TKBL 5. Hafta | Galatasaray MP 84 - 68 Tarsus Belediyesi

Geçen sene yapılan -saha dışı- hareketlerin hesabını biz değil, Adnan Polat yönetimi soracaktı Ruhsan bey. Biz her platformda bu şampiyonluğun nasıl karşı tarafa altın tepsiyle sunulduğunu, doping olayının diyetini bize nasıl ödetildiğini yazdık, hala daha yazıyoruz. Türk basketboluna kene gibi yapışmış Turgay Demirel'e laf söylemenize neden cevap yazalım anlayamadım, biz de destekliyoruz saltanatının yıkılmasını.

Takımın durumunu kusursuz olarak belirtmiyorum. EL finallerini biz düzenliyoruz, gelen fırsatın farkındayız. Bu yolda takım 6/6 ile başladı gruplara, önemli rakiplerinden UMMC'yi mağlup etti üstelik. Fakat bu oyun yeterli mi diye sorarsanız, bana göre değil. Geliştirilmesi gereken yönlerin olduğu bu oyun yapısını ise asmak/kesmek (adı ne konursa artık) doğru değil. Sezon başladığından bu güne kadar takımın ortaya koyduğu somut başarı ve sıralı galibiyetler var. Oyunun detaylarına inip, ''sokak basketbolu oynuyoruz'' diyebilecek kadar ileri gidiyorsanız, takımın çıktığı 12 karşılaşmada da galibiyetle ayrılıp, müzemize bir kupa kazandırmasına kayıtsız kalmamalısınız.
 
Oncelikle suna bir aciklik getirmekte fayda var ''forumda elestiri yasak'' algisindan kurtulun artik. Gayette elestiri yapiliyor.
Konu ozeline gelince ben de Ceyhun hocayi begenmiyorum ancak sahada tum maclarini kazanmis takim da koc hic bir sey yapmiyor, set cizmiyor demek cok buyuk haksizlik hele ki bunu boyle kotu bir gununde olan takima soylemek daha da haksizlik.
Kadronda istedigi kadar Taurasi, Tina veya Alba olsun sistemsiz sokak basketbolu oynayarak elit takimlari yenemezsin. Bu takim feneri de ummc yi de cok rahat gecti. Birin de Prince yoktu birinde Dee etkisizdi. Bunlarda Ceyhun hoca ve sisteme ovgu yoksa elestide olmaz.
 

Üst