Teşekkürler Potanın Aslanları

Play offa kalamadık belki ama ben basketbol takımımızdan sanırım son 10yıldır böyle bir azim mücadele görmedim teşekkürler aslanlar milyonlarca teşekkürler artık senenin planlanması yapılmalı
 
Yazarken gözlerim doluyor,bu sene kücüldük dedik aslında büyüdük ,düstük dedik play-off zorlamaya basladık ,play-off zorlarken TBL 1 oldu GALATASARAYIMA karsı

Bunları bize yasatan kötü günde kacmayıp arma için savasan oyunculara,zor zamanda görev üstlenen teknik ekibe cok tesskürler bu tessekür burda yazı ile kalmamalı.Abdi ipcekcide 12000 kişi son kez bu ASLAN YÜREKLİLERİ alkıslayıp ugurlamalılar,ugurlamalılar ama sadece 3 aylıgına sora yabancı oyuncularımızın hepsini burda bu forma altında görmek istiyorum yerli oyuncularımızdanda bazılarına tessekkür edip bir kac takviye ile sene yine bu sevda ruh ile yola devam edelim birlikte

Bu sezon bası bizi satanlara selamlar olsun,TBL takımlarına selamlar olsun,spormax vede skyturk yorumcularına selamlar olsun

GALATASARAY>tbl
 
Ligde kalırsak benim şampiyonumdur zaten bu takım. Bunu aylar önce demiştim. Son bir kez daha yüksek perdeden söylemenin günüdür Cumartesi günü..
 
Sergiledikleri mücadele, sahaya yansıttıkları hırs, birilerine inat ayakta durma inancı... Onlara ne kadar teşekkür etsem az.

Aslında bu takım kuru bir teşekkürü hak etmiyor aslında ama her hafta İstanbul´a gitmek mümkün değil. Takımın play off´a kalacağı düşüncesi hakimdi ve planlarım o dönemde bir maça gitmeye yönelikti.

Sezon boyunca bizi üzen, sergiledikleri başarımla bizi hayal kırıklığına uğratan isimler de oldu elbette. Ama Burak´ın duygu dolu yazısında bunu es geçmesi iyi olmuş. Neticede iyisiyle kötüsüyle onlar bir takımdı ve takım ruhunu sahaya yansıttıkları için gönlümüzde yer edindiler.
 
Gecen sene Ziziç,Guroviç,Milojevic,Graves ve daha sonra Hosley transferleriyle korku veren bir takım olmuştuk.Beklentiler cok yüksekti ama ne oldu hüsran tek kelimeyle.Bu sene başı Büyük kaptanla birlikte bütün yabancılar yollandı.Alınan yabancılar ilk etapta herkeste bir endişe yaratmıştı burası kesin.Ortada doğru dürüst bir 5 numaramız yoktu,nasıl ya bu sene pivotsuz mu oynıycaz filan korkuları.Alınan Türk oyuncuların kapasite ortadaydı.Bu sene bizim için yine hüsran olucak derken sonuç:İnanılmazı başaran bir takım,resmen tarihe gecen bir takım cıktı ortaya.Bırakın orta halli takımları Efes'e,F.ülker'e bile korku veren herkesi yenebilen bir takım meydana cıktı.Bu sene yaşattıklarınız için,teşekkürler.
 
Takımımıza teşekkür etmek ve bir sezonluk emeğin karşılığını verebilmek adına herkesi bireysel olarak organizasyon yapmaya ve etrafındakileri maça getirmeye davet ediyorum.Sezonu hakettikleri şekilde kapatmaya varmısınız?
 
sonsuz teşekkürler. aslanlar gibi mücadele ettiniz,hiç pes etmediniz,bazen 40 dk. oynadınız isyan etmediniz,ümidinizi hiç kaybetmediniz,gs ruhu işte böyle olur dedirttiniz,bizi çok mutlu ettiniz.
 
Dün bir FB'nin maçına bir bizim maça bakıyordum. GS'lı olduğum için değil gerçekten bizim maç daha zevkliydi. Bunda en önemli etken, taraftarımızın da maçın içinde olmasıydı. FB maçında da onların taraftarları vardı ama salonda hava hiçde aynı değildi.

Yani şu gerçekki arkadaşlar ne olursa olsun. Bu takım bize ne kadar birleşme olanağı ve ruh verdiyse, bu taraftarda bu takıma, o ruhu verdi. Bu yüzden potanın aslanlarına teşekkür ederken, Türkiyenin her yerinde bu takımın maçını seyretmeye koşan tüm taraftarlarımızı da teşekkür ediyorum ben.. Artık sinerji yakalanmıştır.
 
Diyecek, yazacak sözlerin hepsi söylenmiş.

Tek kelime ile hepinize tek tek teşekkür ediyoruz, yaptığınız onurlu mücadeleden dolayı da hepinize helal olsun. Ayrıca Cem Hoca'ya da ayrı bir teşekkür gerek, takımın en zor anında taşın altına eline sokarak bizi şampiyonluk havasına sokan en büyük etkenlerden biriydi Cem Hoca. Sizede çok teşekkürler..
 
hepsinin canları sağolsun.. hepsine ayrı ayrı teşekkürler..
cumartesi son kez maçtayız inşallah..
bu arada önüne gelene maç bırakan banvitten barış'ın kolu kırılmış..
almayın mazlumun ahını demişler..
bornovadan 20 sayı fark yerken içeride gülüyordunuz..
gülün bakalım..
 
Avrupa kupası maçlarında esas anladım bu takımın potansiyelini. Darius'a orada ısındım, büyük basketbolcu olduğunu orada anladım. Gerçekten çok basit hatalarla kaybettik sınır dışında, orada play-off'a kalırsak şampiyon olabileceğimize de inandım.

Avrupa kupası dönüşünde zaten harikalar yaratmaya başladı takım. Banvit'in son saniye üçlüğü, balı ve sonrasındaki en hafif tabirle terbiyesizliği olmasaydı şimdi çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık.

Bu takım gelecek kadrolara ağır ama bir o kadar da güzel bir yük bıraktı. "Takım dediğin böyle olur"un örneğini verdi. Artık biliyoruz takım ruhunun tam olarak ne demek olduğunu. Yıllarca konuşacağımız bir örneğimiz var.

Hepimiz gelecek yıl şampiyon olabileceğimizi gördük. Gelecek yılın şampiyonluğunu cumartesiden itibaren kutlamaya başlayacağız. c.tesi her şeyi satıp orada olalım...
 
bence galatasaray basketbol tarihinin en iyi en yürekli en karakterli oyuncu grubu.umarım cumartesi bornovayı yenip ligde kalırız.inşallah yönetim yabancıları yeniden değiştirmek gibi bir hata yapmaz.bu yabancılar +3 türk takviyesi ile şampiyonluğun bir numaralı adayı oluruz. ;)
 

Üst