• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

THY Euroleague | 3.Hafta | Unicaja Malaga 84 - Galatasaray Liv Hospital 57

Olumsuz Havayı dağıtalım sanki NBA takımı ile oynuyoruz.
Bonsu'nun performansını merak ediyorum.

Geçen yıl ki Kızılyıldız deplasmanı geldi aklıma. Takımda Hawkins hastaydı, Domercant , Göksenin ve şu an hatırlayamadığım 1 oyuncumuz daha sakattı. Herkes de bi karamsarlık hakimdi. O deplasmandan çıkamayız diyorduk ama Kızılyıldızı deplasmanda eze eze yenmiştik. Umarım bi benzeri bu gece olacak Malagada

En güzel cevabı geçen yıl Efes maçında Ergin ataman vermiştir .. '' Galatasarayın oynadığı hiç bir maçta rakip favori olamaz ! '' Güveniyorum aslanlarıma çok sakat var ama bunları seven bir koçumuz ve seven bir kilit adamımız var .. Bugün saat 23te şuraya girip yazılanları okumak dileğiyle ;)

Unutmayın ilk beşte carlos gordon erceg ve dudley var :) 3 numarada macvan oynar

Bonsu oynayacak maçta. Bakalım ne yapacak, ribaunlarda ve hücumda vereceği katkı önemli özellikle.

Allah'ım sen yardımcımız ol.Takıma,teknik ekibe güvenim sonsuz.

Takımda birçok olumsuzluk var ancak galatasaray varsa umut vardır sözüne hep inanmışımdır. Allah yardımcımız olsun.

Kazanacak gibi oynamiyoruz. Çok kötü hücum ve savunma performansimiz var. Arroyo çok kötü bugün. Oyun moralimi bozdu. Hakkımızda hayırlısı inşallah...

Kaç tane hücum ribaundu verdik sayamadım bile.

Süpersin Bonsu! Ribaund canavarı...

Bonsu çok iyi. Gordon NBA'de gibi.

Her maçta olduğu gibi periyot sonlarında yine son saniye basketi yiyoruz.

6 sakat oyuncumuz var ilk devre 42-41, inandık biz sizlere :) böyle devam edelim :)

savunmayı daha sertleştirirsek ve ribaundları vermezsek bu maçı alırız

Bonsu 40 yıllık Galatasaraylı gibi maşallah .

Hakemler saçmalıyor

Gordon'un basit pas hataları yüzünden en az 3 tane fast break yedik.

Çok dengesiz bir takımız. Yine kötü bir 3.periyot geçirdik. Fark 11 oldu. Bu saatten sonra kazanmak çok zor...

Bu akşam için söylenebilecek pek olumlu şey yok ama Bonsunun takıma hızlı bir şekilde verim vericek şekilde adapte olması güzel birşey. Üzücü bir yenilgi yapacak birşey yok.

hücum takımına gel maç bitiyor 55 sayı atmışız

Geri