Tebrikler Engelsiz Aslanlar

spor12.jpg


Zaman gazetesinin geleneksel olarak her yıl düzenlediği ve bu sene 20. si düzenlenen Yılın Spor Ödüllerinde gururumuz, gözümüzün bebeği Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımız YILIN TAKIMI ödülünü almış hepsini tebrik ediyorum gene göğsümüzü kabarttılar.

Kendi taraftarlarımızın bile hatırlanmakta güçlük çektiği Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızı hatırlayıp onurlandıran herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

not: Altta yazılanlardan umarım bir polemik yaratılmaz. Benim siyasi görüşümü de bilen bilir, ama yeri geldiği zaman da kim olursa teşekkür etmeyi bilmeliyiz diye düşünüyorum

Şimdi ödülü veren gurubun ideolojik görüşlerine ters fikirde olup bu ödülü küçümseyecek arkadaşlar muhakkak olacaktır. Onlara şunu söylemek istiyorum, şahsen beni kimsenin dünya görüşü ilgilendirmez burada benim için önemli olan 25 milyon taraftarımız var deyip 20 kişi maça giden taraftar dışında birileri tarafından da bu takımın hatırlanıp ödüllendirilmesi ve onore edilmesidir. O yüzden bu ödülü verenlere teşekkürü kendi adıma borç bilirim.

Ayrıca Eto'nun ve Dunga'nın da geçmiş yıllarda bu organizasyonda ödül almış olması çok da önemsiz bir organizasyon olmadığını kanıtlar sanırım.
 
Gazeteden ve duruşundan nefret ediyor olabilirim ama Şamil'in de dediği gibi buradaki olay başka, Engelsiz Aslanlar'ımızın başarılarını birileri gördü sonunda..

Tebrikler Aslan Parçaları!
 
Engelsiz Aslanlar her şeyin en iyisine layık...

Ödülü veren gazete, bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir misali bir iş yapmış. : )
 
Uğur GÜVEN' Alıntı:
Dilara Hanımı göremedim :shock:

Bir yanlışlık olmasın :S

Her kategoride bir kaç kişi ödül almış, yılın takımı kategorisinde BJK Futbol takımı ve Fb Bayan Voleybol takımıda ödüle layık görülmüş...Mavi bocuk dağıtmışlar bir nevi. Bu sebepten ödülü veren gazeteye teşekkür etmiyorum.

Engelsiz aslanlarımız zaten başımızın tacı.
 
Çiğdem Bağcı' Alıntı:
[quote="Uğur GÜVEN":2fu1zy7h]Dilara Hanımı göremedim :shock:

Bir yanlışlık olmasın :S

Her kategoride bir kaç kişi ödül almış, yılın takımı kategorisinde BJK Futbol takımı ve Fb Bayan Voleybol takımıda ödüle layık görülmüş...Mavi bocuk dağıtmışlar bir nevi. Bu sebepten ödülü veren gazeteye teşekkür etmiyorum.

Engelsiz aslanlarımız zaten başımızın tacı.[/quote:2fu1zy7h]

Gazetenin duruşu ortada fakat bu konuda hakkını yemememeliyiz..Ödüllerin geneli olması gereken yere gitmiş..
 
Gazetenin duruşu ile hiç ilgilenmiyorum, doğru bir değerlendirme yapıldığına inanmıyorum. Oylamanın nasıl yapıldığını bilmiyorum ama Beşiktaş'ın veya Fb Acıbadem'in Türkiye Şampiyonluğu ile Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın Dünya Şampiyonluğu arasında fark olması gerektiğini düşünüyorum sadece.
 

Üst