Teknosa Türkiye Kupası

Galatasaray Cafe Crown Asistan Menajeri Mert Uyguç, grup eleme maçları öncesinde sitemize açıklamalarda bulundu.

Uyguç, "Teknosa Türkiye Kupası eleme grubu maçlarına Pınar Karşıyaka galibiyeti ile başlamak istiyoruz. Eksiklerimize rağmen kadro olarak bunu başaracak güçteyiz. Bilindiği gibi Mike Wilkinson ve Simas Jasaitis sakatlıkları sebebiyle eleme grubu maçlarında oynayamayacaklar. Eminim ki, burada oynadığımız bütün karşılaşmalarda her zaman yanımızda olan ve bizleri çok coşkulu bir şekilde destekleyen Konya'daki Galatasaray taraftarları, başta Pınar Karşıyaka maçı olmak üzere, önümüzdeki üç önemli maçta da bizleri yalnız bırakmayacaklardır" şeklinde konuştu.


Çok zorlu maçlar bizi bekliyor. Jasaitisin az da olsa oynamasını bekliyordum özellikle uzun rotasyonuda çok ciddi etkilenecek Wilkinson nın yokluğunda kötü oldu :(
 
bende maçtaydım maç öncesi dağıtılan broşürlerde bakıyorum dudley yok ama karşımda ısınıyor bu nasıl iş dedim neyse ki maç başlayınca formasının arkasında gördüğüm dağlı yazısı ile jeton düştü :)
 
Hüseyin Çıtak' Alıntı:
[quote="Mustafa Kaya":3gddlv0b]Son 2 seneki Türkiye Kupalarından sonra bu bizim için çok güzel bi başlangıç

Geçen sene Yarı Final'de Erdemir'e elenmedik mi biz?[/quote:3gddlv0b]
gruplarda 2de2 yapamamıştık. beşiktaş son macını kaybetseydi gruptan çıkamıcaktık ondan önceki senede gruplardan çıkamamıştık zaten
 
Kepez Belediye: 95 - Efes Pilsen: 92

Türkiye Kupası maçlarında açıkça görüldü ki Efes Pilsen'e acilen yerli bir uzun lazım, bu pek iyi bir haber olmadı..
 
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Kepez Belediye: 95 - Efes Pilsen: 92

Türkiye Kupası maçlarında açıkça görüldü ki Efes Pilsen'e acilen yerli bir uzun lazım, bu pek iyi bir haber olmadı..


hangi açıdan iyi olmadı ferhat abi avupa açısından önemi olmaz...ama ligin heyecanlı olacağı belli...ne öyle bastır parayı al yıldızı taraftarın yok şampiyon ol..
 

Üst