Ligin bu maç ile bittiğini düşünmek, ne kadar zor dönem geçirsek de, aşırı kötümser olur. Takımda işler iyi gitmiyor, sezon başında transferde çok sıkıntı yaşadık. Her sene başarımız biraz daha artsa da buna paralel olarak yapılan yatırım azaldı. Gidenlerin yerine aynı kalitede oyuncu alamadık. Geçen seneden kalan oyuncular aynı tempoda oynamıyor...
Üstüne federasyon ve yalaklık yaptığı takımın el birliğiyle hakkımız olanın elimizden alınması, şubeyi kaos ortamından çıkaramıyor. Yine de kaybettiğimiz tüm maçlara bakın, hepsi ortada. 2,3 sayı ile kaybedilmiş maçlar.
Bugün takımı tribünden izledim. Biraz eleştirmek lazım. Geçen seneki savunmayı kesinlikle yapamıyoruz. Pota altına isteyen istediği gibi giriyor. Nevriye'nin caydırıcılığı yetersiz. Pota altında bir tek Bahar'ın yaptığı savunmayı beğendim onun dışında çok kötüydük. Boş en az 7-8 tane üçlük şansı bulduk ve hiçbirini atamadık bu dediklerimin. Zaten takımda kaç kişi üçlük atıyor ki?... Botaş, kesinlikle hayatında oynadığı oynayacağı en coşkun maçını oynadı. Pota altında aylak aylak dolaşan Tilbe bile üçlük attı. Maltsi'nin ve Pelin'in çok mucize üçlükleri vardı. Biz daha çok organize, asist üzerinden sayı bulmaya çalıştık. Yine de 3. periyot Nevriye'nin önderliğinde geri döndük, öne geçtik... Ama 2 kez hücum şansı bulduğumuz son 10 saniyede 1 kez şut atamadık.
Hakemler konusuna gelince, Ayşegül ve Jelena'ya çok net 2 sportmenlik dışı faul vardı sahada. Birinde normal faul verdiler, öbürüne hiçbirşey. Son periyot yönetimleri skandaldı...
Benim hala umudum yüksek. Bu takım bu sene yine şampiyon olacak. Çünkü diğer takımlar kağıt üstünde bizden iyi olsalar bile bizim potansiyelimiz hepsinden yüksek. En büyük rakip olarak Agü'yü görüyorum, diğerleri kesinlikle kendi kadrolarının hakkını verebilen takımlar değiller.
İşin kötüsü, şu an için federasyon ve yalaklandığı takımın istediği şu sıralar bir bir oluyor. Kizer'i bu bahaneyle bizden kopardılar, büyük avantaj elde ettiler. Ancak sene sonunda yine soyunma odası basmaktan başka birşey yapamayacaklar. Biz her kazandığımızda, onların üstündeki baskı ve stres o kadar artacak...