TKBL Final Serisi | Fenerbahçe-Galatasaray (Seri Üzerine Genel Değerlendirmeler)

Camia olarak biraz kımıldanmak yetiyor. GS-Fb Kadın basketbol final serisinde 17 Nisan ve (gerekirse) 19 Nisan'da İpekçi'de oynanacak maçlar 19:30'dan 20:00'a alınmış. Yönetimimizin ve idari kadronun bu konuda yaptıkları çalışma için teşekkür ediyorum.

Şimdi yapılacak ilk iş. 1- Caferağa'nın kapasitesinden daha fazla insanın salona girmesinin engellenmesi, 2-kızlarımızın maça gidişi konusundaki güvenlik ve 3- maç öncesi maç esnası ve maç sonrası takımımızın (oyuncu idareci) güvenliğinin sağlanması küfürün engellenmesi için yapılacak çalışma olmalı. Bu konuda iş İdarecilerden ziyade Yönetimimize düşüyor. Bu konuda mutlaka çalışma yapılmalı

beşiktaş maçı ile çakışan 2inci maçı umarım saat olarak deiştirebilir yönetimimiz..bu kadar olmaz yaa..şu saatleri ayarlarken neden bunlara dikkat edilmez anlamıyorum..tek cümle ile yazıklar olsun

Ben bu sefer çok umutluyum onların en iyi 2 basketçisi bence maccarty ve peny taylor peny taylor sakattı yanılmıyorsam bu maçlarda yok ve onun yokluğunu çok iyi hissedecekler bence bu maçlarda önemli olan pota altı ribaundlar bunu başarırsak onları yeneriz ve peny de çok arayacaklardır. Ama maccarty sıkı markaj verip onu dikine potaya gitmesine engel olmalyız.

maç saat 20.00 da olsa ne olacak? Sanki her maç full çekiyoruz da saate itiraz ediyoruz. Aynı gün bir de beşiktaş maçı var ki salon bomboş olacak. Ama asıl mesele; bu kadar basiretsiz bir yönetim ve şube olduktan sonra ne kadar konuşsak boş. Adamlar futbol maçlarının tarihini cumadan ctesiye aldırıyor üstelik saat 20.00 ama bizimkiler de tık yok. Zaten F8 rezaletini gördükten sonra bir beklentiye girmek kuru cehalet olur.

maç saat 20.00 da olsa ne olacak? Sanki her maç full çekiyoruz da saate itiraz ediyoruz. Aynı gün bir de beşiktaş maçı var ki salon bomboş olacak. Ama asıl mesele; bu kadar basiretsiz bir yönetim ve şube olduktan sonra ne kadar konuşsak boş. Adamlar futbol maçlarının tarihini cumadan ctesiye aldırıyor üstelik saat 20.00 ama bizimkiler de tık yok. Zaten F8 rezaletini gördükten sonra bir beklentiye girmek kuru cehalet olur.

iyi de beşiktaş maçıyla çakışan maçımız caferağa da olucak, bizim salonda değil, hem final maçı bu, salon dolacaktır ayrıca dolmasa bile o maça gitmek isteyen ama çalışan bir sürü insan var, onlar için yarım saat önemli

Aynen ya ilk iki maç cafeağada , tarihlere yeni baktım ve bakmadan yapmış olduğum bir yorum. Hata bende. Ama F8 rezaletinden sonra yönetim bunu da görmezden gelir düşüncesi insana bilip bilmeden yorum yaptırıyor benim gibi.

Eurocup şampiyonluğumuzdan beri takımı takip ediyorum ve sizlere soruyorum kaç kişinin umudu var Caferağa'da maç kazanmak için ? 2 yıldır paramızla kupa kazanıyoruz. Ceyhun Yıldızoğlu'na saygı duyuyorum fakat Galatasaray'da başarısız olmuştur. Camiamızı tatmin edecek oyunu hiçbir zaman ortaya koyamamıştır. Göz göre göre bu noktaya kadar gelindi bence yazık edildi. Her şeyin hayırlısı olsun keşke Ceyhun hoca bizi şu final serisinde şaşırtacak oyunu oynatsa ama Final 8'den bu yana gelinen süreç belli bu mümkün değil...

Ceyhın Hoca'nın son şansı olacak bu maçlar göreceğiz. ben yine de inanıyorum Galatasarayımızın olduğu yerde umut vardır.

Senenin başı 4 kupa diye çıktık yola.2 tanesini de aldık.Hemde şimdi ki rakibimiz olan takımdan yani fenerbahçeden aldık.Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Kupasıydı bu kupalar.Euroleague'de kaybettik maalesef.Fakat yönetimin saçmalıkları yüzündendi bunlar.Şimdi bunları bir tarafa bırakalım ve bu seriye konsantre olalım.Kadro kalitesi olarak tartışmasız kat kat üstünüz.Sylvia olsun Tina olsun Bahar olsun Melisa olsun domine edeceklerdir pota altını.Diana olsun Işıl olsun Epiphanny olsun Şaziye olsun onlarında üstün ve gerçekten isterlerse her işi yapabileceklerini biliyoruz.Tek sorun güvenmiyoruz onlara Işıla,Bahara,Melisaya,Şaziyeye...Tamam bende kızmadım mı hiç kızdım hatta Ceyhun gitmezse ben daha maç izlemicem bile dedim.Fakat olay Ceyhun değil...Ceyhun gelip geçici.Yine gitmesini istiyorum fakat sezon sonu.Ben seneye İstanbulda kızlarımızın,ablalarımın yanında olmak için üniye gelecem Allahın izniyle.Gelmeden önce bir şampiyonluk nasıl gaza getirir beni bir bilseniz.Onların mutlu olması benide mutlu ediyor.O yüzden gelin Ceyhunu bir yere bırakalım ve takıma konsantre olalım.Bu kızların geçen sene neler yaşadığını biliyoruz demi?O zaman destek zamanı,köstek olma zamanı değil!Bu sene İpekçide bile hakemleri gördük neler yaptılar.Şerefinden yoksun insanların ellerinden alalım o kupayı ve onlara gerçek Şerefi gösterelim.İnanıyoruz.İnanıyorum.Kazanacağız.

Maça 1-2 saat kala belli olacak galiba hakemler.Metrisden komut mu bekleniyor ? Yoksa görevini en iyi hangisi yapacak diye daha karar mı verilmedi ?

Gerçekten ya ne oyunlar dönüyor maça 20 saat kaldı ama hakemler belli değil gerçekten de çok oyunlar dönüyor bu durum da ispatı. Anlaşılan yine hakem oyunları ile kaybedeceğiz.

Bu seride Ceyhun hoca ve hakemlere rağmen kaznacağımızı(3-0,3-1) düşünüyorum,bizim kadromuz onlardan daha iyi, ama unutmamamız gereken bişeyde biz sahaya maçı bizim gibi sadece izleyen bir koçla çıkıyoruz,bu sene artık şamiyon olmamızı hakemlerde Ceyhun hocada engelleyemeyecek bana göre,tabiki bu maçlarda Taurasi,Işıl ve Prince çok iş düşüyor,deplasmanda oynarken sakin kalıp,tahriklere kapılmamak için,ve oyunu düzen içinde oynayıp,rakibimize karşı daha güçlü olan pota altını kullanmak için,bu maçlara Fowles ve Tina'nın içerde yeterli sayıda top almalılar,böylece onların pota altından kazandıracağı sayıların yanında ikili sıkıştırmalarda paslarıyla kazanılacak ceza atışlarından skor üretmeliyiz.Şampiyon GALATASARAY...

Pota altından oyun maçın en kilit noktası devamlı iki uzunumuza top indirmeliyiz,topu olabildiğince dolaştırmalıyız ,acele ve panik atışlar yapmamalıyız.Bu şekilde oynarsak ibre bizim tarafa döner diye düşünüyorum.

Umut, acıyı artırır. 3 maç bütün yıldızlar gününde olacak ki anca öyle. Sezon sonu gelmiş hala takım olamamışız. Bekle ki biri çıkıp maç alsın.