TFF Süper Kupa | Galatasaray - Fenerbahçe

TFF Süper Kupa Final

Galatasaray - Fenerbahçe

25 Ağustos 2014 | 20:30
Hakem : Mustafa Kamil Abitoğlu
Yayın : ATV

Muhtemel 11'imiz;

Muslera
Veysel
Chedjou
Semih
Telles
Melo
Selçuk
Olcan
Yasin
Sneijder
Burak

K O N S A N T R A S Y O N !
 
Kupa varsa alırız gibi. Ya sonuçta bunlar futbolun f sini oynamıyor, takımlarında yeteneksiz oyuncular var. Biz biraz kendi kimliğimize bürünürsek fark bile yapabiliriz.
 
Evet 11 imiz açıklandı ve her yerde yazıldığı gibi defansta Chedjou, sol açıkta Yasin ile başlayacağız.

Muslera - Veysel - Semih - Chedjou - Telles - Melo - Selçuk - Olcan - Yasin - Sneijder - Burak

İçime doğdu Burak gol atacak gibi sanki. Sneijder de damga vurur maça.
 
Muslera'nın yerine kendimi koyuyorum asabım, sinirlerim bozuluyor. Soyunma odasına girer ana avrat söver çıkar giderdim. Net.

Aldıkları para da gözümüz yok ama millet 900 liraya aile geçindirirken sen milyonları alıp önündeki topu kaleye vuramıyorsan haram zıkkım olsun.. Bu da net.
 
Sonucun böyle olacağını hepimiz biliyorduk aslında çok belliydi.Sadece Fenerbahçe teknik direktörü değişince biraz ümitlendik ama hepsi bu kadarla kaldı.

Transferler için kesinlikle Beşiktaş'ın elenmesi bekleniliyor.Ş.Ligi kuralarına göre zor bir grup çıkarsa birkaç kiralık oyuncu alıp transferi kapatırız.

Transfer işiyle yada takımla ilgilenen yönetici yok takımda geçen yılki yönetim değişikliği bitirdi bizi Ali Dürüst-Adnan Öztürk gibi takımla ilgilenen yöneticiler ve Abdurrahim Albayrak gibi yönetici olmasa bile Floryadan çıkmayan sürekli takımla ilgilenen adamlar yerine alınan isimlerin futbolla falan ilgisi yok.

Madem ki para yok o zaman 2011-12 sezonundaki gibi bonservisi elinde isimlerle ilgilenebilirsin yada kiralık oyuncularla anlaşırsın ama bunu da yapmıyoruz.

Gidip Balanta'yı alacaklar 6 Milyon Euro para verip ihtiyacımız yokken Chedjou zaten var gidip lig için Hakan Balta yada Gökhan Zan gibi yerli oyuncuları hazırlamak gerekirken 2. Yabancı stoperi alırız.

Kısacası Sağ Bek-Orta Saha-Forvet'e kaliteli 3 oyuncu alınmadıkça bu takım bu yılı maksimum 2.bitirir ki Beşiktaş ve Trabzonspor'un transferleri sonrası bir süpriz bile olabilir.
 
Olcan dışında Trabzon'dan gelen tayfaya yol verilmeli artık. Belki Umut kalabilir o da yedekte duran oyuna girince elinden geleni yapan kaprissiz olduğundan . Burak ve Selçuk'a teklif varsa hiç beklemesinler yol versinler. Yekta oynasın Selçuk oynamasın artık şu takımda yeter be artık bu adamın yan pas yan pas sinir stres sahibi yaptı bizleri 2 sezondur. Burak yerine de transfer mi yapılıyor yoksa Berk İsmail mi oynuyor biri oynasın artık. Beyimizin önüne top atılacak da o da koşup gol atacak. Onu bile ancak bomboş kalırsa yapabiliyor. Yanında bir oyuncu koşuyorsa rakipte yine yapamıyor. Afedersiniz at gibi fiziği var ama ne bir ikili mücadele alıyor ne de uzun mesafede ayakta kalıyor ne top saklıyor ne sürüyor ne pas verebiliyor. Kısacası Allah yardımcımız olsun bu sezon. Forvet alacak gibi durmuyor yönetim . Allah'a emanet bir sezon geçireceğiz sonumuz hayrolsun . Prandelli'de de suç bulamıyorum adamın elindeki malzeme bu . Çiğ köftelik malzeme verildi adama Profiterol yapması bekleniyor haydı hayırlısı.

Son olarak Volkan ayısına sesleniyorum .Dönmeyen devran yok kuduz herif. Ligin 6. haftasında nasılsa tıpış tıpış Arena'ya geleceksin
 
Volkan ne yaptıysa Melo aynısını kat kat fazla yapmalıdır. Vurmalıdır, saldırmalıdır. Volkan şerefsizinin cevap vermeye çalıştığı an taraftar o nefretle sahaya iner. Volkan Arena'daki maçtan önce sakatlanacak mı bakalım? Kendisi adına daha iyi olur.
 
Ben bu kadar kötü oyun beklemiyordum.Demek ki fazla iyimsermişim.Takım 26 Ağustosa geldi ve koca bir 0.2011 sonrası gördüğüm en kötü Galatasaraylardan biri olabilir.Sahadakilerin yerine utandım ve üzüldüm.

Derbi kalite olarak çok kalitesizdi.Volkanın terbiyesizliği,karşılıklı küfürler,bizim taraftarın olduğu kale arkasının fazla yabancı madde atması,hakem,zemin...hiçbiri Soma'ya yakışmayan güzellikteydi.Git gide içi boşalmaya başladı Gs-Fb maçlarının.Salt futbola hasret kaldık.

Ah ah geçen seneki bu zamanlardaki durumumuza bakıyorum bir de şimdiki duruma.İnsan üzülüyor hakikaten.

Muslera'ya da helal olsun.
 
Hala Fatih Terim diyebilmekte biraz mide istiyor.

Ben Fatih Terim'im bu TFF'de adalet yok.Benim olduğum yerde adalet vardır. ( 5 ay sonra Milli Takımda )

3 Kaleci varken gidip Aykut'a 300-400 bin Euro verdirtti neden mi ? Manevi oğlu...

Drogba ve Eboue'ye muz çıkartıldı. Gık demedi ama Dani Alves'e yapıldı. Ağzına muz soktu ve ve önüne koydu poz verdi.

Yiğit Gökoğlan - Sercan - Chedjou - Dany transferlerinde borca soktu.Yine enkaz bıraktı.

Türk Futboluna dinamit koyan Demirörenle şuan işbirliğinde.

Bir Galatasaraylı bana Erman Kılıç'a yapılan haysiyetsiz davranışın izahatini yapsın.Admin beni silebilir forumdan.

Erman'ı aldık oynatmadan sattık ve transfer sezonuna 1-2 hafta kala. Menajerlik oyunu mu bu?

Erman çıkıp ne dedi söylenecek çok şey var.Terim beni istedi geldim.Evimi buraya İst'ye taşıdım simdi telefonumu acmadan gönderdiler dedi.

Ayıp... Metin Oktay duruşu bu mudur ?

Hala kalkıp Terim demeyin lütfen...
 
Yasin-Burak-Olcan / Sow-Emenike-Kuyt
Bu karşılaştırma her şeyi söylüyor aslında. Dün için akılda kalan tek güzel şey Muslera. Onun dışında biraz Semih, Cedu ve Olcan.

Artık Fatih Terim muhabbetini de bırakalım. Gitti. Giderken kalp kırdı öyle gitti. Gidişi her zaman eleştirilmeli. Yönetim ile birlikte eleştirilmeli ama. Ortaya saçma sapan argümanlar koyup da değil.
 
Telles'e geldiği günden beri pek ısınamadım. Fiziği yetersiz. Semih'e bişeyler oldu top sektirmeler ve kendine aşırı güvenme gibi pis huyları oluştu.Koray Günter şuan çok daha iyi bence. Ben öyle öldük bittik demiyorum.Fenerbahçe kanatsız oynuyor.Emenikeye doldur gidip atsın başka olayları yok. Kapalı savunmalara çok zorlanacaklar. Ayrıca Sow'da sol kanatta bitmiş.

Muslera
Veysel - Balanta - Koray Hakan
Melo selcuk
Olcan Sneijder Bruma
Burak ( baska bir forvet )

Ben 1-2 hafta icinde takımın kendine geleceğini düşünüyorum.Ama Selcuk ve Melo bu kendini beğenmişlikle başımızı çok ağrıtır.
 
Akşam ki maçla ilgili düşüncelerim...
benim açıkçası pek umudum yoktu. fener rahat kazanır diye düşünüyordum
ama onları da çok beğenmedim.
yasin, veysel sarı ve yekta yı o şansı forma içinde görmekten utandım
bizim stoper e değil
iyi bir bek ve forvete ihtiyacımız var
telles ancak kenardan girer oyuna, ne hücum edebiliyor ne de savunma yapıyor
selçuk o kadar çok top kaybı yaptı ki sayamadım
oncan, semih ve melo dışında göze batan kimse yoktu
muslera yı saymıyorum bile. allah nazardan korusun.


muslera

tarık semih yabancı stoper hakan balta

melo selçuk

olcan Sneijder bruma

yabancı forvet

bence bu şekilde bir kadro olmalı
 

Üst