TKBL 18. Hafta | Tarsus Belediye 68 - Galatasaray 62

Bende şok oldum yenilgiyi görünce takım çok dengesiz bi grafik çiziyor doğru ama bu kadar umutsuz olmayın.Kalan 4 maçıda kaybetsek Tamika döndükten sonra karşı yakaya Penny ve Taurasi dönmediği sürece şampiyon oluruz :) Ben inandım geçen maçtan sonra.Ama olası şampiyonluğumuza çamur bugün itibariyle TBF tarafından atıldı.Bakalım olaylar nasıl etkilicek durumu? Dediğim gibi Penny ve Taurasi dönmediği sürece şampiyon oluruz.
 
Oynanan bir iyi maç ve karşılığında bir sürü kötü maç...Bu kadar yetermi?
Çevir çevir bak,artık neresi denk gelirse...
Fener maçında görmüş polyannacılığı ondan önceki milyon maçtada gördünmü birşeyler?

Kerem bey ben size Tamika'nın gelişinden bahsediyorum. Tamika'sız maçlardan bahsetmedim farkınızdaysanız. Kendi karamsarlığınız içinde boğulmak istiyorsanız en azından yanınıza insan çekmeye çalışmayın.

Tamika Catchings kaç maç forma giydi ? 1
Kime karşı oynadık ? Tek rakibimiz Fenerbahçe
Sonuç ne oldu ? 40 dakika üstün oynayarak KAZANDIK

Yeteri kadar açıklayıcı olmuştur umarım. Ben size Catchings gelir dertler biter diyorum. Aksini iddaa ediyorsanız takdir sizin .
 
İyi de mantıklı mı şimdi gel bir maç oyna ve git. Ben pek hoşgörü ile bakamıyorum. Neden gittiğini bilmiyorum tabi ama takımla kalıp, takımla çalışmasını, takıma iyice alışmasını tercih ederdim. Ayrıca diğer yabancı oyuncularımız da olumsuz etkilenebilir bu durumdan.
Taurasi haberi moral falan bozduysa artık diyecek bir söz bulamıyorum, böyle birşey olduğunuda sanmam. İstikrarsız oyunumuz sadece bu maça özel değildi.
 
Tamika Avrupa'ya uzun süreli gelmeyi kabul etmeyen bir oyuncu,para vs. onun bu kararını değiştirebilecek unsurlar değil.Bizle bildiğim kadarıyla playofflarda oynama konusunda anlaştı,ısrarımız ve maçın önemi nedeniyle de Fb maçına da geldi.Herhangi bir oyuncuyu bu dönemde takıma katmak,playofflara kadar onu beklemek çok mantıklı bir davranış değil ama bu oyuncu Tamika olunca işler değişiyor.
 
Mevcut kamuoyunu hesaba katarsam son hafta Kayseri'deki şansımız yüzde 51'dir diyemiyorum.Erşan beyi maça atayıp çatır çatır doğrayabilirler bizi.Sezonun kırılma noktası olmaz umarım bu mağlubiyet.Ne yapıp edip kazanmalıydık.
 
eğer lig bitmeden bir maç daha kaybedip 2. sıraya düşersek teknik ekibin bu sonu olur bence çünkü bu yenilgilerin açıklaması asla olamaz. rehavet ise bu dahada affedilir birşey değil.
özellikle önümüzde kayseri gibi fb nin bile yenildiği bir deplasman var olası bir yenilgide ellerimizle tekrar altın tepside 1.liği vereceğiz. bununda affedilir yanı olamaz.
son olarak tamika o maçta oynamalı.
 

Üst