THY Euroleague | 1.Hafta | Montepaschi Siena 75 - Galatasaray LH 84

jawaili oynamaya başladıktan sonra çok acayip bir takım olacağız. Domercant ta geliyor yavaş yavaş.
Arroyo,Gordon ve Erceg zaten belli düzeydeler.
Furkan a da maşallah...

Çok güzel oynadık ve net bir galibiyet aldık Euroleague'de deplasmanda bu kadar baskın maç oynamak hiç kolay değildir güzel başlangıç oldu.

Enteresan bu kadar önemli bir konuda ki yorum sayısı 2. sayfayı geçmemiş. Umarım maç sonucu bizim lehimize olur da buralar hep yorum olur

İlk maçın heyecanından mı , iyi oyundan mı yoksa galibiyetten mi bilmiyorum ama yolumuz çok açık görünüyor. tabi ki bunu söylemek için çok erken ancak karşımızda çok dinamik bir takım vardı ve biz bu takıma ilk yarı 51 sayı atıyoruz adamların silahını kendimiz kullandık resmen bir ara üçlükler durmayacak sanmıştım :) İlk maçımızı güzel oyunla ve zor rakibimiz karşısında kazanmış olmamız beni umutlandırdı açıkcası . Bu arada ülker yenilğisinide unuttum gitti :)

Domercant , Erceg ve bence az süre alsa da Mačvan nın verimli oyunu beni çok sevindirdi inşallah devamı gelir ...

SEN OYNA BİZ HER YERE GELİRİZ CİMBOM....

Çok zor pozisyonlarda, kritik anlarda imkansız şutları çok büyük bir yüzdeyle attık ama bu kesinlikle tesadüf değil.Ergin Atamanın takımlarına karşı oynarken hatırlayın hep derdik "yuh bu yüzdeyle atılır mı?" diye.Ama bence bu hocanın oyunculara aşıladığı bir özgüven neticesinde oluyor.Tabi yetenekli oyuncularınız da olunca görev tamamlanıyor.

gerçekten çok iyi bir maç çıkardık. 3. çeyrek hariç her zaman istediğimizi yaptık. umarım bu senede avrupa yı fethedeceğiz 2 sezon önce yaptığımız gibi. bugün bayanlar bizi üzmüştü ama sağolsun erkek takımımız ve sayın ataman bizleri yine mutlu etti :)

Normalde hoplar zıplardım maçlarımızda.Bukadar rahat bir maç izlettirdiğiniz için teşekkürler.Hemşerim (44 :) ) Henry'nin de kendini bulması çok sevindiriyor beni.

Çok iyi bir galibiyet aldık gerçektende.
Yalnız çok fazla beklenti içine girmeyelim yine de.
Sonra büyük hayal kırıklığı yaşamayalım diye söylüyorum.
Evet çok zor bir deplasmandan muazzam bir galibiyet aldık ama yere sağlam basmalıyız.
Hâla içeriyi çok etkin kullanamıyoruz.
Jawai'yi de devreye sokmak gerekecek.
Savunmada hâla sorunlarımız var.
Yapacağımız işler de daha çok.
Hemen final four havasına falan girmeyelim lütfen.
Ama galibiyetin de sevincini doyasıya yaşayalım.

Başta Arroyo,Gordon,Erceg,Dom Dom ve Furkan olmak üzere Pota'nın Aslanları'na sonsuz teşekkürler.
Bize çok güzel bir gece yaşatmaya vesile oldular,çok sağolsunlar.
Ergin Hoca,Allah seni başımızdan eksik etmesin inşaAllah...

Siena deplasmanından alınan galibiyetle Euroleague başlangıcı. Enfes! Özellikle ilk yarı, hiç bitmesin istedim oyun. Mac sonu galibiyet korkusundan aynı fıkirde değildim :) Saka bi yana Fener macından sonra verim alamadıgımız Erceg Efes maçı ile kendine gelmişti. Dom dom da nihayet bugün girdi aramıza. O iyi oynarken onu izlemek cok keyifli. Sıra geldi Nathan'a..
Haftaya da İpekci'de Olympiakosu yeneceğimizi düşüyorum, adım adım ilerliyoruz hedefe. Bi o kadar da sağlam adımlarla. Ve Furkan Aldemir, yine canla başla mücadele etti. Her topa elini soktu, takımdaki herkese ayrı bi sempatim var. Arroyo olsun (Spa'dan daha iyi ) :) Dom Dom olsun Cenk olsun. Ama Furkan'ın ayrı bi yeri var bende. Abim gibi seviyorum onu

Tebrikler tüm takıma, teknik heyete

Bugün bir galibiyetten çok daha fazlasını kazandık. Domercant ve Erceg de aramıza katıldı resmen. Özellikle Domercant bizim için çok önemli, eskisi gibi sahalara dönmesi demek Arroyo, kendisi, şutu çok daha stabil bir hal almaya başlayan Gordon ve özlenen 4 numara şut performansını bize gösteren Erceg ile 4 şutör oyuncudan oluşan bir takım halini alacağız demek. Şut yüzdemiz de bugün bunu bize gösterdi açıkçası, sevinçliyim.

Maçtan çıkarmamız gereken en önemli ders ise Hackett oldu. Elbette önemli bir oyuncu Hackett ama bu kadar rahat top kullanmasını ve skor bulmasını engellemeliydik. Unutmamalıyız ki haftaya bireysel anlamda kendisinden çok daha iyi olan Spanoulis bize karşı oynayacak ve Olympiacos'un yan parçaları Siena'dan çok daha iyi.

Keyfini çıkarmamız gereken bir galibiyet aldık, daha önce dediğim gibi haftasonu Beşiktaş ve haftaya Olympiacos galibiyetlerini almak çok önemli olacak. Yapabiliriz, yapmalıyız. Hadi bakalım.

Euroleague'de tum mac ev sahibi takimi kontrol ederek maci onde goturmek her takimin basarabilecegi bir basari degildir..#YenilmezArmada

Sonuçtan memnunum ama oyun tarzından memnun değilim. İçeri kullanamıyoruz. Şutun kötü olduğu bir gün savunmamıza bakıp öyle anlarız takımın seviyesini.