TKBL 13. Hafta | Galatasaray 92-50 Beşiktaş

Son 2 sezonun TKBL şampiyonu Galatasaray Kadın Basketbol Takımı normal sezonun 13. haftasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. 3 Ocak Pazar günü saat 16:00'da başlayacak olan karşılaşmaya Abdi İpekçi Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

SGM Tahkim Kurulu'ndan Lynetta Kizer'a dair TBF'nin yarattığı suni,hukuki altyapıdan ve akıldan yoksun lisans krizi hakkında hali hazırda karar çıkmadığından normal sezon sıralamasına dair bilgi veremiyoruz. Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın lig maçlarında Kizer'ı kullanamadığı halde Ekrem Memnun'un oyun kültürünü sahaya yansıtabildiğini ve görüntümüzün keyif verdiğini ise rahatlıkla söyleyebiliriz.

Galatasaraylıları Sarayın Sultanları'nı desteklemek üzere Abdi İpekçi'ye davet ediyoruz.

Bir aksilik olmaz ise maçı salonda takip edeceğim. O Beşiktaşlı seviyesize de anladığı dilden yazıyorum. İnleyen nağmeler ruhumu sardı... Ne oldu hatırlayın son dakika da, Hasan Kabzeyi unutma ! ;)

Hangi takımla oynasak ya yeni antrenörler ya da flaş transferler gündeme oturmuş oluyor. Hele Jelena'nın olmadığı bir maçta BJK'nin yeni Jelena'sının bizim 4 numarada başımızı ağrıtması oldukça muhtemel. Neyse kazasız belasız geçsek şu maçı, yarın büyük ihtimalle resmi olarak şer odağı takımla eşit galibiyet sayısına ulaşıp AGÜ'nün bir galibiyet yakınına yaklaşacağız, vicdanen AGÜ ile eşit, diğerlerinden uzak ara önde olmamız gerektiği gerçeğini unutmayarak :)

Beşiktaş'ın formasının her tarafında sponsor varken, bizim takıma sponsor bulamamamız nasıl açıklanabilir?

Bu takımın başına her türlü kötülük, haksızlık, adaletsizlik geldi ama mücadeleden vazgeçilmedi.
Hepsine helal olsun.

Dublijevic gibi özel bir oyuncumuz olmamasina ragmen üc mactır muazzam oynayan bir takım var..
Böyle özel bir hoca ve takıma sahip oldugumuz icin cok şansliyiz .
En önemliside Cansu köksal'ın yükselen formu. Yas gruplarina göre inanilmaz bir fizigi var . Ücüncü ceyrek sonunda 10 sayılık katkı verdi bile
Cansu köksal :cool:

Sahada karakterli bir takım izlemek büyük keyif veriyor.Oyuncularda müthiş bir gelişim var,kulicova daha düzenli nerede duracağını daha iyi ögrenmiş,Cansu'nun özgüveni çok iyi bayan kobe'ye nazar değmesin,Nevriye süper yine Bahar da çok iyi kısaca herkes süper son 2 3 haftadır.Son söz yönetime şu kızların yanında olun ALlah aşkına..

Galatasaray ı fenere hükmen mağlup olduğu maçtan sonra hiç seyretmemiştim.O olaya çok kızmıştım çünkü.Fakat bugün Beşiktaş maçında seyrettim.

Gerçekten müthiş bir maç çıkardılar.Cansu da takıma girmiş iyi katkı veriyor.Genç oyuncuların iyi oyunu herkesin olduğu gibi benide çok mutlu ediyor.

Maç seyrederken Nevriyenin fenerden transfer olduğu sezon da bu formda aleyhte yorumlar aklıma geldi birde bugün Nevriyeyi seyrettim.Gülümsedim.

Aklına geldiği gibi olumsuz yorum yapan gençler yazarken biraz daha düşünseler dedim.Nevriye nasıl mükemmel bir oyuncu ya Allah nazar değidirmesin.Onun gibi bir oyuncuyu seyretmek gerçekten büyük keyif.Basketbolu hemen bırakmasın bence daha uzun süre seyretmekten keyif alacağımız bir oyuncu.

Nevriye gibi bir oyuncu avrupaya zor gelir.Şu ana kadar avrupada öyle bir uzun oyuncu görmedim desem yeridir.

Atletik oyuncu meraklıları fazla beğenmeselerde ben Nevriye yi en özel yere koyacağım.Kimse kusura bakmasın.O gerçek bir efsane oyuncu.

Okuduğunuz için teşekkürler:)

Rotasyonumuz giderek genişliyor ,sistemimiz oturmaya başladı hoca sürekli bir karakter bir felsefe oluşturmaya çalışıyor ve çok doğru yolda eksiklerde katılınca çok iyi bir takım olabiliriz ama ben bir skorer özellikli oyuncu alınması görüşündeyim özellikle El için.
Unutmadan İnci ve özellikle Meltem daha çok süre almalı onların akranı Loyd varken bu özgüveni kendi altyapımızdan yetişen genç oyuncularımıza da vermeliyiz.
Hocayla ömürlük kontrat yapılsın hatta zam verilsin ne biliyim prim verilsin ne verilirse hoca hakediyor sonuna kadar.

92-50 diye basketbol maçı skoru görseniz herhalde 1.lig takımı ile 2.lig takımı oynamış falan diye düşünürsünüz.

Hatırlayan varmıdır bilmiyorum ama Ekrem Memnun'un önceki döneminde Fenerbahçe'ye karşı da böyle skorlar alıyorduk sürekli 90'lı yıllarda. Çok geçikti hocanın geri gelmesi ama dönüşü muhteşem oldu.