Balık baştan kokuyor hemde silsile yoluyla açıklayayım,Takımlarımız yönetim tarafından sahipsiz :| bırakıldıkça tetikçi federesyonlar ve hakemleri adeta sahalarda ve salonlarda emekleri hiçe sayarak doğruyorlar hemde kul hakkı tanımadan,bu tetikçi federasyonlar ve hakemlerin bu kadar pervasızca emek
düşmanlığı yapıp takımlarımızın haklarını yemesinin arkasındaki asıl güç ise adil olmalarını beklediğimiz ama göremediğimiz siyasi iradenin GALATASARAY Spor Kulübüne karşı güttüğü sinsi düşmanlığın sonucudur >:/:/" smilieid="52" class="inlineimg"> bir kere bunu unutmayalım,başımızdaki her alanda olduğu gibi sporda bile İnsanlara adaleti
mumla aratan yapılan masrafları ve verilen emekleri hiçe sayan 25 milyon taraftarını bile göz ardı eden ( taraftar olarak çokta sesimiz çıkmıyor ve sahip çıkmıyoruz buda gerçek ) vede kukla gibi kullandığı federasyonlara hiçe saydıran siyasi haramiler gitmediği müddetçe maalesef biz bu karanlık senaryoları daha
çok görürüz gibi geliyor bana,yönetici arkadaşlarda biraz siyasi gerçeği yazdım diye yorumumu silmesinler çünkü yazdıklarım gerçektir.