Teşekkürler GALATASARAY !

Ne kadar karekterli bir takım olduğumuzu bir kez daha gösterdiler. Yaşattıkları bu olağanüstü sezon için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Öyle bir ruh haline soktular ki ezeli rakibimize kendi sahamızda yenilerek şampiyonluğu kaybettiğimiz bir maçtan sonra değil oyunculara kızmak, üzülemedim bile. Gururdan ağlayabildim sadece.. Maçtan sonraki o tablo kaybederken bile nasıl büyük kalınabileceğinin bir resmi olarak kazındı belleğime ömrüm oldukça unutabileceğimi sanmıyorum.

Forumdaki bütün arkadaşlara,bütün basketbol sporcularına (bayan,erkek,T.S) teşekkürler... 17 yaşındayım hayatımda bu kadar mutlu olmadım hayatımda bu kadar sevmedim yani öyle diyim... taraftar,oyuncu... hepinize teşekkürler arkadaşlar :)

Şu yaşıma kadar gördüğüm en yürekli, en çok parçalayı, en çok asiliği, aynı zamanda efendiliği içinde bulundurun oluşuma kısacası Galatasaray Basketbol klübüne sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim sizler bizim yüz akımızsınız ve öyle kalacaksınız.

Aslansınız hepiniz aslan.. Her birinize ayrı ayrı teşekkürler koca bir sezon için, bu yeni bir milattı seneye ve devamında yakalayacağımız bütün başarılarda en büyük katkı sizlerin... helal olsun

Teşekkürler !
her kaybedilen maçtan sonra ağlayan 1-2 saat hayata dönemeyen birisi olarak bu maçtan önce kendime söz verdim. Kaybetsekte ağlamayacaktım çünkü bu takım terinin son damlasına kadar mücadele ediyor,şavaşıyordu. Ama maçtan sonra shipp ve tutkuyu görünce ortada söz möz kalmadı :D
GERÇEKTEN HELAL OLSUN !

Seneye Euroleague'i alsak, 25 yıl sonra hatırlayacağım takım yine bu olur. Shipp'in, Tutku'nun gözyaşları, Oktay hocanın onlara babaları gibi sarılıp teselli etmesi her şeyden değerli benim için.

Hepsine helal olsun. Maç sonu duygulanmayan yoktur ama üzüntüden değil, gösterilen mücadelenin gururundan.
Teşekkürler koç, teşekkürler aslan yürekli oyuncular.

Basketbolumuzu ve o derin hisleri tekrar şahlandıran oyuncularımıza,hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkürler.Sizinle gurur duyuyoruz ! Önümüzdeki sene çok fena GELİYORUZ !

rwry13.jpg

Yılın en anlamlı görüntüsü bence...

takıma,teknik ekibe,yönetime,taraftara,bu maça kadar gelmemizi sağlayan herkese yürekten teşekkürler,aslında o kadar çok şey yazmak istiyorum ama hislerimi yazıya dökecek kelimeleri bilmiyorum.

Böyle bir takım taraftar bütünleşmesi hangi ülkede vardır..Bizler parkedeki onlar , onlar tribündeki bizler..Gurur duyuyoruz..

herşey yalanda bizdeki duyguları yasayamaz fenerbahce taraftarı . kaçı sevınebılmıstır su sampıyonluga . bize bu duyguları yasattıgın ıcın tesekkurler GALATASARAY ! yarın lys var dıye maca gelemedım . mac sonu taraftarın gırtlak patlatması oyuncuların aglaması , oturdum izledim agladım sadece