Fenerbahçe'nin fikstürü daha zor ama bizim oyunumuz çok istikrarsız. Fowles ve Augustus dışında biraz kıpırdanan olsa bu maçı almıştık. Ben şuna kızıyorum: Bizde hiç bir iş profesyonelce yapılmıyor. Seneye yine Avrupa'da Euroleague'e 4. torbadan gireceğiz. Oysa sezon başında daha geniş bir kadro kurulsaydı en azından daha ileriye gidebilirdik. Seneye daha üst torbadan girebilirdik. Fenerbahçe bonservisli oyuncu alırken biz Tamika'yı bekledik aylarca. Sonra onu bir maç oynatıp yeniden yolladık. Çok muhteşem oynarsın sezon başından beri, aldığın oyuncuyu oynatmama lüksün olur ama bugüne kadar toplasak 2-3 maçı geçer mi iyi oynadığımız maç sayısı? Böyle bir durumda 2 gün önce aldığımız oyuncuyu gönderme lüksü nasıl var! Madem böyle bir durum var başka oyunculara yönel. Çok amatörüz çok. Bu mantık olduğu sürece, Taurasi bize gelse de bir numara olmaz bizden.
Yönetim konusunda yazdığınız çok şeye katılıyor olmama rağmen Tamika bence tolerans gösterilebilecek ender oyunculardan biridir ki bunu Fener maçında gördük.