TKBL 8. Hafta | Galatasaray Odeabank - Ceyhan Belediye

Galatasaray Odeabank, TKBL sekizinci haftasında Ceyhan Belediye ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadele 23 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'te başlayacak.

Maç: Galatasaray Odeabank - Ceyhan Belediye
Salon: Abdi İpekçi Spor Salonu
Tarih: 23.11.2013 Saat: 15.00
Yayın: www.tbftv.org

Cildirmamak elde değil bu ilgisizlige 2saat sonra macimiz var ve daha tek bir mesaj atilmamis . Arkadaşlar ister mesaj atmayın ister maça gelmeyin ama bir Fenerbahçe maglubiyetinden sonra bu konunun 9 10 sayfaya çıkmasını istemiyorum yine sadece bir iki mesaj atilsin sampiyon olalım yine 1 2 kutlama olsun demek istediğimi anlatabilmisimdir umarım . İyi gunde ve ya kotu gunde herkes birşeyler yazabilir ama biraz düşünün ben bu takima ne desteği verdimde ne bekliyorum diye .. Başarılar sarayın Sultanları yenilgide de galibiyette de 50 kisi de olsak bu taraftarın hep seninle ..

Hücum ve savunmada çok hareketliyiz,Zellous'un şutları ilk periyotta rakibin direncini kırdı-Ceyhan'da gerçi potaya değdiremiyor şutları,yalnız Esra ne oyunu kurabiliyor ne de potaya şut atabiliyor.Ayşe-Yasemen'e yazık yani Esra gibi oyuncunun arkasında bırakılmak.

Yine çok iyi bir oyun ve etkili savunma.. Nazar değmesin :) Kaptan ve Zellous bugun ayrı bir zevk verdiler izleyenlere,çok iyilerdi. Bone'da iyiydi bana kalırsa ki double double yaptı bugün 13 sayı-13 ribaundla.. Nevriye bugün skor anlamında daha fazla katkı yapabilirdi,orta mesafeli şut yüzdesi normalde gayet yüksekken bugün çok rahat atabileceği şutları kaçırdı yinede kalite ve oyuna katkısına laf edecek yoktur heralde.. Esra'nın verimsizliğide ortada. Ama takımın uyumu genel olarak bence üst düzeyde. Tebrikler kızlar..

Bu senenin tartışmasız en başarılı branşımızın bu ilgisizliği üzüyor beni de. Abdi İpekçi'de içeride Spartak Moskova maçı oynanırken salona girmek yerine dışarıda sigara içip muhabbeti yeğleyenler vardı. Yakışmıyor bu bize. Şu an Fenerbahçe'nin oynadığından daha iyi oynuyoruz. Geçen sene de onlardan kötü değildik sadece rakibimiz tek onlar değildi.

Bu sene böyle giderse saha içindeki diğer (!) rakiplere de pek fırsat verdirmeyecek gibiyiz. Sancho Lyttle ile birlikte yapılacak iki transfer ile de (Şaziye ve bir yabancı guard) ELW'de de en az final olur bu performans ile.

Bone pota altını iyi karartıyor cüssesiyle,savunması çok hoşuma gitti benim,Zellous'ta alışma devresini çabuk geçmiş gibi lider gibi oynuyor bu kadarını beklemiyordum ben.

Bugün oyuna giren herkes bir şeyler verdi..Hocanın da söylediği gibi gün geçtikçe daha iyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz.. Fenerbahçe'yi yenen bir takımı 40 sayının altında tutarak, savunmada ne derece istekli olduğumuzu gösteriyoruz.. Sancho da geldikten sonra daha iyi olacağız..

Ligte 2 rakibimiz var. FB ve Kaski. Onları bekliyorum. Güzel oyun, enfes savunma ve galibiyetten ötürü yine ve yeniden tebrikler Sarayın Sultanları :)

Kız takımımıza bu sene ilgi göstermedim diye maşallah tam gaz gidiyorlar.

Ben uğur yaptım.İlgi göstermemeye devam edeceğim.

Önceki senelerde gece yarısı WNBA deki oyuncularımızı bile takip ediyordum.

Sorun bendeymiş.Özür.:)))

Hepsine ne kadar teşekkür etsek az. Çok karakterli oyunculara sahibiz. Rakibin seviyesine bakmadan üzerlerindeki sarı kırmızı parçalının değerini biliyor ve ona değen mücadeleyi gösteriyorlar.