Teşekkürler Yönetim !

Basketbol kanımızda var , sarı-kırmızıda yanına eklendiğinde büyük bir çoşku oluyor içimizde. Senelerdir yönetimin yaptığı yanlışlıklar yüzünden finalleri göremiyoruz ve bir basketbol sever olarak 6 maçlık seriye baktım sessizce. Bazı zamanlar oyuncularımızı koydum finalde oynuyanların yerine , heycan yaptım durup dururken. Maziyi hatırladım kupa aldığımız zamanları , 1 basketle kaybettiğimiz kupa maçını hatırladım gözlerimdeki yaşlarıda unutmadım tabi. Bu taraftar bunlara her zaman hazır ama yönetimimiz bizleri duymak istemiyor. Bu akşam biten seride saha içi olayları gördüm , bu takım sponsor bulup buralara kadar gelebiliyor. Basketbolu kirleten eller yine görev başında ama biliyormki yine 1-2 maç cezayla devam edecekler kaldıkları yerden. Yönetimimiz neden bunları göremiyor , bu takımın yerine bizim olmamız gerekmiyormu. ? İçiniz hiç acımıyormu sayın yöneticiler. ? Adamlar her görev yerlerini kendilerine geçirmişler. Bizim isyancı yanımız nerede kaldı sayın yöneticiler ? Yoksa sadece Futboldamı bu düşünce geçerliliğini koruyor ? Eyüp abini dediği bir söz aklıma geldi birden. A.İpekçinin kırmızısını niye bu takıma veriyoruz ? Kırmızının yanına sarıyı koyarak bizler niye finalde olmuyoruz. ? Bu çirkefleremi kalacak ortalık. ? Yeter artık beyler isyan ediyorum ve Basketbola gereken değeri vermenizi bekliyorum. Bu akşam biten final serisini iyi seyredin saygı değer yöneticiler. Şifre onun içinde gizlidir.

Basketbolumuzu ve Voleybolumuzu geri verin lütfen. :(
 
Bu akşam Efes'in galibiyetine ben de sevindim ama sitemizde büyük bir coşku hakim durumda. Kesinlikle kendimi de bu coşkuyu yaşayanların dışında bırakmıyorum ama Efes Pilsen'in şampiyonluğuna bu kadar sevinmek aynı zamanda bulunduğumuz durumun ne kadar kötü olduğunu da gösteriyor. Bu yüzden de teşekkür etmek gerekir Galatasaray Futbol Kulübü'ne ;)
 
Gelecek bizim, biz bu ülkenin en büyük spor klübüyüz!
 
Sevgili basketbol ve voleybolsever Galatasaraylılar,

Geçtiğimiz gün bizzat Başkan Adnan Polat amatör (!) sporlarla ilgili açıklama yaptı:

Türkiye?de Galatasaray ölçeğinde hiçbir kulüp yok ama o ölçeğe yakın kulüplere baktığınız zaman amatör sporlardaki yurt içinde ve uluslararsı boyutta şampiyonluklar insanları bir haftaya kadar tatmin ediyor. Futbolda top çizgiyi geçmezse başarısız oluyorsunuz. Bizde de bu sene öyle oldu. (...)
Galatasaray.org

Röportaj biraz karmaşık olmuş ama, Sayın Başkan özetle şunu demek istemiş sanıyorum: Galatasaray amatör branşlarda -basketbol, voleybol vb.- domestik ve uluslararası başarılar kazanıyor ama, bu başarıların sevinci yalnızca bir hafta sürüyor. Mühim olan futbolda başarılı olmak. Futbolda başarılı olmadıktan sonra gerisi teferruat...

Dedik ya, sorun hâlâ basketbolun amatör spor olarak görülmesidir. Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu ne vakit bu sporun amatör bir branş olmadığını anlar, o vakit hakkını arar, daha ciddi sponsorluk anlaşmaları yapılır.

Zihniyet değişmedikçe, basketbol amatör branş olarak görüldükçe daha çok Efes Pilsen - F.bahçe Ülker finalleri olur...

Not: Konuyla ilgili Adnan Polat'ın açıklamalarını Galatasaray.org, Sarı Kırmızı Medya bölümünden izleyebilirsiniz. Video başlığı "Röportaj: Adnan Polat (16.06.2009)"
 
Yazıya sonuna kadar katılıyorum bizim olmamız gerekir finallerde,biz en büyüğüz,en iyiyiz ilelebet böyle kalacak YAŞASIN GALATASARAY!..
 
İşte en büyük hata bu zaten , hangi amatör branş avrupa kupasına çıkıyor ? Basketbol ve voleybol artık amatör branş değildir. Yöneticilerimiz bunu anlamak zorundadır.
 
Voleybol ve özellikle Basketbol'a amatör branş neden denir anlamak çok zor..
Nba örneğindeki gibi milyonlarca insanın izlediği spora hangi mantıkla amatör denir ??
 
çakalım 5000 kombine yönetime sesimizi duyuralım ne yapmalıyız nereden başlamalıyız ultra aslanı uyandırmalı basketbol maçlarına çekmeli gsbasket.org olarak örgütlenmeli her galatarayın adı geçen yerde basketbolunda önemini belirtmeli gsbasket.org ile tanıştırmalıyız
 
Malasef bu amatör görme olayı sadece Galatasaray'ın değil ülkenin sorunu. Beko Basketbol Ligi son dönem yapılan yatırımlar yapılmasına rağmen istikrarlı bir şekilde kendine yer bulamıyor başta medyada. En basit örnek: müthiş bir final serisi oynanırken gazetede en büyük yeri alan haberin Mehmet Topuz'un formayı giyip giymemesi olması. Hatta NBA finallerinin bile kendi ülkmezin finallerinden daha çok yer alması.
Büyük bir kesimin maçlara gelmemesi, takip etmemsi aslında bu şubeyi de Galatasaray taraftarının amatör olarak gördüğünü gösteriyor.
Yönetimin böyle görmesi çok yanlış ve üzüntü verici ama sonuçta burası futbolla yatıp kalkan bir ülke olduğu için öncelik her zaman futbol şubesinden yana olacak.
Fenerbahçe ve Ülker birleşmesinden gelen şampiyonluklara seyirci kalıp Cafe Crown sponsorluğundan kurtulmuyorsa yönetim daha ne zaman bir uyanma yaşanacak bilemiyorum ve karamsar bakıyorum çok bu zihniyete.
 
Bu ligin amatör olarak görülmesi normal ama yönetimimizin basketbol şubesini öyle görmelerini hiç anlamıyor,anlam veremiyorum.Böyle federasyon olduktan sonra,böyle yönetim olduktan sonra fb-Efes pilsen serileri bitmez.

Uyan artık yönetim Allah aşkına...
 
salonlar dolmaya başlıyor yönetim küçülüyoruz diyor. sizin beyniniz küçülüyor diye Türkiye' nin En Büyük Spor Kulübü KÜÇÜLEMEZ
 
Basketbolda bir sene, hem bayan hem erkeklerde şampiyonluğu görürsem(ölmeden) ertesi yıl şampiyon olana kadar hergün sevineceğim..
Basketbol ve Voleybol üvey evlat olmamalı..
 

Üst