TKBL 20. Hafta | Homend Antakya-Galatasaray M.P.

Oldukça zorlanacağımızı düşünüyorum. Rakip düşme ateşini hissediyor ve kendi sahalarında sonuna kadar asılacaklar maça.

Saygılar.
 
Çok ilginç kadroya Ticho alınmış Tina yok bundan sonra değişiklik ghakkıda yok bildiğim kadarıyla bence biraz mantıklı olmuş gibi geldi ama sonuçta ligde SLY yeter ama kısa olarak Ticho çok rahatlatır :) ? Dee hiç süre almamaış sakat mı noldu ki ya takıma ?
 
galatasaray erkek basketbol takımında ne kadar ruh varsa tam tersi kadın basketbolda hiç ruh yok.Maç bitsede gitsek havasındalar.geçen hafta istanbul buhafta antakya rahat 15 20 atacakken 3 5 sayı farkla anca bitiriyorlar.Oynadıkları basketbol desen ortaya konulan hiçbir şey yok.Ceyhun Yıldızoğlu gitmen için bu takımı daha ne kadar kötü hale getireceksin.İstifa etmekte bir hizmettir...
 
Taurasi Ceyhun Hocayı istemiyor arkadaşlar görmek zor değil. Aslında bütün camia Ceyhun hocayı istemiyor. Şu takımı şu hale getirdi ya madalya vermek lazım bunu naısl becerebildin diye. Yetenek madalyası
 
58-63 son 05:14 mola Antakya.Melisa Can 11 sayı,Işıl 8 sayı,Bahar 10 sayı,Şaziye 6 sayı attılar ve geri dönmemizin sebebi oldular.Çok iyi bence sonuçta Diana yok Tina yok 2 Yabancıyla oynuyoruz güzel bence.
 
Skorlar veya geri kalan lig ve kupa maçlarında galip gelip gelmemek önemini yavaş yavaş yitiriyor gibi, görünen o ki taraftar tamamen hocaya karşı inancını kaybetmiş, en ufak iniş çıkışlarda hep onun eksikliği gündeme geliyor . Sanırım oyuncularda da arasında ters giden durumlar var gibi.Sonuç olarak ters giden bi şeyler var ama tamamen hocanın başarısızlığımıdır orasını bilemiyoruz malesef . Tek bildiğimiz şey maçı veya maçları alsak ta yüzler pek gülmüyor bu müthiş kadroya rağmen.

Skor 58-63 öndeyiz...
 

Üst