fb tv yi izlemek çin işkencesi gibi adamlar sadece YALAKA .. Sonunda hdm ile pc yi tv ye bağladım da gs tv ye geçtim .
Galatasaray'ın sahibi taraftardır. O yönetici gelmiş bu yönetici gelmemiş. Hepsini yerim ben. Hiçbiri gelmesin.
Gelince ne yapıyorlar, şeref tribününde kaşınıp duruyorlar. Adamlarda ruh yok ki. Adamsan in sandalyeli bölüme, yırt kıçını!
Neyse geçelim bu ruhsuzları!
Taraftar organize olmalı ve hiçbir fenerli anarşistin içeri girmesine izin vermemeli.
ÖLÜMÜNE BU MAÇI ALMAK İÇİN HERŞEY AMA HERŞEY YAPILMALIDIR!
Aga amma yaptınız şu konuyu he.. Adamlar kasten Protokol'u seyircinin arasına almışlar, seyirciyle aranda 2 metre fark var. Neden gitsin bu durumda yöneticiler? Darp edilince elinize primmi geçecek haa bak fener taraftarına teröristlere bakın demek için neden yönetimden adam göndermek istiyorsunuz oraya? Ben de yönetimde olsam bende gitmem hayır niye bile bile darp edilmeye gideyim arkadaş? Burda suçlu yönetim değil TBF. O salonda maç oynatmamalıydı..
olayı hedeften saptırmayalım, müsait olan herkes biletini alsın, salonda da oluşabilecek ters bir atmosferin zararı bize olur, son topa kadar takımı desteklemek yeterli olacaktır, seyirci rekoru kırıp kupayı alırız..
Ne sapıtmayalım ne sakinliği Allah Allah... Kimse iyilik mesajı vermeye çalışmasın!
Onlar zaten böyle bir anı bekliyorlar. Salonu boşalttırmak için ellerinden geleni yaptırırlar. Bizzat azis bu iş için çalışır. Kendi evlerinde 40 dakika ana avrat küfür ettiler 1 kez anons aldılar, hakemlerin kulakları tıkalıydı o maçlarda ama bizde öyle olmuyorlar.
Şampiyon olalım, ondan sonra istediğimizi yapalım.
Saha içine değinmek niyetindeydim ama bence de gerek yok.Yukarıda yazdıklarıma ek olarak takımı hissetmek,salonda kalabilmek şartıyla lehimize olan her türlü hareketi yapalım Pazartesi.Rusya öncesi normal sezon liderliğini aldığımız günü,Rusya'da 2. gün her şey bitti dedikten sonra yaptıklarımızı,son 3 günü,finalde Galatasaray ve Fenerbahçe basketbol tarihinin en önemli maçını kazanıp Euroleague şampiyonu olduğumuzu,yaşanan anlaşılabilir fiziksel düşüşe ve bir parça mental yorgunluğa rağmen serinin ilk 2 maçını kazandığımızı unutmayalım.Gerek dışarıdan gerekse içten takımın önüne çıkarılan engellere karşı mücadele isteği beslerken güvenden ve pozitif enerjiden uzaklaşmayalım.