TKBL 5. Hafta | AGÜ 72-70 Galatasaray

övünerek yazdığın 25 milyon aşkın taraftarın varmış da son 4 senedir kadın basketbol takımın neden içerde 50 kişi ortalamaya oynuyor(FB maçlarını saymıyorum orada takımın bahane) 110 yıllık köklü geçmişi olan camiada bir tane yöneticin takımın maçlarını izlemeye gelmiyor.Sen çıkıp resmi internet sitenden TBF'ye uyarı açıklaması yaparsan adama gülerler

Balık baştan kokuyor hemde silsile yoluyla açıklayayım,Takımlarımız yönetim tarafından sahipsiz :| bırakıldıkça tetikçi federesyonlar ve hakemleri adeta sahalarda ve salonlarda emekleri hiçe sayarak doğruyorlar hemde kul hakkı tanımadan,bu tetikçi federasyonlar ve hakemlerin bu kadar pervasızca emek

düşmanlığı yapıp takımlarımızın haklarını yemesinin arkasındaki asıl güç ise adil olmalarını beklediğimiz ama göremediğimiz siyasi iradenin GALATASARAY Spor Kulübüne karşı güttüğü sinsi düşmanlığın sonucudur >:/:/" smilieid="52" class="inlineimg"> bir kere bunu unutmayalım,başımızdaki her alanda olduğu gibi sporda bile İnsanlara adaleti

mumla aratan yapılan masrafları ve verilen emekleri hiçe sayan 25 milyon taraftarını bile göz ardı eden ( taraftar olarak çokta sesimiz çıkmıyor ve sahip çıkmıyoruz buda gerçek ) vede kukla gibi kullandığı federasyonlara hiçe saydıran siyasi haramiler gitmediği müddetçe maalesef biz bu karanlık senaryoları daha

çok görürüz gibi geliyor bana,yönetici arkadaşlarda biraz siyasi gerçeği yazdım diye yorumumu silmesinler çünkü yazdıklarım gerçektir.

Vasat siyasi figür açıklaması kıvamında olmuş. TBF'yle iletişim bundan fazlasını, yoğununu hak etmiyor olabilir de kendilerinin hak ettiği somut eylemleri kim nasıl ortaya koyacak? Temmuz 2011'den beri Galatasaray'a düşman kesilen kim varsa yediği içtiği ayrı gitmeyen, kuralına göre oynayacağız diye omurgasızlık timsaline evrilen son 2 yönetim TBF bünyesinde neyi değiştirebilir?

Kendileri hakkında yazmayı dahi arzu etmiyorum.Umarım takımlarda ödeme problemi doğmaz, federasyona rağmen sezon takımların emeği doğrultusunda sonuçlanır ve yönetime de zihinde yer vermeyecek bir noktaya gelebiliriz.