Bahar ne kadar kötü,konsantrasyon sıfır...
İkinci defa düştü ve sakatlanıp oyundan çıktı inşallah bir şeyi yoktur!Alba Torrens bir pozisyonda yere düştü ve gerçekten o kadar tırstım ki sakatlandı diye neyse ki bir şeyi yok. 59-72 04:20 sn var.
Maçı izlemedim ama Albaya yarın MR çekileceği söylendi noldu tam olarak sanırım bir 2 3 hafta yok diyorlar bazı yazarlar umarım yalandır
Muhtemelen uyduda TV Kayseri canlı yayın yapar yine...
Uydu: Turksat 3A
Frekans: 12729
Polarizasyon: Dikey (V)
Sembol Oranı: 30.000
Fec: 5/6
Elektrik sorunu yaşadığımız için maçı izleyemedim.. Skoru görünce çok sevindim.. Kaski bir çoğumuz gibi en çekindiğim takımlardan biriydi, Işıl'ın yıldızlaştığı, Sancho'nun sakatlık sonrası çok güzel katkı verdiği (maşallah) kazandığımız güzel bir maç, tebrikler kızlar
Fark çok daha fazlaydı. +15 idi bir ara ben de ara ara baktım. Işıl iyi oynayınca takımın kaybetme gibi bir durumu olmuyor. Zellous, Lyttle, Alba, Kelsey Bone için sadece maşallah diyorum. Aynı performans Fenerbahçe maçında da olacaktır. O maçı da alırsak liderlik gelir.
Evet onlar için de maşallah ama Sancho sakatlıktan çıkıp böyle katkı verince nazarımız değsin istemedim ) Işıl bu sene hakikaten güzel oynuyor (bir maşallah da ona) çok göze batmadan sessiz sedasız, derinden ilerliyor, inşallah fener maçında önceki yıllarda olduğu gibi tutuk olmaz ve bize o zaman da gösterir gerçek Işıl'ı.. Fener deyince, gece rüyamda kızların maçı vardı fenerle, önceki maçlarda kötü oynayan cappy bizim maçta coşuyordu ama skor çok acayipti ya, koca maç 31-38 bitmişti biz kazanmıştık