TKBL 9. Hafta | Botaş 73-70 Galatasaray

Kizer olayi yüzünden pisi pisine kaybettigimiz ikinci mac oldu . Mental olarak kötü bir sürece dogru gidiyor takım . Seri galibiyetler ile iki yildir ligi domine eden takımın bu duruma gelmesinde emegi gecen herkese selam gönderiyorum.. Bugun Kizer yada herhangi bir pota altı oyuncumuz olsa lig sonuncusu botaş , boyali bölgeyi yol gecen hanına ceviremezdi . Nevriye'nin de 35 yasinda oldugunu unutmamak lazim . Bu saatten sonra savunma katkısı beklemek iyimserlik olur . Ki bu macta kevgire cevirdi botaş pota altını .. Bir an önce Kizer olayı netlige kavusup yolumuza bakmaliyiz.. Aziz yildirim'in yıpratamadigi hocamiz Ekrem memnun'u Galatasaray yönetimi bizzat kendi ayagina sıkarak yıldırdı ..

Bu arada söylemeyi unuttum. Maçın en kritik topunda Işıl'a sportmenlik dışı faulü çalmayan maçın yardımcı hakemi B klasmanı Mersin bölgesinden Gözde Sancar, sıkı Fenerbahçelidir. Çevresindekiler iyi bilir bunu.

Ligde Kizer'i kullanmayacağımız 2 haftadır belli hâlâ takımda duruyor, hâlâ yerine biri gelmemiş, takımda skorer eksikliği 2 sezondur belli hâlâ bir skorer transferi yapıldığı yok, Şu takımda eli titremeden şut atacak oyuncu yok, Orduda Milavanoviç oynarken bizde Petra gibi sıradan Pivot oynuyor, Mersin'de Angel, Bjk de Pondexter, Yakın Doğu'da Daboviç gibi oyuncular oynuyor, başka isimlerde var ligde oynayan kaliteli oyuncular... Yok yani bu takımlardan dahamı az bütçemiz, öyle uçuk kaçık fiyatlarada oynamıyorlar ayrıca, suçu başka yerde aramak yerine şubeyi yönetenlerde aramak lazım, ayıptır her yıl aynı şeyler, bu takımda başka antrenörlere nasıl kadrolar verildi hatırlıyorum, Ekrem Hoca başarılı olduğu içinmi böyle yani! Ligin sonucusuna yeniliyoruz herkes hakem diyor, kazanacak bir oyun oynadı mı takım? Tüm maç 10 sayılarda geride götürdük maçı, hakeden kazandı...

Ligde Kizer'i kullanmayacağımız 2 haftadır belli hâlâ takımda duruyor, hâlâ yerine biri gelmemiş, takımda skorer eksikliği 2 sezondur belli hâlâ bir skorer transferi yapıldığı yok, Şu takımda eli titremeden şut atacak oyuncu yok, Orduda Milavanoviç oynarken bizde Petra gibi sıradan Pivot oynuyor, Mersin'de Angel, Bjk de Pondexter, Yakın Doğu'da Daboviç gibi oyuncular oynuyor, başka isimlerde var ligde oynayan kaliteli oyuncular... Yok yani bu takımlardan dahamı az bütçemiz, öyle uçuk kaçık fiyatlarada oynamıyorlar ayrıca, suçu başka yerde aramak yerine şubeyi yönetenlerde aramak lazım, ayıptır her yıl aynı şeyler, bu takımda başka antrenörlere nasıl kadrolar verildi hatırlıyorum, Ekrem Hoca başarılı olduğu içinmi böyle yani! Ligin sonucusuna yeniliyoruz herkes hakem diyor, kazanacak bir oyun oynadı mı takım? Tüm maç 10 sayılarda geride götürdük maçı, hakeden kazandı...

Oynayıp oynamaması değil mesela. Her maç hakemleri de yenmek zorunda olduğumuza dair tüzükte madde mi var?

Işıl'ın pozisyonda sportmenlik dışını çalsa maç kopacaktı orada belki de. Bahar'a pota altında elleri havada pozisyonda faul çalıp çizgiye götürdüler Botaş'ı. Bunları görmezden gelirsek asıl takıma ihanet etmiş oluruz.

Oynayıp oynamaması değil mesela. Her maç hakemleri de yenmek zorunda olduğumuza dair tüzükte madde mi var?

Işıl'ın pozisyonda sportmenlik dışını çalsa maç kopacaktı orada belki de. Bahar'a pota altında elleri havada pozisyonda faul çalıp çizgiye götürdüler Botaş'ı. Bunları görmezden gelirsek asıl takıma ihanet etmiş oluruz.

Zaten yönetimin hatalarının görmezden gelip, tek suçlu hakemleri ilan ettiğimiz sürece takıma ihanet ediyoruz merak etmeyin kardeşim...

Yönetimin hatalarını görmezden geldiğim bir ileti gösterir misin?

Geldiğizmiz dedim kardeşim yani sana dediğim birşey değil, ben burda oluşturulmaya çalışılan genel algıdan bahsediyorum, yani sen böyle dedin demiyorum, ama burda yapılan şey açık ortada, biz çok iyiyiz, hakemler önümüzü kesiyor, bizim kadromuz şuan rakiplerin altında, tek avantajımız Ekrem hoca, neden Ekrem hocaya Ceyhun Yıldızoğlu'na verilen bütçenin yarısı bile verilmez, sorgulanması gereken bu bana göre, bu takımda niye bi tane skorer yok, niye hâlâ Kizer kadroda, yani çokmu zor, Mersin 200 Dolara Angel'i oynatırken biz niye Kizer'la felan oynuyoruz...

Ben inanıyorum bu senede şampiyon olacağız sadece takım kimyası otursun.
İyisi kötüsü farketmez geçen sezonu tek başına götüren Martinez'i dış kapının dış mandalı yapmamalıyız. Pota altı geçen seneye göre geriledi ama takımlar çok güçlendi yani favorilerde maç kaybedecektir. Biz forma girip uzun bir galibiyet serisi yakalamalıyız.