TKBL 6. Hafta | Fenerbahçe 96 - Galatasaray 82

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fowles gelince ezeriz kardeşim. Tina ve Fowles dinlenerek oynayacaklardır. Bugün Tina 15 dk dinlenebilse o ribauntlardan hiç birini vermezdi. Ama insan bu makina değil nefessiz kalıyor zıplayamıyor bile.
Onlar yerlilerden katkı aldılar tamam ama bizim sahamızda farklı olur parkeye gömeriz bundan da eminim. Kimse öldük bittik edebiyatı yapmasın. Maçın şeklini değiştiren ana unsur yerliler değil ribaunt faktörü.

Şu takıma Euroleague'in Mvp'si ve Wnba'in en iyi uzununun katılacağını unutmadan yorum yapmakta fayda var bence. Kısacası bunlar bizden en fazla bir maç alırlar diyorum.

Bu takıma o oyunucyu kattıktan sonra kimi dışarda bırakacağını açıklada kamuoyu ferahlasın!Ayrıca olay o ise onlarda Parker'i almak üzereler.Kısacası bırakalım bu işleri!

yine perşembe pazarına döndü forum, daha matic e lisans çıkmadağını çıkmayacağını o 5. ve son lisansın Sylvia ya gideceğini, alınması gereken avrupalı uzuna da lig lisansı çıkmayacağını bilmiyorsunuz burda ahkam kesip duruyorsunuz önce alfabeyi öğrenin sonra kompozisyon yazarsınız.

Birsel : 16 sayı, 3 Ribaunt, 7 Asist
Işıl : 0 Sayı, 1 Ribaunt, 3 Asist

Nevriye: 17 Sayı, 12 Ribaunt, 4 Asist
Bahar : 3 Sayı, 4 Ribaunt, 0 Asist

Esmeral : 5 Sayı, 0 Ribaunt, 0 Sayı
Gülşah : 3 Sayı, 0 Ribaunt, 0 sayı.

Daha neyin tartışması yapılacakki bu takımda ışılda ciddi anlamda sorgulanmalı onu bekleyeceğiz ömür boyu 6 aydır ne veriyor takıma bu forma kimsenin tapulu malı değil ayıp ya kimse çıkıpta bak eleştriler başladı demesin işte onu söyleyen zihniyet yüzünden ligde şampiyonluk göremiyoruz göremeyeceğizde mesela melisa var devşirmemiz yemin ederim onu sadece gezdiriyoruz hiçbirşey vermeyen biri nasıl kadroda olur yazık değilmi ona 1 yıl yapılan masrafa baharı bekleyelim ama kaç sene birsel ve nevriye 30 üstü sayı atıyor bizdekiler 10 sayı bile atamıyor.

Gitsinler parayı versinler avrupadan skorer uzun şu kayseride oynayan devşirme oynayan bahardı birde yerlilerden skorer biri alınmalı yoksa bu takımla asla şampiyon olamayız yazık oluyor tina taurasi ve alba gibi yabancılara ışıl benim gözümde bitiyor üçlük çektirmesin basket oynasın.

Abi iyi mi oynadık hayır ama biri bana top elden çıkmışken atışı iptal edip teknik faul veren kararı açıklasın eğer orda sayı verilse fark bir anda 6 ya iniyordu serbest atışlardan sonra ah be fenerim Albadan sonra Abdi ipekçiden nasıl çıkacaksınız 2 3 bin adamla şov yaptığınızı sanıp Abdi ipekçide 12bin kişiden tokat yiyince ne yaapcaksınız şampiyonuz ulan herkes görecek bunu bekleyin izleyin ve burayı okumaya devam edin :)

Ceyhun hoca ne yazık ki elindeki kadroyu iyi kullanamadı çoğu maçta. Ben yenilginin sorumlusu olarak kendisini görüyorum.

yine perşembe pazarına döndü forum, daha matic e lisans çıkmadağını çıkmayacağını o 5.lisansın Sylvia ya gideceğini, alınması gereken avrupalı uzuna da lig lisansı çıkmayacağını bilmiyorsunuz burda ahkam kesip duruyorsunuz önce alfabeyi öğrenin sonra kompozisyon yazarsınız.

İlk önce b harfi seslimi sessizmi onu öğren sonra basketbol hakkındaki yorumlarını bekleriz gibi seviyesiz bir cevap verirdim senin tarzına yakışan ama kendini önemli hissetmenden korkuyorum.Güzel felsefe yapmışsında yaşın ile uyumsuz olmuş.:D

Ya arkadaşlar bu nedir biraz sakin olun ya yok ışıl ne yapmışmış o ne yapmışmış filan bu maçta 3.periyotta arka arkaya 6 3lük yiyip oyuna tutunmak kolay mı sanıyorsunuz sakin olalım fenerin şampiyon olacağını mı sanıyorsunuz komik olmayın sakin olun .

Gecen sene saha avantajiyla basladigimiz seriyi Fenerbahceye vermeyi basaran bir hoca var basimizda hala farkinda degilsiniz.

Takım maç kaybedince forum ne kalabalık oluyor böyle maşallah, daha önceleri nerelerdeydiniz arkadaşlar :)

38 sayi Birsel,Esmeral ve Nevriyeden bulmuslar.Bizim yerlilerin toplaminin bu sezon 38 sayi buldugu lig yada Euroleague maci yoktur.Cumhurbaskanligi kupasi macindan sonra bas bas bagirdik.11 sayi buldu bu uclu.Tarihlerinde yok bu uclunun 11 sayi attigi mac.Babkinayi boykot ettiler dedik.Yok biz savunma yaptik diyen bile cikti.Bu gunler icin konusuyoruz.Simdi mutlumu o donem bu takimin eksiklerini gormemek icin eyyamcilik yapanlar.

Olay budur zaten türkiyedeki taraftarlar içinde bizim kadar polyanacılık oynayan başka taraftar varmı. Eleştrenler hain ilan ediliyor. Eleştrenlere kızan arkadaşlara şunu sormak istiyorum şu yerliler şampiyon olabileceğimize inanıyormusunuz .

Eger Ceyhun hoca takimin basinda kalsin yapilacak takviyelerin hepsi bosa gidecektir.Hakan Ustunberk neden yoksun Caferagada.Trabzon maci dahami onemli.Boyle basketbol subesi yonetilmez.
Abi, Hakan Üstünberk , Celal Gürcan ve Ali Dürüst salondaydı. Yine aynı şikayetler devam ediyor.Bu form durumu ve 2 çok çok önemli eksikle ,form olarak yükselişte ve sezonun hedef maçı olarak gördüğü bir maçta Fenerbahçe'yi o çirkef yuvasında yenmek çok zordu.Bizim için sadece bir derbi maçı onlar için şampiyonluğun tek anahtarı olan bir maç.

Yerli de yerli deniyor , yok kardeşim yok işte çoğu Fener'de ve takımı benimsemişler ayrılmıyorlar.Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koymayın artık. Ligin 2 .yarısındaki maçı çok rahat kazanacağız ve final serisinde saha avantajıyla şampiyon olacağız.Ülker Arena'da daha insani ortamda maçlar oynanacağını düşünüyorum.Bizim için sorulması gereken soru Eurolaeague hedefleri doğrultusunda Fowles+Matic'in yerine niçin Avrupalı bir uzunun alınmadığı ?

Bazı insanları anlamakta güçlük çekiyorum..Ya tamam arkadaş yerlileri bizden çok iyi kabul..Biz bu oyuncularla(Alba vardı,Işıl yoktu) bunları Cum.baba maçında yenmedik mi?Şimdi ordan biri çıkacak Birsel-Nevriye kötü oynadı ondan yendik diyecek!! Gerçekten bırakalım bu işleri..Şu maçı baştan sona izleyen biri fener baştan sona oyunu domine etti diyebilir mi? 3.çeyrekte bizim gömülü savunmamızı çok yüzdeli şut atarak bozdular ve bir anda öne fırladılar..Şimdi sorarım size Fowles ve Tina'nın olduğu bi pota altında böyle gömülü oynayıp,onlara rahat şut atma imkanı verirmiyiz? Zaten gömülü oynama sebebimiz onlara göre kısa olmamız ve pota altında yetersiz kalmamız..Evet şimdi ben diyorumki Fowles döndüğü zaman biz bunları ezeriz!Candace Parker'ı alıyorlarmış...Alsınlar efendim.Yeri geldiği zaman diyoruz ya dünyanın en iyi 2 pivotu bizde,o zaman korkulacak bi durum yok!!!

Abi pardonda bu saydığın oyunculardan birini alsak ne olacak?Prince veya uzunlardan birini tribüne çıkarmayacakmıyız?Hakan Üstünberk Tina alındığı zaman ikiz kuleleri kurduk demişti.Bence bu ikili 20-25 dk beraber oynayacak...

Avrupa'lı uzunu ben Avrupa için istiyorum. Lig için değil. Lig için eksiklerde katıldığında mevcut kadrodan daha iyisi ancak Fenerbahçe'den Birsel, Nevriye ve Esmeral üçlüsünü almak ile olurdu. O tireni de kaçırdık malesef.

zaten yerlilerden fazla bir şey bekleyen varmıydı şimdi herkes çıkıp sallıyo bu yerlilerle en fazla bu kadar olur ama eleştirirkende biraz dikkatli olalım

Bu takıma o oyunucyu kattıktan sonra kimi dışarda bırakacağını açıklada kamuoyu ferahlasın!Ayrıca olay o ise onlarda Parker'i almak üzereler.Kısacası bırakalım bu işleri!

Sahada iksinden biri bile olsa Fenerbahçe'yi süpürürüz. Ayrıca siz de zaten hali hazırda 5 yabancısı olan Fenerbahçe'nin Parker'ı alıp kimi dışarda bırakacağını söyleyerek kamuoyunu ferahlatsanız iyi olur. Bizim için fazla önemi olmayan eksik ve formsuz olarak çıktığımız bir maç için bu kadar karalar bağlamaya gerek yok.

Bundan sonra en ideal üçlünün Dee-Tina-Fowles üçlüsü olacağını dşünüyorum hiç olmazsa ribaund vermeyiz doğal olarakta bu kadar sayı şansları olmaz.Alba yedeğe çekilir Prince de tribüne.Oyunkurmada problem yaşayacak olsakta pota altı hücum ve savunmamız ikiz kulelerle çok iyi hale gelir.

Ya arkadaşlar yok böyle oldu yok şöyle oldu teknik analizden felan bahsetmeyeceğim de biz bu adamları ne zaman caferağada yeneceğiz??
kaç sene oldu ya ayıp gerçekten yabancılara birşey demeyeceğimde bizim takımdaki yerlilier ne işe yararlar? Lise salonu gibi bir yerde ne pota arkası nede yan cephenin olduğu salonda neden yenemiyoruz abi biz bunları kaç senedir?

yanlış görmediysem üstünberk dürüstün yanındaydı, oyunculara kızmaya kimsenin hakkı yok kapasiteleri bukadar, zorla oynamıyorlar bu takımda, ben yöneticiye bakarım işini yapıyormu diye yetki onda, yukarda yazgığım gibi caferağadaki çirkinlikler bizim salonumuzda olsaydı ya maç oynanmaz yada seyircisi oynanırdı, bazıları işini yapmıyor anlaşılan, bu arada hakemlerle şampiyon olanların hakemlere laf söylemesi çok ironik.

Evet haklısınız ligde Işıl,Bahar,Şaziye,Gülşah'tan daha iyi yerliler var ama Kaski, Botaş filan bırakmadılar bize. Fb'dekiler de bizim adımızı kullanıp takımları ile yeni paralarla sözleşme yapıyolar işte her sene klasiği taraftarımız da bunu yiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...