Basketbol kanımızda var , sarı-kırmızıda yanına eklendiğinde büyük bir çoşku oluyor içimizde. Senelerdir yönetimin yaptığı yanlışlıklar yüzünden finalleri göremiyoruz ve bir basketbol sever olarak 6 maçlık seriye baktım sessizce. Bazı zamanlar oyuncularımızı koydum finalde oynuyanların yerine , heycan yaptım durup dururken. Maziyi hatırladım kupa aldığımız zamanları , 1 basketle kaybettiğimiz kupa maçını hatırladım gözlerimdeki yaşlarıda unutmadım tabi. Bu taraftar bunlara her zaman hazır ama yönetimimiz bizleri duymak istemiyor. Bu akşam biten seride saha içi olayları gördüm , bu takım sponsor bulup buralara kadar gelebiliyor. Basketbolu kirleten eller yine görev başında ama biliyormki yine 1-2 maç cezayla devam edecekler kaldıkları yerden. Yönetimimiz neden bunları göremiyor , bu takımın yerine bizim olmamız gerekmiyormu. ? İçiniz hiç acımıyormu sayın yöneticiler. ? Adamlar her görev yerlerini kendilerine geçirmişler. Bizim isyancı yanımız nerede kaldı sayın yöneticiler ? Yoksa sadece Futboldamı bu düşünce geçerliliğini koruyor ? Eyüp abini dediği bir söz aklıma geldi birden. A.İpekçinin kırmızısını niye bu takıma veriyoruz ? Kırmızının yanına sarıyı koyarak bizler niye finalde olmuyoruz. ? Bu çirkefleremi kalacak ortalık. ? Yeter artık beyler isyan ediyorum ve Basketbola gereken değeri vermenizi bekliyorum. Bu akşam biten final serisini iyi seyredin saygı değer yöneticiler. Şifre onun içinde gizlidir.
Basketbolumuzu ve Voleybolumuzu geri verin lütfen.
Basketbolumuzu ve Voleybolumuzu geri verin lütfen.