TKBL 16. Hafta | Botaş 43-81 Galatasaray

Galatasaray, 16. hafta mücadelesinde Adana'da Botaş'ın konuğu olacak. İlk dört mücadelesi veren Botaş'ın kadrosunda, ligin en skorer oyuncusu Jolene Anderson da bulunuyor.
 
Seri öncesi ve sonrasındaki görüşlerim pek değişmedi. Hala şansımız varken tüm maçları kazanıp ligi lider bitirmek zorundayız.
 
Ben maçı bugün sanıyordum.
Umarım kazanıp bir şekilde lig liderliği için iddiamızı sürdürmüş oluruz..
Tamika'nın durumu hakkında bilgisi olan varsa,paylaşırsa sevinirim.
 
Umarım kazanırız... Moraller kötü olabilir ama kazanamazsak toparlamamız zor olabilir. Bir kaç haftadır çekirge misali zıplaya zıplaya gidiyoruz umarım kazanırız.

Tamika 5 Şubat!ta gelecek denmişti ne oldu geldi mi? haberi olan var mı?

Başarıla Sultanlar
 
İlk maçtaki geri dönüşümüz hala aklımda. Bu sezon nadir gelen iyi oyunlarımızdan biriydi. Kesinlikle zor maç olacak zira hem fizik hem de mental anlamda yıpratıcı iki maç sonunda Botaş karşısına çıkacağız.

Takıma sonsuz başarılar..
 
Bu maçı kazansak dahi ki ben bundan bile şüpheliyim, haftasonu evimizde yine Fenerbahçe karşısına çıkacağız. Ceyhun Yıldızoğlu görevden alınsaydı takıma yeni bir dinamizm gelirdi. Bu da olmadığı için işler aynı ve daha kötü olacak büyük ihtimal. Ceyhun Yıldızoğlu istifa diyerek Dişi Aslanlarımıza iyi şanslar...
 
Dün Sky Turk'te ki Basktbol programında konuk sn. Serdar Gürel'di.Malum yoğunluk EL maçının analizi idi.Sn. GÜREL bizim kurtuluş reçetemiz için kendince 2 yol söyledi ;

1 ) 3 veya 4 sene sabredip alt yapmızdan Birsel , Nevriye ve Esmeral gibi oyuncular çıkartıp bunun üzerine iyi yabancılar kurmamız ve bunun için Sn. Yıldızoğolu ve yönetim beraber hareket edecek ya da

2 ) 3 lü oyuncu paketi şeklinde transfer edip Birsel , Nevriye ve esmeral'i kasederek iyi bir yabancı koçla uyum süreci kolay aşılacak şeklinde başarı sağlanır dedi.Ben böyle hatırlıyorum ama diğer seyreden rektaşlarda beni düzeltebilir.

2. yol bana göre çok zor sözleşmeleride bitse artık onlar için her şey para değil Fb kulubunden koparmak kolay olmaz.Bu arada bizim alt yapımız nasıl iyi değilmiş öyle söylendi.

Bu maçta takımımıza başarılar dilerim.
 
Zor olacak, ne olursa olsun kazanmalıyız. Takım kaza yapmaya müsait şu anda. Augustus ve Işıl'ın iyi performansına ihtiyacımız var.
Tamika'sız oynayacağımız son maç olacak muhtemelen.
 
Her zamanki dengesizliğini yine yaptı takım. Fenerden fark ye sonra git Fenerin bile zor kazandığı bir deplasmanda 40 sayı fark at. Şu oyunun birazını haftasonu Fenerede bırakmışlardır umarım.
 
Angel mccgouhtry ceyhan maci sonrasi Gs maci zor gececek Tamika cahtings´de orda dedi.

Bizimkiler transferi duyurmuyor Angel fbtvden duyuruyor.
 
Her zamanki dengesizliğini yine yaptı takım. Fenerden fark ye sonra git Fenerin bile zor kazandığı bir deplasmanda 40 sayı fark at. Şu oyunun birazını haftasonu Fenerede bırakmışlardır umarım.

psikologi olarak Feneri suan icin yenmemiz mumkun Degil. Ayrica Botas karsisinda bizde kendi sahamizda cok zorlanmistik botas iyi takim ama suanda dususteler. Tamikada muhtemelen fener karsisinda forma giyecek.. mac busefer kiran kirana gecer
 
Tebrikler.

Hakikaten Botaş-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe son 2-3 dkda koparabilmişti maçı, 38 sayı fark atmak biraz ağır olmuş.

Şu hırsı kesmeseler, şu savunmayı yapsalar keşke her maç.
 
Öncelikle maçı izlemedim.Açıkçası önceki haftalarda zayıf rakipleri bile zar zor yenen,Avrupa'da dağılan takımımız için zor maç olmasını bekliyordum.Yakın skorlarla geçer diyordum.Kaybetme ihtimali bile aklıma gelmedi değil.Şimdi maçın sonucunu gördüm.38 sayı fark çok ilginç gerçekten.Biz mi çok iyiydik? Rakip mi çok kötüydü? Biz çok iyiysek bu dengesizlik nedir arkadaş?

Umarım haftasonunda da galip gelirler.Final serisinde saha avantajını alırız.
 
Ligin en zor deplasmanlarından biridir Botaş. Bunun yanında tahribatı ortada olan iki karşılaşmadan çıkıp bu performansı göstermek, bu yıl fazlasıyla görmeye alışık olduğumuz dengesizliğimizi kanıtlıyor. Ayrıca bu deplasmanda Fenerbahçe’nin de zor kazandığının altını çizelim.

Ligin en az sayı yiyen takımıyız bildiğimiz gibi. Bugün de Botaş’ı 43 sayıda tuttuk. Bu rakam bu sene yediğimiz en az sayı miktarı.

8 oyuncumuzun skora katkı yaptığı karşılaşmada en skorer oyuncumuz elbette Sylvia Fowles, 19 sayısı ile. Seimone’de sadece bir şut kaçırarak 17 sayı - 3 asistlik önemli bir performans ortaya koydu.

Ayrıca günün güzel bir detayı, maçın son 6 dakikasında forma şansı bulan 1993 doğumlu Gözde Yürük. Bu sene süre şansı bulan en genç oyuncumuz da ayrıca.

Takıma tebrikler, anlaşılan savaş içine girdiler. Cumartesi günü bunu ne kadar devam ettirecekler, hep beraber göreceğiz.
 

Üst