TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

fenev taraftarı sayı yedikçe küfür edip kendilerine yakışanı yapıyorlar her zamanki gibi. Fakat biz cevabımızı yine sahada veriyoruz. Bir takım oyuncusundan taraftarına yönetiminden teknik heyetine çirkef olur mu arkadaş? Numaradan fauller, hakeme itirazlar... Zaten Angel suratsızını gördükçe içim kalkıyor.
 
Harding ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu En önemli özelliği Penetreleri ve Deliciliği ancak bunu yapabilmesi için önce Şut sokması gerekiyor yoksa savunmacısı bu alanı ona vermiyor.

Savunmamız iyi şu an Şut üzerinden oynuyorlar bizse Sancho veya Sylvia'dan mutlaka yüksek skor katkısı almalıyız yoksa işimiz zora girer.ilk yarıda attığımız 26 sayıdan 17 sini Harding-Şebnem-Işıl'dan bulduğumuz bir maçı kaybetmemeliyiz kısalar başladı Uzunlarımız bitirmeli.
 
arkadaşlar hakem neden fener benchine teknik faul calmıyor..çıldıracağım arkadaş..kaç defa teknik faullük hareket yaptılar..bu hakemlerle anca bu kadar.
 
Skor olarak Sanchoo,Fowles,Şaz ve Nevriye daha devreye girmediler bile. Onların da devreye girmesi lazım yoksa işimiz zor. Savunmamız enfes ama hücumu da iyi yapmalıyız mutlaka...
 
Ne hücum yapabiliyoruz ne savunma. Bu kadar da kötü oynanmaz ki Wauters, Sancho, Fowles, Şebnem hiç oynamasın daha iyi. Rezillik yaa..
 

Üst