TKBL 18. Hafta | Tarsus Belediye 68 - Galatasaray 62

Fenerbahçe'nin fikstürü daha zor ama bizim oyunumuz çok istikrarsız. Fowles ve Augustus dışında biraz kıpırdanan olsa bu maçı almıştık. Ben şuna kızıyorum: Bizde hiç bir iş profesyonelce yapılmıyor. Seneye yine Avrupa'da Euroleague'e 4. torbadan gireceğiz. Oysa sezon başında daha geniş bir kadro kurulsaydı en azından daha ileriye gidebilirdik. Seneye daha üst torbadan girebilirdik. Fenerbahçe bonservisli oyuncu alırken biz Tamika'yı bekledik aylarca. Sonra onu bir maç oynatıp yeniden yolladık. Çok muhteşem oynarsın sezon başından beri, aldığın oyuncuyu oynatmama lüksün olur ama bugüne kadar toplasak 2-3 maçı geçer mi iyi oynadığımız maç sayısı? Böyle bir durumda 2 gün önce aldığımız oyuncuyu gönderme lüksü nasıl var! Madem böyle bir durum var başka oyunculara yönel. Çok amatörüz çok. Bu mantık olduğu sürece, Taurasi bize gelse de bir numara olmaz bizden.

Yönetim konusunda yazdığınız çok şeye katılıyor olmama rağmen Tamika bence tolerans gösterilebilecek ender oyunculardan biridir ki bunu Fener maçında gördük.

Bu size mantıklı geliyor mu? Mart başında geldi Tamika. Ligin bitmesine iki maç kaldı. Olur ya antrenmanda sakatlandı. Transfer hakkın da yok! Ne yapacaksın.

Bu dediğin Fenerbahçe maçında da olabilirdi.
Tamika'nın maçtan sonra gideceği zaten ilk geldiğinde de biliniyordu. Fenerbahçe maçı kazanıldı diye gitmedi sonuçta. 5 maç kala gelmesi mantıklı da 2 maç kala gelmesi mi mantıksız?

Evet çok üzgün ve kızgınım bu maç için ama şu anda İstanbulda olsam kızlar kaçta geliyorsa alanda karşılayıp onların yanında olduğumuzu, inandığımızı ve herşeyin hala bizim elimizde oldugunu göstermek isterdim. Varmı bunu yapabilecek 10 kişi burada? İşte o zaman kesin şampiyonluğu kazanmış oluruz.

Saygılar.

Havaalanında takımı karşılarsak kesin şampiyon oluruz!:)
Oldukça rasyonel bir bakış açısı...
Ordan çıktıktan sonrada aramızda 10 lira toplar bir hocaya gideriz...İşi sağlama almak lazım...

Bugün yaşanan olayların ( Taurasi meselesi ) takımın motivasyonunu bozmuş olma ihtimali, sanırım konuşmaya değer bir şeydir.. Hayallerini kurduğumuz şampiyonluk yolunda , fenerbahçelilerin suyun akışını değiştirmeye çalıştıkları kesin. Oyuncuların da kafası karışmış olabilir.. Tabii izleyemediğimiz maça ahkam kesiyoruz, o ayrı.

Tamika hakkında söylediklerinize katılmakla birlikte altını çizmek istediğim noktayı tekrar etmek istiyorum: Eksiklerimizi kapatırız ve öldürücü hamle için Tamika'yı bekleriz. Bu ayrı. Ama sezonun başından beri dengesiz oynuyor, diken üstünde maç takip ediyoruz. Hem Euroleague hem de lig için doğru hamleleri yapıp, Tamika'yı ekmek kadayıfının kaymağı olarak görebilirdik. Olmadı.

Tamika hakkında söylediklerinize katılmakla birlikte altını çizmek istediğim noktayı tekrar etmek istiyorum: Eksiklerimizi kapatırız ve öldürücü hamle için Tamika'yı bekleriz. Bu ayrı. Ama sezonun başından beri dengesiz oynuyor, diken üstünde maç takip ediyoruz. Hem Euroleague hem de lig için doğru hamleleri yapıp, Tamika'yı ekmek kadayıfının kaymağı olarak görebilirdik. Olmadı.

Sene başı transfer politikası doğru olsaydı dediğiniz doğruydu....

Tabi sizin kadar derin tecrübelerim yok pollyannacılık konusunda...Olayları çarpıtmak gibi bir amacımda yok...Gerçekleri kabullenip buna göre düşüncelerimi oluşturuyorum...Motivasyon önemlidir ancak bu karşılıklıdır tabi...Bir takım ilk önce taraftarını birşeylere inandırmalıdırki,taraftar motive olup oyuncusunuda motive edebilsin...Çok net değilmi sizcede?

Burda yorum farkı olabilir ben o ışığı gördüm diyebilirsiniz ancak ben görmedim,bu ışığı görmediğim içinde bu dediğiniz çok havada kalıyor benim açımdan...Buda normal birşey sanırım...

Tabi sizin kadar derin tecrübelerim yok pollyannacılık konusunda...Olayları çarpıtmak gibi bir amacımda yok...Gerçekleri kabullenip buna göre düşüncelerimi oluşturuyorum...Motivasyon önemlidir ancak bu karşılıklıdır tabi...Bir takım ilk önce taraftarını birşeylere inandırmalıdırki,taraftar motive olup oyuncusunuda motive edebilsin...Çok net değilmi sizcede?

Burda yorum farkı olabilir ben o ışığı gördüm diyebilirsiniz ancak ben görmedim,bu ışığı görmediğim içinde bu dediğiniz çok havada kalıyor benim açımdan...Buda normal birşey sanırım...

Fener maçında gördük polyannacılığı. Motivasyonu.. Tamika olacak birkaç maç sonra, temelli gitmedi..

Siz bu zihniyetle gündüz gözüyle bile karanlığı görürsünüz. Yazık gerçekten...

Arkadaşlar ligi her şekilde lider bitiririz. Kalan maçlarımız Samsun, İstanbul Üni (D), Ceyhan ve Panküp Kayseri (D)

Bir sürpriz yenilgi hakkımız vardı, onu da doldurduk. Fener maçının yorgunluğu da taşınmış olabilir. 4/4 yapıp lider bitiririz bu kadar basit.

Fener maçında gördük polyannacılığı. Motivasyonu.. Tamika olacak birkaç maç sonra, temelli gitmedi..

Siz bu zihniyetle gündüz gözüyle bile karanlığı görürsünüz. Yazık gerçekten...

Oynanan bir iyi maç ve karşılığında bir sürü kötü maç...Bu kadar yetermi?
Çevir çevir bak,artık neresi denk gelirse...
Fener maçında görmüş polyannacılığı ondan önceki milyon maçtada gördünmü birşeyler?

Gerçekten nasıl yenildik anlayamıyorum hala. Kübra gerçekten hayatının maçını oynadı bize karşı. Tarsus da bu kadar yüzdeli bir maç oynamamıştır daha önce. Vurup geçeriz diye bekledim ama olmadı. Gülşah'ın iyi oyununu söyleyebilirim bugün. Rahat geçmesini beklediğim bir maçtı fakat dediğim gibi inanılmaz şeyleri soktu Tarsus. Aklıma geldikçe yazarım.

Bu arada Tamika Play-Off'larda dönecekmiş.

Arkadaşlar nedir sizi bu kadar hayal kırıklığına sürükleyen?

Sezon başından beri istikrarsız bir oyun oynadığımızı, 2 yabancımıza eşlik edecek oyuncu bulamadığımızı zaten bilmiyor muyduk?

Herkes Tamika'nın FB maçı'ndaki performansını hatırlatıyor. Ama bu takım ligde bir mağlubiyet alarak bu günlere kadar Tamika'sız geldi.

Ben şampiyonluk inancımızın, takımımıza olan güvenimizin bir Tarsus maçı'yla yıkılmasını çok yanlış buluyorum. Önümüzdeki 4 maçın 3'ü İstanbul'da ve en önemlisi ipler hala bizim elimizde!

http://galatasarayaski.tumblr.com/post//bir-gunde-kral-olmad-k-bir-gunde-tahttan-inmeyiz