TKBL 21. Hafta | Galatasaray - Mersin BŞB

Her zamanki gibi kötü oynuyoruz. Ceyhun hoca ile birlikte standardı yakalamışız bu konuda. Rakip kim olursa olsun kötü oynuyoruz. Tuba'nın şu performansını gördükten sonra zaten hoca ile ilgili yorum yapmaya bile gerek yok sanırım
 
UMMC maçına kadar her şey iyi sayılırdı. Sonrasında yavaş yavaş ardından hızlanarak Alba'dan sonra son sürat düşüşe geçtik. Kadroya bak duruma bak.
 
Tina oyunda olduğu zaman savunma düsüyor .Bence Fowles oynaması gerekir euroleague maçlarında ribaunt olarakta bence tinadan daha iyi bu takımın her zaman 5 numarada ilk tercih Fowles olması lazım.
 
Biz şampiyonluk hesapları yapıyoruz avrupada ama şu maça bakarmısın. Oyunda gram ilerleme yok. Ya bi hucüm çalışalım ne bilim farklı bişi yapalım yok.Mahalle maçı oynuyoruz.
 
Şimdi bazı arkadaşlar yine kafasına göre top çeviriyor burada. Kadıköy' de Fenerbahçe' yi yenen bir takımı 26 sayı farkla geçiyorsunuz ve sadece 41 sayı yiyorsanız önce bir tebrik etmek gerekir. Bu kadar kin ve nefret dolu olmayın bu takıma. Ayıptır, günahtır. Bu kadar tahammülsüz olmanın bir anlamı yok. Ne olursa olsun bu takım bizim.

Gelelim maça. Savunmamız müthişti bugün ama hücum tarafı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Çoğu zaman kilitlenip kalıyoruz ve kişisel beceriye bakıyoruz sayı atabilmek için. Teknik ekibin mutlaka buna bir çare bulması lazım. Daha efektif ve hareketli setler olmalı.

Uzun zaman sonra ilk defa ailecek bir bayan maçında salondaydım ve rakipten Dilek ile Denizin ettiği küfürlere hayret ettim, kulaklarıma inanamadım. Hakemler sadece bir kere teknik faul çaldılar ki hele Deniz kesin diskalifiye edilmeliydi. Bu kadar çirkef, çirkin ve pislik bir oyuncu görmedim ben bugüne kadar bayan takımlarında. Nasıl bir insan bu anlamadım. Mirsad ile yarışır bu konuda.

İyi bir maç çıkardık ama takımda hala yüzler gülmüyor, oyuncular sıkıntılı belli. Artık kader maçlarına çok az zaman kaldı ama biz hala takım olamamışız. Mutlaka bu takıma hava verecek, ivme kazandıracak birşeyler lazım ama ne olduğunu çözemiyorum ben.

Saygılar.
 
Sylvia olunca savunma daha bir derli toplu oluyor. EuroLeague için onu düşünmek daha mantıklı gibi sanki.
 

Üst