Tekelspor-Galatasaray.... Son Umut.. Bizim İçin Çocuklar

Ligde sıkıntılar artıyor.. tam bir varolma savaşı yenen düzlüğe yenilende havlu atar.. yenilirsek havlu attık tamamen şahsımca.. gelebilen herkesi bekliyoruz. maç saati günü yazılacak.
 
Arda Burak Gökhan gibi yaşça büyük oyuncuların takıma biraz sahip çıkması lazım. Bu maç kritik maç. Bu maçta hakem makem hoca moca hepsi hikaye. Oyuncular biraz gurur yapıp mücadele etsin bu maçı rahat kazanırız
 
Bu mactan umutluyum...ama asil is ondan sonra ki 4 mac

yani baya umidim yok..keske orda olup maca gelebilsem...destek de payim olsa keske...ama moraller 0...

CIM BOM UN SEN COK YASAAAAAAA
CANIM FEDA OLSUN SANAAAAAAAAAAAAA
 
2 adamla birlikte geleceğim.Tam anlamıyla son şansımız.Bu maçı da kaybedersek diğer maçlardan kimse bir şey beklemesin.Haldun Alagaş tam bize göre bir salon.Sahaya etki çok iyi.Yalnız bize fazla uğurlu gelmiyor. :?
 
Maçlara çok uzakta olduğum için gelemiyorum bu yüzden ellerim kollarım bağlı GALATASARAYIMIZIN ve SİZLERİN yanında olamamak beni KAHREDİYOR!!!!! Burayı turkbasket'i ve resmi siteyi sürekli takip ediyorum ama bu kadar mağlubiyet te artık canımı çok sıkıyor sadece TV'de olan maçları izleyebiliyorum.(onlarda 0/7 yaptık) eğer LİG'ten düşersek ben biterim ilkokul'dan beri GALATASARAY'ımın bütün basket maçlarını izledim ve nice sezonlar gördüm ama inannın bu kadar KÖTÜ bir sezon GÖRMEDİM!!!!!!! ALLAH HEPİMİZE SABIR ve KUVVET VERSİN HERŞEY BAŞARIYA ULAŞMAK İÇİN............. 8) 8) 8)
 
SAYGIN AKEL' Alıntı:
UMARIM MAÇI TV verir ne kadar bu hafta önemli maçlar olsada bu maç düşme POTASINI KADERİNİ BELİRLEYECEK!!!!!!!!.....
Maçın TV'den verilmesini sizin için çok istiyorum ama TV'deki maçlarda daha siftahımız yok.O bir şey değil millete rezil oluyoruz.
 
Toplu gidiş ayarlansa , mecidiyeköy'de buluşup gitsek... Bu arada umarım futbol maçıyla çakışmaz günler , saatler...
 
Ya Haldun Alağaş ın yerini oraları hiç bilmiyorum ve maçada gitmek istiyorum
Avcılar ve civarından Giden varsa benide GÖTÜREBİLİRMİ?? :wink:
 

Üst