• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Teknosa Türkiye Kupası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:39
Konya'da umarım istenen desteğe ulaşılır çeşitli şehirlerden gelecek renktaşlarla birlikte. Takımımızın gruptan çıkacağına inanıyorum.

Of of burun farkıyla mersini kaçırmışız keşke D grubuna düşseydik :(

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Bu gruptan çıkarız hemde güle oynaya...

Senin önce gülüp sonra ağladığın çok maç bilirim,öyle kolay olmayacak,ama guruptan çıkarız.

bu yaz şubede yaşananları çok fazla takip etmedim moralim bozulmasın diye.. hatta forumun buralarına uğramadım bile.. daha takımımızı da hiç izleme şansı bulamadım. herhalde pivotsuz yeni bir basketbol düzeni keşfettik, onu oynayacağız.. ben bu kadroda galatasarayda oynayacak 5 numrara varsa göremedim.. türkiye kupası geçtiğimiz senelerde bize hep sıkıntı olmuştu.. bu sefer olmaz.. gruptan zorlanmadan çıkarız diye düşünüyorum ama sonrasında neler olur bilemiyoruz.

Konya'dayız...

19 Mayıs Spor Salonu'ndayız...(Yeni adıyla "Torku Arena"dayız)

Armamızın hep yanındaydık...

Yine yanındayız...

bu takım daha hazır degil elenirse kimse şaşırmasın.tufan 2.linderod.her sene sakatlıkta .oynıyamıyor .pota altında iyi degiliz. mutlaka 5. yabancı oyuncuyu almamız lazım pivot .cemala .güvenilmez

bu takım daha hazır degil elenirse kimse şaşırmasın.tufan 2.linderod.her sene sakatlıkta .oynıyamıyor .pota altında iyi degiliz. mutlaka 5. yabancı oyuncuyu almamız lazım pivot .cemala .güvenilmez

Mersin yeni Abd li almış iyi diyorlar işimiz zor

bizim jasaitis tufan wilkinson burada oynayamayacak mı ?

Tufan oynayacak, Mike ve Simas yok!

Ama bizler orda olacağız, salonu doldurup bir üst tura çıkacağız!

En azından jasaitis olsaydı iyi olacaktı

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Simas'ın küçükte olsa oynama ihtimali doğmuş!

güzel haber ...eyüb abi 5 numaradan haber ?

Bu arada Mike oynamazsa Cemalde cezalı olduğuna göre uzun rotasyonumuz üç oyuncuya iniyor Rancik,Polat ve Eren bu durum epey zorlayabilir bizi.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Bu arada Mike oynamazsa Cemalde cezalı olduğuna göre uzun rotasyonumuz üç oyuncuya iniyor Rancik,Polat ve Eren bu durum epey zorlayabilir bizi.

Sanırsam cemalin cezası hazırlık maçlarında bitti.

Hazırlık maçında ceza çekildiği nerede görülmüş ya?

adaş hazırlık maçında ceza verilirse olabilir kanatindeyim

Adaş çok mantıksız olur o zaman. Mesela adamı döv maçta özellikle, al 15 maç ceza sonra 15 tane hazırlık maçı düzenle öylesine cezan bitsin, sezona temiz başla :)

Ömer Baka' Alıntı:
Bu da üniversitemizin grup maçları ile ilgili hazırladığı ve kampüsün her tarafına astığı afiş:

http://www.selcuk.edu.tr/duyuru/afis1.jpg
Duyuru amaçlı afişlerin hazırlanması vs. güzel ama tarihlerde hata var. Gerçi yukarısında tarih aralığı belirtildiği için sorun olacağını sanmıyorum.

Geri