Zor zamanda aldığımız bu güzel galibiyet için Saray'ın Sultanları'nı tebrik ediyorum.
Bu sezon ilk kez takımı 40 dakika izledim ve bu maç bize çok önemli sinyaller veriyor: Öncelikle takıma 1, hatta 2 kısa oyuncu şart. Tabi ki herkesin aklı Işıl ve Shavonte'de olduğu gibi benim de öyle. Bugün içeriden ne kadar iyi oynadıysak dışarıdan da o kadar kötü oynadık. Dış atışı bizden daha iyi olan Fenerbahçe maçı kazanamadıysa bunun en büyük sebeplerinden biri 3 sayı gerisinden kötü günlerinde olduğudur. Shavonte hali hazırda bir kulüp ile anlaşmamışken kesinlikle geri döndürülmeli. Yoksa Dubljeviç, Bone, Sancho, Nevriye'ye yazık olacak.
Pota altında Avrupa'nın en iyi takımı olduğumuzu düşünüyorum. Kelsey Bone, her geçen gün kendine birşeyler daha ekliyor. Çok iyi gördüm onu, ilerde Tina ablasından daha iyi olacağını düşünüyorum
Sancho ve Jelena da aşık olunacak emek sarf ediyorlar boyalı alanda. Jelena'nın orta mesafe atışı Sancho kadar iyi, geldiğini duyduğumda bu yılın en iyi transferi demiştim. İkinci yarı dediğim Jelena kendini gösterdi. Zamanla takım düzeni oturdukça bizim en önemli silahlarımızdan olacak kendisi.
Fenerbahçe geçen seneki halinden çok daha kötü oynadı. Tina Charles onların en büyük avantajı, bizdeyken rotasyondan ötürü kesik yemişti; bu yüzden onu çok izleyememiştik ama çok kaliteli bir isim. Zaten bu akşam sadece onu tutamadık, haliyle onu yendik gibi birşey oldu. Sylvia'nın yeri her zaman ayrıdır ama ben Charles'in daha iyi bir pivot olduğunu düşünüyorum. Fb = Angel+Tina olmuş. Diğerleri hiçbirşey yapmıyor, Bojoviç falan felaketti. Geçen seneden net kötü bir Fb vardı sahada.
Ama herşeyin başı Ekrem Memnun. İyi ki varsın hocam, iyi ki bizim hocamızsın.