TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

Bu nasıl üçlük yüzdesidir, fb takımını tek kişi sırtlamış almış götürüyor. Şut yüzdeleri düşerse bu maçı kazanırız. Böyle atmaya devam ederlerse ve hakemlerde faulleri çalmazsa çok zor işimiz.
 
forumda oyuncuları eleştireceğinize biraz hakemlere dikkat edin.

fenerli oyuncular o kadar güveniyorki hakemlere Cappy yaptığı hücum faulde bile hakemlere baktı lehine faul çalınacak diye.Yuh artık.
 
Alba 4. maçta tam ihtyacımız olan zamanda devreye girmişti o konuda. Bugün henüz kendini bulamadı, inşallah ikinci devre açılır. Ama yine de Ekrem Hoca'nın bu duruma çözüm bulması gerekiyor. Kısaların artık setleri öyle ya da böyle uygulamaya çalışması lazım. Işıl ve Harding gibi perdelemeleri iyi kullanabilecek isimler var sonuçta. Hiç olmadı hızlı top çevirsinler, ama sürekli Harding zorlarsa onun da performansı düşecek sonlara doğru.
 
İkinci yarıyı izlemiyeceğim. İhşallah kazanırız. Bu sezon olanlardan dolayı Ekrem Hoca'ya laf edemem.

2. yarı Fenerin boş dönmediği hucum yok. 2. çeyrekte hoca Nevriye yerinde Sancho'yu oynatsaydık pota altında bu kadar sayı yemezdik. Cappie'yi savunamadık (!) size'lı bir Alba karşısında bu kadar çoşmazdı. Işıl ve Şaziye bugün yokları oynuyorlar. Şaziye'nin hucum biterken 2 zorlama şutu bir boş türnikesi (kırılma anlarından birisi) ve birde gereksiz steps'i var.

Işıl hakkında yazacakları arkadaşlar yazmışlar. Seneye Tugba Palazoğlu ile 1-2 rotasyonumuzu güçlendirdik diyordum o sözleşme uzatmış. Wauters ve Harding muazzam oynuyorlar. Elerine sağlık. Başarılar kızlar !
 
forumda oyuncuları eleştireceğinize biraz hakemlere dikkat edin.

fenerli oyuncular o kadar güveniyorki hakemlere Cappy yaptığı hücum faulde bile hakemlere baktı lehine faul çalınacak diye.Yuh artık.

Abi hakemler bizim sahamızda da aynıydı. Eleştirsek ne değişecek birazda onların üstüne oynasınlar. Boş boş gidip geliyor kısalarımız. Biraz çabalamalılar. Yerlilerimiz oyuna yabancılar bugün
 
Hakemler öyle garip fauller çaldılar ki Sancho'ya kız daha oyuna bile giremedi. Angel faul yapıyor Sanchoya çalıyorlar. Pondexter faul yapıyor Sanchoya faul çalıyorlar. Vera ise diz çıkararak faul yapıyor Işıl'a hatalı yürüme çalıyorlar. Bunlar daha ilk yarıda olanlar...
 
şuana dek takımımızı sırtlayan 2 isim... Ann wauters ve Lindsay Harding. diğerleri sahada boş boş gezınıyorlar nerdeyse... daha fazla oyuncudan katkı almamız lazım. yoksa şampiyonluk bu senede hayallerde kalıcak... ve bu fener hegomanyasına yine son veremeyeceğiz... şu takımda Whalen'ın olduğunu düşünün sadece.. başka birşey demiyorum şube yöneticileri azcık onur gurur ve şerefiniz varsa bu maçın sonucu ne olursa olsun topyekün istifa edin...İstifada bir hizmettir sonuçta
 
Sancho boşuna 2 faul aldı.Biraz tedirginlik normal.Maçın sonuna bakalım ne olacak.Ortama alışıyorlar.acele etmiyelim eleştirirken.

Abi hakemler zaten hep onlardan yana, TBF başkanı olan zat durdukçada öyle olacak. Bu adamı indirmedikçe biz zaten hep 9 a 5 oynarız. Adamların hocası nerdeyse saha içinde perdeleme yapacak ses çıkaran yok. Oyuna alışmaları baya uzun sürdü abi, 3. çeyrek vurup geçmezsek son dakikalara geride girersek zaten aldırmazlar. O nedenle sağlam fark açmamız lazım.
 

Üst