TKBL 4. Hafta | Homend Antakya BLD 61-68 Galatasaray Odeabank

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda rakibimiz Homend Antakya BLD.

Karşılaşmaya dair bilgiler;

Homend Antakya BLD - Galatasaray Odeabank

30 Ekim Çarşamba 20:00

Antakya Spor Salonu

Çok zorlu bir rakiple karşılaşacağız. Antakya yerli yabanci gerçekten cok iyi bir kadroya sahipler. Hücumda iyi olabilirsek inşallah kazanacağız. Allah utandirmasin...

Tv yayını olacak mı acaba? Geçen sene hrt diye yerel televizyondan seyretmiştik. Anlaşılan bu sene ne ligtv 3 ne de gstv yayın hakkı almış. Bu kadar olur !

Maç başlandığından beri Şevin kim diye merak etmekten maça konsantre olamadım. Meğerse Zelloustan bahsediyormuş. Tbftv'de görüntü kalitesi süper (!) olduğundan anca anlayabildim.

bende görüntü kalitesi gayet iyi ne hikmetse. hücumda hiç bir stratejimiz yok, boş boş gidip geliyoruz 23-18 öne geçtiler arka arkaya 3 lüklerle 11-0 seri yakaladılar

Feneri bir tek biz yenemiyoruz sanırım,Antakya deplasmanında da takım çok kötü oynamasına rağmen son 2 dk da Işıl ve Şebnemin üçlükleriyle kazanmasını bildik.Ama halen eksiklerimiz var.

Galatasaray Odeabank, Homend Antakya deplasmanında son 01:47 dakikadaki 7-0'lık seriyle 7 sayı farkla galip geldi: 68-61.

epey zorlanmışız ama iyi yoldayız .....

Tebrikler kızlar. Fenerbahçe evinde kaybetmişken zor da olsa kazanmak çok iyi oldu. Bu sezon bizim için skor, oyundan daha önemli. :)

Bu tkbl'nin canlı skoru, tbf tv'de daha iyi ya, maçın 2. çeyreğinde 5. dakikaya gelmişiz, tbf tv de ilk çeyrek yeni bitmişti.. Maçı takip ederken strese girdim arkadaş ama son ana kadar kazanacağımıza dair umudu kaybetmedim ve kızlar sağolsun zor da olsa yanıltmadılar beni..

Şimdiden iki galibiyet fark yapmamız çok iyi. Normal sezon liderliği için müthiş bir avantaj var elimizde, bunu kullanmalıyız.

Gelsin artık şampiyonluk.

tempoyu arttıramıyoruz, dış şut yok. Şebnem son 5 dakikada oyunu değiştirdi.. Her ne kadar 4/4'le de gitsek tünelin ucu gözükmüyor. Bir şeyler yapmak gerek. Ekrem Hoca-Alba olmuyor.

Galibiyet galibiyettir. Sahaavantajından başka giden yolumuz yok malesef bu sene . Belki ipekçide ittire kaktıra...
Ben açıkçası alba - hoca sorununu hissediyordum hep ama herkes farkında sanırım. Benim hissiyattan ötesi sanırım mesele.

İyi bir galibiyet oldu. Tebrikler takımımıza.
Konuşmak için henüz erken ama 2. yarı bir guard hamlesi yapıp ve Sancho'nun da katılıp eski formuna dönmesiyle şampiyonluk şansımız daha yükselebilir. Şimdilik sezonu ilk sırada bitirmek için iyi bir avantaja sahip olduk ancak daha çok maç var konsantre olup yenilgi almamalıyız her şeyden önce.

Kaski'nin deplasman'da feneri yenmesi mükemmel oldu fener kesin 1 2 kez daha yenilir liderliği alırız ve bu sene Özlenen şampiyonluk gelecek.
Zellous'un Temposunu arttırması güzel.