TKBL Final Serisi 5. Maç | Galatasaray 73-54 Fenerbahçe | 2013-2014 TKBL ŞAMPİYONU GALATASARAY!

olayı hedeften saptırmayalım, müsait olan herkes biletini alsın, salonda da oluşabilecek ters bir atmosferin zararı bize olur, son topa kadar takımı desteklemek yeterli olacaktır, seyirci rekoru kırıp kupayı alırız..

Galatasaray'ın sahibi taraftardır. O yönetici gelmiş bu yönetici gelmemiş. Hepsini yerim ben. Hiçbiri gelmesin.

Gelince ne yapıyorlar, şeref tribününde kaşınıp duruyorlar. Adamlarda ruh yok ki. Adamsan in sandalyeli bölüme, yırt kıçını!

Neyse geçelim bu ruhsuzları!

Taraftar organize olmalı ve hiçbir fenerli anarşistin içeri girmesine izin vermemeli.

ÖLÜMÜNE BU MAÇI ALMAK İÇİN HERŞEY AMA HERŞEY YAPILMALIDIR!

Fatih ağabey; Demagoji yapmıyorum ben Safranbolu,dayım oraya gelecek durumum yok imkanım olsa seve seve gelip o atmosferi yaşamak, o haksızlık çetesine karşı gösterilecek haklı duruşa ortak olmak isterdim çünkü çok öfkeliyim bu yapılan haksızlıklara ve ahlaksızlıklara karşı, İstanbul ve yakın illerdeki taraftar arkadaşlara ciddi iş düşüyor Pazartesi günü,dediğiniz gibi gerçekten planlı ve organizeli hazırlanmak gerekecek o kupa bizim olacak MESAJ,ı maçın başından sonuna kadar verilmeli.Onlar gibi maç biletlerini elden veremeyiz çünkü İPEKÇİ salonu Metro Enerji salonuna göre büyük ama bir şekilde kışkırtma amaçlı kişileri salona sokmak isteyeceklerdir işte burası çok önemli,hazırlıklı olmanın vede dikkatli olmak gerekecek en önemli husus bu olmalı umarız başarılı bir organizasyon olur.Manevi ve yürekten desteğimiz sizlerle vedahi görev alacak bütün Renktaş arkadaşlara olacak. ALLAH yardımcımız olsun.

Aga amma yaptınız şu konuyu he.. Adamlar kasten Protokol'u seyircinin arasına almışlar, seyirciyle aranda 2 metre fark var. Neden gitsin bu durumda yöneticiler? Darp edilince elinize primmi geçecek haa bak fener taraftarına teröristlere bakın demek için neden yönetimden adam göndermek istiyorsunuz oraya? Ben de yönetimde olsam bende gitmem hayır niye bile bile darp edilmeye gideyim arkadaş? Burda suçlu yönetim değil TBF. O salonda maç oynatmamalıydı..

Ağanın sen işin ciddiyetinin farkında değilsin,diyorsunki bilerek veya bilmeyerek oyuncular, sahip çıkılmasada olur ne halleri varsa görsünler körmü gözleri kazansınlar, öyle değil işte senin bu yazdıklarını TOYLUĞUna sayıyorum.Yönetim dediğin takımlarının yanında olmalı,o şerefsizler bizim PISIRIK bile olsa oraya gidecek yöneticilere saldırsalar İPEKÇİ,dede kendilerine aynen cevap verileceğini bilmiyorlarmı ? sana tavsiyem bu tür aşırı saf yazılarını bir daha yazma herkes benim gibi toyluğuna saymayabilir kırılabilirsin yada hiç yazma sana tavsiyem.

olayı hedeften saptırmayalım, müsait olan herkes biletini alsın, salonda da oluşabilecek ters bir atmosferin zararı bize olur, son topa kadar takımı desteklemek yeterli olacaktır, seyirci rekoru kırıp kupayı alırız..

Onların salonunda olacak her türlü rezillik ve ters her türlü atmosfer olurken 10.000 TL gibi ucuz bir ceza ile yetinecekler,İPEKÇİ,de aynı atmosfer oluştuğunda onlara verdikleri ucuz cezadan daha fazlasını vermek tabiri caizse SIKAR, nasıl onlara kuzu kuzu göz yumdularsa razı olacaklar yok öyle çifte standart.Zaten taraftarın canı burnunda tamamen kontrolden çıkarmasınlar aksi halde kendileri salondan çıkamazlar,olabilecek nahoş olayların fitilini kendileri yaktılar.Bizde istemedik ama efendi kaldıkça ve sustukça üzerimize gelip adeta benzin döktüler yani ASLAN,ın canını yaktılar sonuçlarına katlanacaklar,tek taraflı centilmenlik olmaz öyle KISASA KISAS yeri ve zamanında olmalı olacakta ALLAH,ın izniyle OLMALIII, kendileri kaşındılar ... !!!

Artık sadece tek maç var, son 40 dakika ve bizim sahamızda 10000 kişinin önünde, bu takım kupayı vermez, Şampiyon Galatasaray bundan eminim, fb sadece kaçınılmaz sonu geciktirdi, bizim taraftar olarak görevimiz kendi takımızı destekleyip, kendi takımımıza zarar vermemek olmalı, Ekrem hoca ve oyuncular zaten ustune duseni yapacaktır, o kupa bizim olacak...

Türkiye salon sporları tarihinin görüp görebileceği en vahşi salonda oynanacak son maç belki de.Hiç bu kadar telaşlanmaya gerek yok Pazartesi oluşacak atmosferden çıkmayı başarabilecek bir kadın basketbol takımı yok.

Ne sapıtmayalım ne sakinliği Allah Allah... Kimse iyilik mesajı vermeye çalışmasın!

Onlar zaten böyle bir anı bekliyorlar. Salonu boşalttırmak için ellerinden geleni yaptırırlar. Bizzat azis bu iş için çalışır. Kendi evlerinde 40 dakika ana avrat küfür ettiler 1 kez anons aldılar, hakemlerin kulakları tıkalıydı o maçlarda ama bizde öyle olmuyorlar.

Şampiyon olalım, ondan sonra istediğimizi yapalım.

Onlar zaten böyle bir anı bekliyorlar. Salonu boşalttırmak için ellerinden geleni yaptırırlar. Bizzat azis bu iş için çalışır. Kendi evlerinde 40 dakika ana avrat küfür ettiler 1 kez anons aldılar, hakemlerin kulakları tıkalıydı o maçlarda ama bizde öyle olmuyorlar.

Şampiyon olalım, ondan sonra istediğimizi yapalım.

Şampiyon olduktan sonra ne yapacaksınız ? ağanın siz şakamısınız ? O ŞEREFSİZLER, tek taraflı keyfi karar alma hakalrını kullandılar şimdi KISASA KISAS karşılığınada EŞŞEK gibi razı olacaklar,yazdığınız, az zaman geçsede eskidendi.Son maç olacağı için kendileride gelecekler,karşı tarafın salonunda oynanan maçta kıllarını kıpırdatmayacaklar,,İPEKÇİ,de keyfi salon boşaltılacak,kalkışmasalar daha iyi olur yoksa kendileride çıkamazlar O Salondan, O Haksızlık ve Ahlaksızlık Fitilini yaktılar bir kere cevabı verilecek dönüşü yok,

Pazartesi günü EL kupasını salonun en güzel yerine koyalım da it köpek kimin büyük olduğunu görsün.Bu arada +20 fark atıcaz bakın görün hakemler aleyhimize bir düdük bile çalamaz o salonda zaten aksi takdirde TBF binası salonun yanında ona göre denk alsınlar ayaklarını

Rusya öncesi normal sezon liderliğini aldığımız günü,Rusya'da 2. gün her şey bitti dedikten sonra yaptıklarımızı,son 3 günü,finalde Galatasaray ve Fenerbahçe basketbol tarihinin en önemli maçını kazanıp Euroleague şampiyonu olduğumuzu,yaşanan anlaşılabilir fiziksel düşüşe ve bir parça mental yorgunluğa rağmen serinin ilk 2 maçını kazandığımızı unutmayalım.Gerek dışarıdan gerekse içten takımın önüne çıkarılan engellere karşı mücadele isteği beslerken güvenden ve pozitif enerjiden uzaklaşmayalım.
Saha içine değinmek niyetindeydim ama bence de gerek yok.Yukarıda yazdıklarıma ek olarak takımı hissetmek,salonda kalabilmek şartıyla lehimize olan her türlü hareketi yapalım Pazartesi.

Aziz yıldırım: Dostuz hepimiz , Abdi ipekçide gerginliğe gerek yok.

Ne kıvrak ne yanar dönersin sen aziz...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

O yönetici kılıklı gösteriş meraklıları gelip de kupaya dokunmaya kalkmasın sakın. Sizin en ufak payınız olmayacak şampiyonlukta. O kızlara sahip çıkmasanız da onlar gereğini yapar merak etmeyin

Hiç kimse masal anlatmasın.
Hiç kimse dizginlemeye çalışmasın bu yürekleri.

Kimse kusura bakmasın;
Bu kendini bilmez gûruh'un yarattığı ortamda g*te g*t diyeceksin.
Haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorsan, naiflikten kaçınıp kendilerine yakışanı vereceksin.

Bir günlüğüne de olsa o değişimi yaşamamız şart.
Bir kupaya daha el sallayacak, bir hırsızlığa daha göz yumabilecek midesi geniş sevgi pıtırcıkları mümkünse uğramasın pazartesi akşamı ipekçiye.