Teşekkürler Sky Turk

Geçen sene bir çok kez Ntv ile karşı karşıya geldik maç yayınlarından dolayı.Salonlarda az rastlanır şekilde tepkimizi koyduk.Onları dışarı davet ettik.Tepkimiz yerini bulur gibi oldu.Bu sene maçların yayın hakkını Digitürk aldı ve herkeste maçları izleyememe korkusu oluştu.Bir çok kez maçlarımızı internetten takip etmek zorunda kaldık özellikle Avrupa Kupası maçlarını.
Burada devreye Sky Turk çıktı ve özellikle de ikinci dönem bir çok maçımızı yayınladılar.

Ve bende taraftar olarak Ntv'yi nasıl zamanında eleştirdiysek.
Sky Turk'e de teşekkür etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Teşekkürler Sky Turk...
 
bütün frekansları felan dednedim ama bi türlü açamadım :(
 
NTV ve NTVSPOR Fenerbahçe güdümlü televizyon kanallarıdır. Ben birine FBTV 2, diğerine de FB TV 3 diyorum.

Defalarca mail attım onlara tarafsız kalsınlar diye. Ama kalmıyorlar, kalamıyorlar.
 
haftaya macı spormax e verirler.yani artık sky turku bulmaya gerek yok beyler.ligde bitti.playofflar spormaxte.seneye allah kerim.
 
2 hafta sonra playofflar başlıyor.Acaba maç yayınları nasıl olucak.

Büyük ihtimal Spormaxden verirler.Genelde büyük maçların hepsini bu sezon Spormaxden verdiler.

En azından 1 maçı Sky Turk verirse iyi olur.
 
Deniz Yasan' Alıntı:
2 hafta sonra playofflar başlıyor.Acaba maç yayınları nasıl olucak.

Büyük ihtimal Spormaxden verirler.Genelde büyük maçların hepsini bu sezon Spormaxden verdiler.

En azından 1 maçı Sky Turk verirse iyi olur.
spormax veriyo diye biliyorum.saatleri ona göre ayarlıyolar.
 
sky Turk genelde ilginin az olduğu yada olacağı maçları yayınlıyor..yada bir nevi daha önemli takımların maçını vermiyor..ben şahsen bu durumdan memnun değil üzüntü duyuyorum..keşke çok güçlü ve önemli bir takım olsak maçlarımızı spormax yayınlasa
 
SkyTurk'ün ağırlıklı olarak Galatasaray maçlarını yayınlamasının sebebi yayın şartnamesinden ve rating dağılımından kaynaklanmaktadır.

Yayıncı kuruluş sezon boyunca azami 120 maç yayınlama hakkına sahiptir ve bunların en az 45'ini "A Grubu kanal" ile vermek zorundadır. A Grubu kanal nedir? Uydu, normal anten veya Kablo TV gibi platformların en az ikisinde izlenebilen kanallardır. Örneğin SkyTurk bu sınıfa girer...

Bir de B Grubu kanal vardır, ki bu şu an Spormax'tir. İhaleyi alan kuruluş A Grubu kanallarda yapmak zorunda olduğu yayınların haricindeki maçları bu platformda yaparak ticari hedefini kovalar.

F.bahçe Ülker'in maçları ekseriyetle Spormax'te yayınlanmaktadır, zira F.bahçe Ülker son şampiyondur, şu an itibariyle daha fazla rating potansiyeli vardır, yahut yayıncı kuruluş F.bahçe Ülker'den daha fazla rating oranı beklemektedir ve dolayısıyla bu durum yayıncı kuruluş için daha fazla Digiturk sattırma ihtimalini beraberinde getirir.

Beşiktaş'ın maçları neden daha az yayınlanır? Çünkü Beşiktaş'ın şampiyonluk iddiası yoktur ve Galatasaray'dan daha az izlenme oranına sahiptir. Yayıncı kuruluş 45 maçlık A Grubu platformda yayın yapma hakkını daha izlenebilir maçlar üzerinde kullanır.
 
Metin Kuruçay' Alıntı:
NTV ve NTVSPOR Fenerbahçe güdümlü televizyon kanallarıdır. Ben birine FBTV 2, diğerine de FB TV 3 diyorum.

Defalarca mail attım onlara tarafsız kalsınlar diye. Ama kalmıyorlar, kalamıyorlar.


Sana katiliyorum.Cok haklisin.Ben NTV nin yayinlarini hic begenmiyordum.Mac secimi konusunda rengini belli ediyorlardi.Bunlara bende bir sürü mail attim nafile.

Neyseki Skytürk kurtardi bizi bunlardan.Bende burdan Skytürke binlerce kez tesekür ettmek istiyorum.Kaliteli yayin yapiyorlar.En azindan spikerleri insani delirtmiyor.NTV de bir Ihsan Bayülgen yetiyordu adami deli etmeye.

Nejat Sayman gibi kaliteli spikerler oldugu sürece insan mac izlerken keyif aliyor.Mac secimi konusunda iyi secim yapiyorlar.

Spormaxe gelince düsüncelerim spiker konusunda o kadar iyi degil.Cetin Yilmaz mac yorumlarken insan Ihsan Bayülgeni bile ariyor.

Güzel bir yayin sezonu icin Skytürk e tekrar tesekürler! :)
 
Fenerin Türkiye Şampiyonluklarını ilk haber olarak verip, normal maçları kazanmalarını bile ballandıra ballandıra anlatan NTV Spor, söz konusu olan Galatasaray olduğunda ne kadar olumsuz haber varsa onları haber diye sunuyor.

Tekerlekli Sandalye Basket Takımımız Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmuş, ama tek haber yok. Gündemin en arkalarında GS haberleri. Aynı şekilde Fener olsaydı bin tane haber anlatılırdı. Öylesine nefret dolular ki bize karşı TS Basket takımımızın başarısını bile küçültüyor, görmüyorlar.

Sözün bittiği yer diye çok önemli bir organizasyon yapıldı. GS' dan tek kelime bahsetmeden, TESYEV bir gece düzenledi dediler ve GS' lı sporcular da katıldı dediler. Oysa GS' da bu işin içindeydi.

Yani öyle şeyler var ki anlat anlat bitmez. Bir Hünsal efsanesi var. Adam kustukça kusuyor. Sözüm ona tarafsız spor kanalı.

Bunların ancak fenerin 2. televizyonudurlar. Başka da bir şey olamazlar.
 
Metin Kuruçay' Alıntı:
Bunların ancak fenerin 2. televizyonudurlar. Başka da bir şey olamazlar.
Bencede bir şey olmaz.Kaan Kural ile Murat Kosova her ne kadar tarafsız kalsalarda kanalın kanı kirli.Bu yüzden SKY Turk'e teşekkür etmemiz lazım.Hem maçlarımızdada yorumcu olarak Nur Germen gibi bir Galatasaraylıyı koyuyorlar.

Ahmed Abi'nin playoff yayını hakkında söyledikleri iyi bir haber.Ama bunların ne yapacağı belli olmaz.
 
Ahmed Salih' Alıntı:
Play-off'a gelince...

Yayın hakları şartnamesi gereği play-off'ların tamamı A Grubu bir kanaldan yayınlanmak zorundadır! Bu demek oluyor ki, play-off'ta tüm maçlar SkyTurk üzerinden verilecek.

Müthiş haber,teşekkürler abi..
 

Üst