Teşekür ederiz
Transfer yapmak iyidir, hoştur da; esas olan takımın arkasında durabilmek ve sonuna dek destek verebilmektir.
Bayan basketbol Takımımız mükemmel bir kadroya sahip ama, görüyoruz ki iş kadro kurmakla bitmiyor!
Transferlerde emeği geçenlere -sadece Ahmet Dedehayır'a değil- teşekkür etmekle birlikte, şubedeki herkesin birbirine destek olmasını ve aynı amaç uğrunda kenetlenmelerini diliyorum.
Tam yanlarındaydım. Aslında tartışma değil. Gözaltına alınan taraftarlarla ilgili konuştu. Maç boyunca küfürlü tezahurat olmadığı, herhangi bir taşkınlık yaşanmadığı halde maç sonunda neden taraftarlar göz altına alınıyor, diğer salonlarda neden aynısını yapmıyorsunuz dedi. Polis de diğer yapılan yanlışlar beni ilgilendirmez, siz önce asbaşkanı olduğunuz taraftarı uyarın dedi ve görevini yaptığını belirtti. Taraftarlar için de en fazla bir gün nezarette kalırlar merak etmeyin, bir şey olmaz dedi...erenbekdemir' Alıntı:bu arada yiğit şardan polislerle tartışmış bir taraftar yüzünden nedenini bilen var mı?
Uğurcan Günel' Alıntı:Ahmet Dedehayır maç öncesinde kulüp görevlilerinden Osman beyi arayıp tek bir taraftar dışarıda kalmasın demiş fakat kendisi geldikten sonra da dışarıda taraftarlar vardı. Ve yaklaşık 250 kişilik taraftar geri dönmüş diye duydum, sonradan dışarıda kalan taraftarlar içeri alındı mı acaba, bir bilgisi olan var mı? Çünkü maç başlamadan önce protesto olacağı ve tezahurat yapılmayacağı söylenmişti. Eğer o taraftarlar dışarıda kaldıysa, Sayın Ahmet Dedehayır telefonda söylediklerini neden kendisi yapmadı veya maç sonunda neden taraftarının yanında değildi?
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Uğurcan Günel":2tvcgp6w]Ahmet Dedehayır maç öncesinde kulüp görevlilerinden Osman beyi arayıp tek bir taraftar dışarıda kalmasın demiş fakat kendisi geldikten sonra da dışarıda taraftarlar vardı. Ve yaklaşık 250 kişilik taraftar geri dönmüş diye duydum, sonradan dışarıda kalan taraftarlar içeri alındı mı acaba, bir bilgisi olan var mı? Çünkü maç başlamadan önce protesto olacağı ve tezahurat yapılmayacağı söylenmişti. Eğer o taraftarlar dışarıda kaldıysa, Sayın Ahmet Dedehayır telefonda söylediklerini neden kendisi yapmadı veya maç sonunda neden taraftarının yanında değildi?
Dediğim gibi, eğer görevlimiz veya yöneticimiz, sorumluluk alanını tam bilmiyorum ama kendisi eğer taraftarımızı içeri alma konusunda bilet fiyatından yakınıyorsa herhalde biletlerin parasını ödeyerek içeri sokabiliyorlar. Başka bir imkan var mı bilemiyorum Kutay abi.Kutay Çamcı' Alıntı:Yok ben cidden sordum zaten.Dışarda kimsenin kalmamasının nasıl sağlanacağını.