Teşekkürler Murat Hoca!..

Peki neden sözleşme fesh edilmiyor.Galatasaray yöneticileri de mutlaka çalıştırmadıkları bir adamın mali külfetinden kurtulmak istiyorlardır.Bu durumda aklıma gelen düşünce Murat Özyer'in yüklü bir tazminatı olabileceği şeklinde.(başka ne olabilir ki?)
Burada Beşiktaş devreye girmiş olabilir(malum Burak Bıyıktay çalıştırıyor)Ülker madem Galatasaray'ı kontrol edemiyorum o zaman Beşiktaş'ı kontrol ederim şeklinde hareket ediyor olabilir.Bizim yöneticilerimizde Beşiktaş ve Murat Özyer arasındaki flörtten dolayı tazminat ödememek için bu yola başvurmuş olabilirler.
Peki bu davanın asıl amacı nedir?Murat Özyer niçin istenmediği yerde kalmaya devam ediyor da kendisi istifa edip başka bir takımın başına geçmiyor?Yoksa Ülker şampiyonluk yolunda Galatasaray'ı ciddi bir rakip olarak görmeye başladı da geçen sene Beşiktaş'a yaptığı gibi bir mali kriz mi çıkartmak istiyor?
İyi galatasaraylı Murat Özyer antrenörlükten alındıktan sonra niçin yöneticilerimiz hakkında medya organlarına açıklamalarda bulunuyor?
Kısacası bu konuda pek çok komplo teorisi var.Ancak tek bir gerçek var:Ülker yönetimi Galatasaray'ın düşündüklerinden(fenerbahçeden) daha başarılı olmaması için her türlü oyunu çevirecektir.
 
Sponsorluk devam ettiği sürece herşey olabilir, geri dönebilir, parasını alıyor olabilir, mahkemeye verebilir,... tek taraflı fesh ile Beşiktaş yada vs.. kulübe gidebilir.. Benim favorim BANVİT..

Geri dönmek için can atıyor olabilir...vs..vs....
 
hem yöneticiler basketboldan anlamıyor diyor hem de çağırırlarsa dönerim diyor.bu basketboldan anlamama olayınıda ben anlamış değilim.bütün yöneticiler çok iyi sporcu olmak zorunda mıdır?sayın özyer ahmet dedehayır'dan turnike atmasını mı bekliyordu acaba ?oyundan daha iyi anlayan mı başkan yada yönetici oluyormuş? adana polat'tan daha iyi anlayan kimse yok mu acaba galatasaray camiasında?birde bu başlığın şu an takıma ne yararı var anlamış değilim onca başlık ''konu sapmasından'' dolayı kilitlendi fakat bu başlık herkes hizmetleri için teşekkür etmiş ve olay bitmiş fakat halen hararetle murat özyer tartışılıyor.murat özyer in bülent uygun ile röportaj verme konsunda yarışa girdiğini düşünürsek murat özyer röportajları diye bir başlık açılsın orada tartışılsın bu konular.bence murat özyer'in bu forumda ki yeri artık basketbol dünyası bölümüdür.
 

Üst