TKBL Final Serisi 5. Maç | Galatasaray 73-54 Fenerbahçe | 2013-2014 TKBL ŞAMPİYONU GALATASARAY!

Yapılan baskı, oynanan oyunlar ve onca hakem hatasıyla seriyi son maça taşıyan Fenerbahçe'ye asıl dersi vereceğimiz maç, son maç, final maçı, şampiyonluk maçı evimizde oynanacak.

Ekrem Hocamızın dediği gibi bizim için tek ihtimalin yani galibiyetin olduğu bir maç.

5 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20:00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'ndayız! Tek bir koltuk bile boş kalmayacak, nefes alamayacaklar ve şampiyon olacağız!
 
Galatasaray'ın sahibi taraftardır. O yönetici gelmiş bu yönetici gelmemiş. Hepsini yerim ben. Hiçbiri gelmesin.

Gelince ne yapıyorlar, şeref tribününde kaşınıp duruyorlar. Adamlarda ruh yok ki. Adamsan in sandalyeli bölüme, yırt kıçını!

Neyse geçelim bu ruhsuzları!

Taraftar organize olmalı ve hiçbir fenerli anarşistin içeri girmesine izin vermemeli.

ÖLÜMÜNE BU MAÇI ALMAK İÇİN HERŞEY AMA HERŞEY YAPILMALIDIR!
 
ZİYARETÇİ KUŞLAR.... KIZLARINIZI CEHENNEMDE ÇOK GÜZEL AĞIRLAYACAĞIZ.... SİZİN YAPTIKLARINIZIN 100 KATI FAZLASIYLA GERİ DÖNECEK ..... SİZ TV BAŞINDA İZLEYİN NASIL OLUYORMUŞ CEHENNEM... SULTANLARIMIZA NE YAPTIYSANIZ AYNISI SİZİNKİLERE GERİ DÖNECEK.


WELCOME TO HELL !

 
Sakin olalım arkadaşlar evet seri 2-2 ama kadın basketbolunda seyirci faktörünün ne kadar etkili olduğunu bu sezon oynanan maçlara baktığımızda anlarız hala avantajlıyız ama bu maçta gerçekten en büük hayal kırıklığım Alba oldu bu ne telaşı anlamadım Alba da pazartesiye kadar sakin olarak dinlenelim odaklanalım Abdi İpekçide çalınamaz bu fauller rahat olun güvenin kızlarımıza ama diyeceğim şu ki !! PAZARTESİ GÜNÜ TEK BİR BOŞ KOLTUK KALIRSA BIRAKIN FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLSUN ARTIK TARAFTARDA GEREKEN İLGİYİ GÖSTERSİN !!!
 
Şeref yoksunlarının Şeref tribünü sahanın içinde, tetikçi moğolkoç parkede, maç önü maç içerisinde küfür serbest. Sonuç olarak bazı hatalarımızla ki o ortamda çok normal kaybettik. Pazartesi gecesi hem kupayı hem aklınızı alacağız. Yüreği yeten gelsin, turgay sen özellikle gel yanında istediğin şikeciyide getir. Sekiz senenin hesabını keseceğiz. Şahsım adına beş gündür ilaçla tedavi görüyorum ama pazartesi saat sekiz de İpekçideyim. Kızlara öyle bir destek vereceğiz ki alayı altına *ıçacak. Yine söylüyorum hak ettiğimizi her ne gerekiyorsa yaparak kazanacağız.
 
Biletler ne zaman satışa çıkacak bilen var mı?

Şu şikecilere gereken ''her türlü dersi'' vermek için sabırsızlanıyorum. Boğazı patlayana kadar desktek vermeyecek taraftar gelmesin maça.

Ayrıca Yiyorsa baş şikeci ve onun şakşakçılarıda gelsin maça yiyorsa gelsinler. Ama nerdeeee
 
P.Tesi Robin Hood ile Kral John un hikayesi var bilgilerinize kaçırmayın...
Birde Yönetim bu sefer gelir heralde maça unutmazlarsa
 
Kaldıramıyorum ya kaldıramıyorum. Yıllarca hakkı yenen şu takımı bir tane bile yönetici yıllardır savunamıyor. Tamam kötü oynayarak verdiğimiz maçlar oldu ama ya bugün? Daha neyi bekliyoruz ya? Kimse bana aman bizler onlar gibi olmayalım, küfür etmeyelim falan demesin direk ağzıma geleni söylerim. En hafif tabirle İpekçi fenere mezar olacak!
 
Oyuncularımız ve teknik kadro yalnız bırakıldı terör salonunda. Dolayısıyla herkes çok öfkeli başta yönetime olmak üzere. Ve öfkesinde sonuna kadar haklı..

Söylemesi de zor uygulaması da ama... Pazartesi günü tribünlerde kontrol edilebilir bir öfke olmalı. Öfke zarar vermemeli sevdiklerimize ve onların emeğine! Maalesef kadın basketbolunda taraftar olarak pek bir emeğimiz yok bu sezon. Bari bunu çok görmeyelim teknik kadroya ve oyuncularımıza.
 
Bence maç sonu Azis'in yüzüne biri kelepçe fırlatmalı. Belki hayatının geri kalanını nerede geçireceğini anlar :D :D
 
şikebahçe taraftarları o kadar tedirginler ki, kendi forumlarını bırakmışlar burdaki mesajları takip ediyorlar. biride yazmıs avrupadan bu maç için hakem istiyelim diye. çok fena tutuştu şerefsizler. düşünün taraftarları bu kadar korkuyorsa basketbolcu peynirleri nasıldır. korkunun ecele faydası yok. cehennemi tadacaklar.
Şundan eminim ki Pazartesi günü salona sığmayacak bu taraftar. dışarda kalmamak için biletler çıkar çıkmaz alın. sonradan paranızı korsancılara kaptırmayın.
benim tek dileğim baş şikecinin maça gelmesi.
Yemez ama insan ümit ediyor işte...
 
Oyuncularımız ve teknik kadro yalnız bırakıldı terör salonunda. Dolayısıyla herkes çok öfkeli başta yönetime olmak üzere. Ve öfkesinde sonuna kadar haklı..

Söylemesi de zor uygulaması da ama... Pazartesi günü tribünlerde kontrol edilebilir bir öfke olmalı. Öfke zarar vermemeli sevdiklerimize ve onların emeğine! Maalesef kadın basketbolunda taraftar olarak pek bir emeğimiz yok bu sezon. Bari bunu çok görmeyelim teknik kadroya ve oyuncularımıza.

Aga amma yaptınız şu konuyu he.. Adamlar kasten Protokol'u seyircinin arasına almışlar, seyirciyle aranda 2 metre fark var. Neden gitsin bu durumda yöneticiler? Darp edilince elinize primmi geçecek haa bak fener taraftarına teröristlere bakın demek için neden yönetimden adam göndermek istiyorsunuz oraya? Ben de yönetimde olsam bende gitmem hayır niye bile bile darp edilmeye gideyim arkadaş? Burda suçlu yönetim değil TBF. O salonda maç oynatmamalıydı..
 

Üst