TKBL 11. Hafta | Kayseri KASKİ 72 Galatasaray Odeabank 84

Eyüp yıldız:Benim duyumum Penny Taylor ve bir ihtimal Maya Moore isimleri GS için geçiyor.
Zellous'un kontratı feshedildiğinde Moore ve Penny kulağıma geldi o gün yazmadım şimdi açığa çıktığı için bende doğrulama baabında yazdım:)

Ahmet Öztürk;n886152' Alıntı:
Eyüp yıldız:Benim duyumum Penny Taylor ve bir ihtimal Maya Moore isimleri GS için geçiyor.
Zellous'un kontratı feshedildiğinde Moore ve Penny kulağıma geldi o gün yazmadım şimdi açığa çıktığı için bende doğrulama baabında yazdım:)

Eyüp Yıldız diyorsa böyle bir şey vardır muhakkak.
Ama bu sene erkek takımı için söylediği 2 3 transferi haberi olmayınca aklımda şüphe kaldı tabiki.
Keşke o isim Maya Moore olsa.

Ben yeni bir yabancı alınacağını düşünmüyorum... Koç Casas'ın performansından memnun olup o nedenle Zellous'a ihtiyacı olmadığını düşünmüş olabilir.
Mevcut kadro aşağıdaki gibi
Ayşegül Günay-Nuria Martinez*
Queralt Casas*-Deniz Çolakoğlu
Şebnem Kimyacıoğlu-Bahar Öztürk***
Sancho Lyttle**-Jelena Dubljevic*-Bahar Çağlar
Nevriye Yılmaz-Kelsey Bone**

* -EU pasaportlu
** -Kıta Dışı
***- Devşirme
Bu senaryoda Bahar ve Sancho aynı anda oynayabilir.

Casas potansiyeli olan gerektiginde skor katkisi yapabilecek bir oyuncu ama şutunun istikrarlı olmadıgını düsünüyorum . Rivas Ecópolis formasıyla bir kac macını izledim . Hırslı , penetresi olan, savaşcı bir oyuncu fakat oyun sıkıstıgında sorumluluk alabilecek , istikrarlı şutu olan bir şutor şart oglu şart.. Transfer olacagına eminim.

Sancho kıta dışı değil devşirme oyuncu sayılıyor ligde, kıta dışı olsa zaten geçen sezon sancho+kelsey+shavonte oynayamazdık, Penny iyi Maya süper transfer olur..

Ruhsan Ağar;n886174' Alıntı:
Sancho kıta dışı değil devşirme oyuncu sayılıyor ligde, kıta dışı olsa zaten geçen sezon sancho+kelsey+shavonte oynayamazdık, Penny iyi Maya süper transfer olur..

Sancho hem ABD hem de İspanya pasaportuna da sahip. TBF yönetmeliğindeki "İkinci vatandaşlık" kısmında oyuncunun ikinci vatandaşlığı ile kaydedileceğine dair bir madde yok. Sadece kadroda sadece 1 oyunucunun İkinci Vatandaşlığının kullanılabileceği yazılı (FB'dekiler hariç tabii).
Başka bir kıta dışı alınmayacaksa TKBL ve EL'de aynı anda Bahar Öztürk ve Sancho Lyttle kullanılabilir. Tabii yukarıda arkadaşların da belirtildiği gibi sg'de Casas kumarı oynanmış olur.

kadroda 5 yabancı olur her hali karda ,

Ayşegül Günay-Nuria Martinez*
Queralt Casas*-Deniz Çolakoğlu
Şebnem Kimyacıoğlu-Bahar Öztürk***
Sancho Lyttle**-Jelena Dubljevic*-Bahar Çağlar
Nevriye Yılmaz-Kelsey Bone**
Benim bildiğim 2+2 olabilir maç kadrosunda.

Galatasaray’da başkan adayı Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, basketbol şubesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yarsuvat, “Galatasaray Kadın Basketbol Takımı kıvanç duyduğumuz bir takımdı. Ancak, biraz masraflı bir takım oldu sanki. Bizim yapacağımız şeylerden biri, bu masrafları kısabilmek. Sadece futboldan para kazanabiliyoruz. UEFA’ya da futbol takımı üzerinden bir takım sözler verdik. Bu sözleri tutmamız gerekiyor. Faruk Süren başkanken, kadın basket takımımızı Avrupa’ya gönderememiştik. Paramız yoktu. Kızlar ağlamıştı. Faruk Süren, basketboldan gelmiş bir başkandı üstelik” dedi.

Seneye daha da küçüleceğiz demekki... :eek:o

"Galatasaray kadın basketbol takımı kıvanç duyduğumuz bir takımdı. Ancak, biraz masraflı bir takım oldu sanki. Bizim yapacağımız şeylerden biri, bu masrafları kısabilmek. Sadece futboldan para kazanabiliyoruz. UEFA'ya da futbol takımı üzerinden bir takım sözler verdik. Bu sözleri tutmamız gerekiyor."
"Faruk Süren başkanken, kadın basket takımımızı Avrupa'ya gönderememiştik. Paramız yoktu. Kızlar ağlamıştı. Faruk Süren, basketboldan gelmiş bir başkandı üstelik."

Duygun Yarsuvat başkanın adayının ilk icraati bu olacak heralde :)

Her gelen Basketbol takımları masraflı kısıntı yapmamız lazım diye başlıyor lafa, arkadaş başkan adayıyım diye ortaya çıkıyorsan buna çözüm bulmak için geleceksin kısıntıya gitmek için değil, o zaman hiç çıkıp başkan adayıyız demeyin Galatasaray kimsenin reklam yapma yeri değil, sorunlara pozitif çözümleri olmayanlar bu kulüpten uzak dursun..

Yahu , bir kulübü iyi yönetmek demek ;
* faal olduğu branşlarda başarılı olmak
* finansal olarak kulübü iyi yerlere getirmek

Bizde yöneticiler başarılı branşları , bütçe kısarak cezalandırıyor.
Kulübün finansmanı için; var olan kaynakları iyi kullanıp , yeni kaynaklar bulmalı.
Hiç kendi yönetimlerinde yapılan boşa harcamaları konuşmayıp , buna bir yaptırım uygulamıyorlar.
Sonrada amatör branşlar gelir sağlamıyor diyorlar.

Valla böyle kulüp yönetenler , bizim apartmanda yöneticilik bile yapamazlar.

Gündemde konuşulan 2 isim var Maya Moore,Penny Taylor
Penny Taylor fb özleşmiş bir oyuncu maliyet yüksek geleceğini sanmıyorum.
Maya moore Cin'de kontratı olabilir.Cin ligi Şubat ayında bitiyor 3 kulvardaki maçlara yetişiyor. Fb gündeminde rakibe kaptırmamak gerekiyor.
Bu iki oyuncu konuşulurken Murat Özyer böyle bir tweet attı. Yüzde 50 -Yüzde 30

Eyüp Yıldız Penyy Taylor,Maya Moore transferleri gündemde dedikten sonra twiiter yazmıştı.

Kadromuzun performansını önümüzdeki hafta idman ve Slovenya çalışmalarını gözlemledikten sonra eksiklere göre 1 transfer yapmayı planlıyoruz

CUMHURİYET KUPASI ŞAMPİYONUYUZ | MAÇ SONUCU

Orduspor 49 - 78 Galatasaray Odeabank

Şebnem Kimyacıoğlu: 19 sayı-3 ribaund-2 asist-2 top çalma-1 blok
Jelena Dubljevic: 15 sayı - 7 ribaund - 2 asist - 1 top çalma
Kelsey Bone: 15 sayı - 4 ribaund - 3 asist - 1 blok
Ayşegül Günay: 10 sayı - 3 ribaund - 6 asist - 1 top çalma
Queralt Casas: 8 sayı - 6 ribaund - 2 asist - 1 top çalma - 1 blok
Kristi Bellock: 7 sayı - 6 ribaund - 3 asist - 2 blok
Bahar Öztürk: 2 sayı - 3 ribaund - 3 asist
Deniz Çolakoğlu: 6 ribaund - 1 asist - 2 top çalma

Slovenya kampinda eksikleri gözlemlemek yerine yeni transfer neden slovenya kampina götürülmez . 2 aydır takım hazırlık macları oynuyor . Hala eksikleri göremediniz mi ? Zellous'u elden kaçırmışken hala eksikleri görecegiz acıklaması traji komik ..

Yasar Soysal;n886286' Alıntı:
Slovenya kampinda eksikleri gözlemlemek yerine yeni transfer neden slovenya kampina götürülmez . 2 aydır takım hazırlık macları oynuyor . Hala eksikleri göremediniz mi ? Zellous'u elden kaçırmışken hala eksikleri görecegiz acıklaması traji komik ..

Amaç zaten Ekrem Hoca'yı bir şekilde ikna edip transfer yapmamak. Bu saatten sonra transfer falan beklemiyorum.

Moore'u aldık diyelim Zellous'a vermediğimiz parayi ona mi vereceğiz ?

Beceriksiz bir yönetim var kadın şubesinde ama bu beceriksizliği hep oyunculara yüklüyorlar.