TKBL Final Serisi 5. Maç | Galatasaray 73-54 Fenerbahçe | 2013-2014 TKBL ŞAMPİYONU GALATASARAY!

2000 yılında 16 yaşında bir ergendim son şampiyonlukta şimdi 30 uma geldim adam oldum; adam oldum diyorum çünkü bana adamlığın G.Sarayli olmakla olunacagini hergecen gün daha da öğretti, karsi yaka ya bakarak da nasıl adam olunmayacagini ogrenmeye devam ediyorum.
P.Tesi adamla cakmalarinin maçı olacak yine ve ADAM olan kazanacak çok eminim...

Yarın taraftarlarımızın Abdi İpekçi'yi dolduracaklarına, -eğer yüzsüzlük edip maça gelirse- Aziz Yıldırım ve ekibinin tahriklerine kapılmadan takımımızı sonuna kadar destekleyeceklerine ve kızlarımızın da iyi bir oyunla özlenen şampiyonluğu kazanacaklarına yürekten inanıyorum. Avrupa şampiyonu kızlarımıza yürekten başarılar.

pazartesi şampiyon olacağız, bu saatten sonra Ekrem hoca ve takım kupayı vermez, bizim taraftar olarak görevimiz maçın son saniyesine kadar kendi takımımızı desteklemek, Eger Aziz Yıldırım maça gelirse bizim taraftarlarda mac yerine onunla ugrasirsa iste o zaman kaybederiz, rakibi baskı altına almak, hakemi baskı altına almak, yunanlıların, sırpların, İspanyol seyircilerin yaptigi gibi olur, Aziz Yıldırim yada fb yöneticileriyle ugrasıp maçtan koparak degil, ki onların istedigide bu zaten...Ekrem hoca ve takıma güvenim sonsuz, çıkın parkeye savaşın ve kazanın ve fb'nin iki mactır ertelediği sonu getirin, Şampiyon Galatasaray...

Final Serisi 3. Maçındaki Küfürler ve Protokol Tribününün Hareketleri 2 - YouTube

Mahmut uslunun emirleri dogrultusunda küfür eden parali askerler..
SEREF"SİZ"SİNİZ!

Kimse boş boş konuşup dostluk mesajlar vermesin. aziz fb nin başında olduğu sürece fb bizim ezeli dostumuz değil ebedi DÜŞMANIMIZDIR.

Pazartesi günü Düşmanınaa gereken ilgiyi(!) fazlasıyla gösterecek BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI!

Şu videoyu baştan sona izleyip sakin kalmak mümkün değil!

1 haftadır yazıyorum burada benim için hiç sürpriz olmadı geleceğinden emindim. Yarın salonda yapmamız gereken tek şey maçın içerisinde kalmak aksi taktirde maçı kendi elimizle veririz.

Başküfürbazın amacı belli, maça gelerek seyirciyi tahrik ve salonu boşaltma. Ama yemezler o salonu boşaltmak artık imkânsız. Biletler bitti ve son yılların en baskılı ortamı olacak. Senin ayak oyunlarına bir sezonun emeğini heba etmeyeceğiz. Akıllı olup O kupayı seni ağlata ağlata kazanacağız. Lütfen gel olur mu...

Bütün sinsiliğini hesaplarını yapmış demekki bu cesareti gösterdiğine göre, Ama icra ettikleri ve temelini attıkları rezilliğin sonuçlarına katlanmayıda göze almıştır herhalde. uA ve diğer renktaşların salonda maçın başından sonuna kadar gerekeni yapacaklarından şüphem yok,başlarına yıksınlar ŞEREFSİZLERİN.

Sakın kalalım. Aziz'in maça gelmek istemesinin tek amacı orada küfür kargaşa ortamı yaratıp olay çıkmasını sağlamaktır. Bu durumda Hakemler 12 bin kişiyi de salon dışına çıkarılıp maçın seyircisiz bir ortamda oynanmasını isteyecektir.
İşte bu durumda sinsiliğiyle avantaj sağlayan Aziz ve FB kadın takımı olacaktır. Bunun üzerine takımda motivasyonunu kaybedebilir. Yani kısacası her şey kabus olur.
Şimdi böylesine bir kabus mu yaşamak istiyoruz yoksa 12 bin kişi olarak o sinsiyi kaale almadan takımımızı mı desteklemek istiyoruz ?
Bu sorunun yanıtını büyük Galatasaray taraftarı verecek. Güzel bir basketbol akşamı yaşayalım mutlu sevinçli karnaval havası içinde ses tellerimiz el verdiğince yüksek ses yaratalım takımımızın üzerine stres yaratmayalım.
Bilinçli akıllı şekilde hareket edelim. Hiç bir tahrike kanmayalım.

*Kendi salonlarındaki maçlarda bile hakemler tarafından doğrandıklarını düşünüyor bu sefil yaratıklar.
*Maç öncesi resmi açıklama yaparlarsa şaşmamak lazım. Bakalım iğrençliklerine ne ekleyecekler.
*Yarınki maçta muhtemelen basketboldan fazlası olacaktır, sükunetini koruyan şampiyon olur.
*Karşımızda her türlü çirkefliğin, sahtekarlığın, ahlaksızlığın örneğini sergileyen bir rakip varken sükuneti korumak da zor olacaktır.
*EL şampiyonluğu sonrası ligin önemi kalmadı ama yarınki oyun basketbol maçından öte bir durum aldı. Onurlu bir ekiple onursuz bir camianın mücadelesi haline geldi ve kazanmamız spor ahlakını yerle bir edenlere ders verme adına önemli ve kıymetli bir hale geldi.

Kibarca ruh hastasının neden gelmek istediği ortada.Ona karşı yapacağımız en doğru hamle de ortada.O kupanın 40 dakikanın sonunda ellerimizde yükselmesi için takım adına gereken her şeyi yapacağız.Sonrası kendisinin keyfine,tutum ve davranışlarına kalır.

Tahrik etmek isteyecek, biz kufredince alkışlayacak bizi tahrik edecek...
Benim iddiam maç sonuna kadar salonda kalamaz!

Sakın kalalım. Aziz'in maça gelmek istemesinin tek amacı orada küfür kargaşa ortamı yaratıp olay çıkmasını sağlamaktır. Bu durumda Hakemler 12 bin kişiyi de salon dışına çıkarılıp maçın seyircisiz bir ortamda oynanmasını isteyecektir.
İşte bu durumda sinsiliğiyle avantaj sağlayan Aziz ve FB kadın takımı olacaktır. Bunun üzerine takımda motivasyonunu kaybedebilir. Yani kısacası her şey kabus olur.
Şimdi böylesine bir kabus mu yaşamak istiyoruz yoksa 12 bin kişi olarak o sinsiyi kaale almadan takımımızı mı desteklemek istiyoruz ?
Bu sorunun yanıtını büyük Galatasaray taraftarı verecek. Güzel bir basketbol akşamı yaşayalım mutlu sevinçli karnaval havası içinde ses tellerimiz el verdiğince yüksek ses yaratalım takımımızın üzerine stres yaratmayalım.
Bilinçli akıllı şekilde hareket edelim. Hiç bir tahrike kanmayalım.

Elif Hanım; Nasıl anlatayım bilmiyorum,iyi dilekleriniz iyi niyetiniz iyi hoşta bundan anlayan ne yönetimimiz var ne karşı taraf, iş maalesef uA ve dik duruşlu renktaşlarımıza düştü. Dik duruş diyorum çünkü yarın İPEKÇİ, yi boşalttırmak isteyecekler orada hem fikiriz ama Metro Enerji Salonunda sergilenen planlı her türlü rezilliğe yine planlı olarak seslerini çıkartmayanlar yarın akşam eyyamcılık yapmaya kalkışırlarsa işte burada dik duruşu kast ettim,ne edip ne yapıp orada yapılanları her seferinde tekrar tekrar hatırlatılarak salonu boşalttırmayacaklar. Kaldıki o KAOS ortamı yarın akşam her türlü çıkacak, kazara biz her şeyi unutup tek taraflı uslu uslu dursakta o kaosu yine çıkaracaklar yada çıkarttıracaklar bunu kimse unutmasın vede yarın akşam göreceğiz. O nedenle maalesef onların anlayacakları dilden konuşmak ve KISASA KISAS yapmak adeta zaruri oldu.Eğer zararlı çıkacaksak hakkımızı her türlü savunarak çıkalım anlata biliyormuyum ? O Akşam yarın akşam, O sene bu sene VESSELAM.

Biletler bitti ancak eminim ki bilet fiyatlarının uygun olması nedeniyle ihtimal hesabı yaparak fazla bilet alanlar olmuştur. Boşa çıkacak biletler maç saatine yakın ücretsiz ya da gişe fiyatından satılır. Garanti veremem tabii ki ama en kötü ihtimalle gelenin gişe fiyatına ya da yakın bir bedel ödeyerek (karaborsa fiyatları da uçuk olmaz) salona girebileceğini düşünüyorum.

Allah aşkına bu kurnaz asker kaçağı ve yardakçılarının bulunduğu ortamda hır çıkmayacağına inanan var mı?

Yapacağı her türlü pisliğe engel olunmalı.
Tabiri caizse poposundan kan alınıp geldiğine pişman edilmeli.

Allah aşkına bu kurnaz asker kaçağı ve yardakçılarının bulunduğu ortamda hır çıkmayacağına inanan var mı?

Yapacağı her türlü pisliğe engel olunmalı.
Tabiri caizse poposundan kan alınıp geldiğine pişman edilmeli.

Çıksın, kesinlikle çıksın. Ama maçtan sonra, şampiyonluk kupası + Eurolig ve Türkiye Kupaları ile kafalarına vura vura çıksın. Azis efendi yine Rusya'daki gibi çileden çıksın. Maç boyu herkes sussun, sonra kupalar konuşsun.
Aslında hepsinin yüzüne tükürsen sevap işlersin bu dünyada da, federasyonda o Turgay denen adi olduğu sürece sevabın günah oluyor malesef.

Tüm avantaj bizden yana. Seyirci+moral.. Her ne kadar FB kendi sahasında 2/2 yapmış olsa da ki nasıl yaptığına herkes şahit oldu, ben +10 fark bekliyorum. Bone ve Zellous'tan patlama bekliyorum. Umarım Torrens yine " ben en iyisiyim!" Profiline bürünüp saçma sapan atışlar yapmaz. Keza kaybettiğimiz maçlar onun sayesinde idi. Kazanacağımızdan en ufak bir şüphem yok.. İpekçi'de olacağım. Kupayla döneceğiz!