TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

ilk yarının kırılma noktası şaziyenin boş turnikeyi kaçırıp yediğimiz basket faul ile farkın 7 inmesi oldu ondan sonra dağıldık
 
Bravo ekrem hoca yine başladın pondexter 20 sayı atıyor ve ona en ufak önlem alamıyor yazık gerçekten yazık biz şimdi fenere değilde pondextere karşımı oynuyoruz.
 
Işıla laf edince kızıyor insanlar, ama böyle oyun kurucu olunmaz, sayı desen yok, şut yok, asist desen az, savunma az biraz... Birseli boş bıraksan bundan az fazlasını oynar. Bak 2 kez çembere 2 şut at 2 drive et ama nerde giderken kafa yerde birine atarım topu diye drive edilmez.
 
Harding devre sonlarına doğru çok gereksiz zorlama atışlar yaptı. İçeri rahat girebiliyor, önü boş değilse uzunları bulmalı. Wauters'ı orta mesafede boşken topla buluştursalar çok iyi olacak.
 
Pondexter´i durdurabilsek bu maçı çok rahat kazanırız ama ne yazık ki durduramıyoruz... geçen maç harikalar yaratan alba ve nevriye bu maç nedense piyasada yok... farkı 13 sayıya kadar çıkarmışken devreyi 2 sayı geride kapatmak zoruma gidiyor arkadaş insan biraz utanır o kadar kolay üçlük yiyoruz ki pondexterı durdurmazsak maç sonuna kadar 45-50 sayıyı bulacak... 3 faulu var su ana kadar ama kolay kolay faul alacağını zannetmiyorum. çok hırslı oynuyor.
 
Hakemlerin vera ve angelin savunması sırasında yaptığı faulleri seyretmesi varya insanı çileden çıkarıyor.

maçın başında angel sancho nun beline nasıl çaktı fener pota altında.O çarpmayla 2 fenerli yere düştü.hakemler sanchoya faulü verdi.Ayıp diyorum.

ışıla yapılanı da saymıyorum.Sadece ayıp.Utanmazlar.korkak tavuklar adam gibi maç yönetin.

bakalım maçın sonunda neler yapacaklar.

Son saniyelere farklı önde girmemeiz lazım.Yoksa bu hakemler yaratacak heralde.
 
Sancho, Nevriye ve Sebnem'den en az ikisinin devreye girmesi lazim aksi halde macin sonunu getiremeyiz. Sancho 3 faulu aldi suana kadar hicbir katki veremedi.
 
Pondexter durdurabilsek bu maçı çok rahat kazanırız ama ne yazık ki durduramıyoruz... geçen maç harikalar yaratan alba ve nevriye bu maç nedense piyasada yok... farkı 13 sayıya kadar çıkarmışken devreyi 2 sayı geride kapatmak zoruma gidiyor arkadaş insan biraz utanır o kadar kolay üçlük yiyoruz ki pondexterı durdurmazsak maç sonuna kadar 45-50 sayıyı bulacak... 3 faulu var su ana kadar ama kolay kolay faul alacağını zannetmiyorum. çok hırslı oynuyor.

Üzerine oynarsan değil faul almamak 2 kez 5 faulle çıkar ama adamlar hemen ya ışıla ya şaziyeye veriyorlar onu, nasılsa drive yok bir şey yok. Zorlamazsan ne faul alırsın ne şut atarsın. Ne boş oyuncu kalır. Boş turnike kaçırıyoruz ötesi var mı. Önü boş oyuncumuz çembere giderken duruyor.
 

Üst