntı yarattı o kadar.Takımın eski dağınık görüntüsü yok,hırs ve odaklanma gayet iyi,Murathan çok iyi. :)
Turnuva sonuçta bu.Oyun baya gider gelir ama şu görüntümüzden ödün vermeyelim sezon sonuna kadar.
 
Aldık ilk seti ve iyi mücadele ediyoruz.Tribünde de iyiyiz antepliler içeriye girdiler ama bizimkiler olayı çözüp gönderdiler onları.Bu istek devam ettiği sürece kupayı almayı başarabiliriz.Arkas kazanmış ama 3-2 en azından puan kaybı yaşamışlar.Arkas-halkbank maçı olduğunu da düşünürsek maçı kazanmamız halinde avantaj elde ederiz.
 
15-12 öndeyken teknik molaya girmeye de çok yaklaştık ama ekstra bir sayıyla oyuna tutunup turdan da faydalanarak muazzam blok yaptılar.18-18 şu an.Tribün biraz düştü olaylar sonrası.
 
25-23 verdik seti.3 puan çok zor artık.20-19 öndeyken tribünden çevirip öldürdükleri topa ve 22-22'deki faul verilmeyen pasa takılmadan devam etmek lazım.
 
Hakem faulleri çalmıyor eyvallah da motivasyon anlamında artıya dönüştürecekken bir iki hata da biz ekliyoruz.Burası 2+1 olduğundan tam ölçü değil.Play-off'ta Bell-Nikolov-Janic üçlüsünü görebiliriz sahada.
Bell-Kemal'le devam ediyoruz bayadır.3-1 kaybederiz muhtemelen.
 
İlk 2 setle, sonraki 2 set arasında dağlar kadar fark var. Maç içinde çok keskin düşüşler yaşıyoruz ve toparlanamıyoruz. Hakemler ne kadar kötü karar verirlerse versinler, unutup önümüze bakacakken, kararlar sonrası seri yiyoruz.

Bugün takımda Ulaş ve Erhan'ın performansları da cidden berbattı. Erhan ilk sette iyiyken diğer 3 set sahada yoktu. Ulaş ise hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Yaptığı yanlış tercihler, attığı kötü paslar.. Bir an önce toparlanması lazım yoksa her şey için çok geç olacak.
 
İlk seti izlerken maçı alacağımızı düşünmüştüm lakin 2. setin sonlarından itibaren düşüşe geçtik. Hele 2. sette 4 sayı öndeyken rakibe verdiğimiz 7-0'lık seri, bu seviyedeki bir takıma yakışmadı.

Yine de Reşat Arığ başa geçtikten sonraki pozitif gidişatımız devam ediyor. Keşke Reşat Hoca daha önceden göreve gelseydi. Belki de Ural Ufa'ya elenmezdik.
 

Üst