TKBL 11. Hafta | Kayseri KASKİ 72 Galatasaray Odeabank 84

22 sayı ile ışıl yıldızlaşsa da bence galibiyetde kilit rol sancho'nun dönüşü . Attıgı 15 sayı ile galibiyette kilit rol oynadı . Yenilmez armada helal olsun kızlar.

Dediğim gibi gerekli mücadeleyi gösterdik ve Kaski'nin rakibimiz olmadığını gördük.
Yüreğinize sağlık.

Bu aradaa inşaAllah Alba'nin ciddi bir durumu yoktur :(

Maçın son dakikalarında kötü bir şekilde düştü ama yüzünde bir acı belirtisi yoktu. Riske edilmedi kenara geldi . Ciddi bişeyi olacagini sanmiyorum.

Kızlar kızlar gelem mi, yanagızdan öpem mi :) Şaka bir yana Başta Ekrem hoca olmak üzere Hepinize ayrı teşekkürler Dişi Aslanlar...

Elektrik sorunu yaşadığımız için maçı izleyemedim.. Skoru görünce çok sevindim.. Kaski bir çoğumuz gibi en çekindiğim takımlardan biriydi, Işıl'ın yıldızlaştığı, Sancho'nun sakatlık sonrası çok güzel katkı verdiği (maşallah) kazandığımız güzel bir maç, tebrikler kızlar

Maçı ben de seyredemedim. Maçın bir kanalda verildiğini bilmiyordum. Öğrendiğimdeyse yayından bir şey anlamadım. Alba ayağını burkmuş ama önemli bir şeyi yok. Yani çarşamba Vici maçında oynayabilecek durumda.

Vici maçı sonrası hafta sonu BJK ile ardından çarşamba günü FB ile oynayacağız. Bu yüzden Sancho'nun dönmesi çok iyi oldu. Bu iki maçta nefesini açar maç kondisyonunu da kazanır Sancho. Onunla beraber daha etkili ve tutkulu bir takım olacağımız kesin.

Kaptan'ın bugün 4/4 ikilik 3/4 üçlük ile oynaması güzel ama ondan ziyade duyduğum kadarıyla (seyredemiyoruz) oyunda kilitlendiğimiz noktalarda sorumluluk alması içeri penetreler edip sayı çıkarması daha önemli ve güzel bir şey. Zee ile beraber 40 dk süre almış. Vici maçı rahat geçecektir. Vici ve BJK maçlarında umarım sürelerinde azalma olur FB maçına dinç çıkarırız kaptanı. GS onsuz gerçekten bir şey ifade etmiyor. Yerinin doldurulması imkansız gibi:(

Elektrik sorunu yaşadığımız için maçı izleyemedim.. Skoru görünce çok sevindim.. Kaski bir çoğumuz gibi en çekindiğim takımlardan biriydi, Işıl'ın yıldızlaştığı, Sancho'nun sakatlık sonrası çok güzel katkı verdiği (maşallah) kazandığımız güzel bir maç, tebrikler kızlar

Fark çok daha fazlaydı. +15 idi bir ara ben de ara ara baktım. Işıl iyi oynayınca takımın kaybetme gibi bir durumu olmuyor. Zellous, Lyttle, Alba, Kelsey Bone için sadece maşallah diyorum. Aynı performans Fenerbahçe maçında da olacaktır. O maçı da alırsak liderlik gelir.

Fark çok daha fazlaydı. +15 idi bir ara ben de ara ara baktım. Işıl iyi oynayınca takımın kaybetme gibi bir durumu olmuyor. Zellous, Lyttle, Alba, Kelsey Bone için sadece maşallah diyorum. Aynı performans Fenerbahçe maçında da olacaktır. O maçı da alırsak liderlik gelir.

Evet onlar için de maşallah ama Sancho sakatlıktan çıkıp böyle katkı verince nazarımız değsin istemedim :)) Işıl bu sene hakikaten güzel oynuyor (bir maşallah da ona) çok göze batmadan sessiz sedasız, derinden ilerliyor, inşallah fener maçında önceki yıllarda olduğu gibi tutuk olmaz ve bize o zaman da gösterir gerçek Işıl'ı.. Fener deyince, gece rüyamda kızların maçı vardı fenerle, önceki maçlarda kötü oynayan cappy bizim maçta coşuyordu ama skor çok acayipti ya, koca maç 31-38 bitmişti :p biz kazanmıştık :)

Evet onlar için de maşallah ama Sancho sakatlıktan çıkıp böyle katkı verince nazarımız değsin istemedim :)) Işıl bu sene hakikaten güzel oynuyor (bir maşallah da ona) çok göze batmadan sessiz sedasız, derinden ilerliyor, inşallah fener maçında önceki yıllarda olduğu gibi tutuk olmaz ve bize o zaman da gösterir gerçek Işıl'ı.. Fener deyince, gece rüyamda kızların maçı vardı fenerle, önceki maçlarda kötü oynayan cappy bizim maçta coşuyordu ama skor çok acayipti ya, koca maç 31-38 bitmişti :p biz kazanmıştık :)

Bende Geçen geçe Rüyamda Işıl Son Sn Sol çaprazdan stop jumpshot İle Maçı kazanıyoruz gördüm hayırlısı olsun :D

Ben de maçı elektrik kesintisi yüzünden izleyemedim. Neyseki kazanmışız. Tebrikler kızlar. :)