TKBL Final Serisi | Fenerbahçe-Galatasaray (Seri Üzerine Genel Değerlendirmeler)

Bence bu konuyu da kapatalım Aslan Ceyhun hoca eleştiri görüp üzülmesin!

Aslında bu konuyu kapatmakla kalmayıp kilitleyelim, hatta tüm forumu kilitleyelim ki kimse hiçbirşey söylemesin yazmasın, böylece hoca ve başta Işıl olmak üzere tüm yerli oyuncularmız final serisine daha iyi konsantre olurlar belki !!!

Konuların kapatılma sebebi bence eleştiriye engel olmak değil istemeden yazılcak kötü sözleri engellemekdi yönetimin eleştriyi engelliceğini sanmıyorum

Üst üste 3 maç kazanmamız ütopik geliyor bana.Ekstra şeyler yapmamız gereken ortamda normali bile güç bela oynuyoruz.Cumartesi kazanırsak 5. maçta,kaybedersek İpekçi'de biter.
Erkek maçının üstüne kafa yormaya,o keyfi bölmeye gerek yok.Zira geçen sezon söz verenler önemli zamanlarda kafa yormadılar.Sıklıkla dillendirildiği gibi deniz bitti artık.

Aslında bu konuyu kapatmakla kalmayıp kilitleyelim, hatta tüm forumu kilitleyelim ki kimse hiçbirşey söylemesin yazmasın, böylece hoca ve başta Işıl olmak üzere tüm yerli oyuncularmız final serisine daha iyi konsantre olurlar belki !!!

Ali Abi, bana göre konunun kilitlenmesinde bir sorun yok herkes kararını vermişti 8´li final serisi sürecinde. Neticede herkesin fikri belli, ne olumsuz düşündüğü halde şu maçtan sonra olumlu düşünmeye başlayan oldu Ceyhun Hoca ve Işıl Alben hakkında, ne de şimdiye kadar olumlu düşündüğü halde şu maçtan sonra olumsuz düşünmeye başlayan oldu.

Benim fikrim de belli, karışıklık olmasın diye yazayım; Şampiyon olsak da olamasak da gitmeli Ceyhun Hoca. Çok savundum ama olmuyor, olmayacak uzun vadede ama şu anda bunu konuşmak anlamsız.

Ben bu oyunculardan oluşan Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nı ciddi anlamda sevmiyorum.Onları izlemek eziyet verdiği gibi , birşey başardıklarında da büyük bir haz duymuyorum.Yok hocadandı , yok guardımız kötüydü , yok şuydu buydu.Kötü olmasının sebebini bir çok şeye bağlayabiliriz ama bu takım gerçekten Galatasaray'a yakışmıyor.Belki başarısızlıklarına bağlayacaksınız ama ben düşen o takımı daha çok seviyordum gerçek anlamda.

Eğer kaza bela şampiyon olursak , yalnızca Galatasaray Spor Kulübü'ne bir kupa kazandırdıkları için sevineceğim.Sonra hepsi takımdan ayrılsa umrumda değil.

Fenerbahçe Bayan basketbol maçları kabullenilmiş çaresizliğe döndü resmen bu bayan şubesini yönetenler yüzünden Coyote gibi amaçsızca Road Runner ın peşinden koşuyorz ama biliyoruz ki o Acme malı dinamitler her sene bizim g... patlayacak

Ahmet Ersan Ergüler, Kaan Büyükçil, Yener Yilmaz, Birsen, Esmeral, Nevriye yerli rotasyonuna karşı Işıl, Şaziye ve sakatlanan Bahar.. Tebrikler..

Orda oynadığımız ikinci maç ile ilgili karara bağlı olacak gibi.Bugün verilen karar birinci maçtaki ihlallerle ilgiliydi.

Bügün kazanmak daha zordu .Bahar sakatlandı ,Fowles erken faul problemine girdi ,Tina kendi seviyesine göre kötü oynadı ,çok hücüm ribaunt verdik.Toplam da 11 ribanut daha az almışız .Ayrıca resmen maçın içine eden maçı katletmeye çalışan 3 tane hakem vardı ,biz bugün tüm zorlukların üstesinden geldik ve kazandık .Birde sahada Taurasi vardı 3.periyotun ortalarından sonra maça damga vurdu ve maçı kazandırdı .

Bi Fenerbahçe kadrosuna bakıyorum bir de bizimkine gelin hep beraber eşleştirelim.

Işıl-Birsel
Prince-Pondexter
Dee-Angel
Şaziye-Esmeral
Tina+Slyvia+Bahar+Melisa Can --Nevriye+Tamane+Matovic

kağıt üstünde rol dağımları bu şekilde pota altı rotasyonu genelde değiştiği için hepsini birlikte yazdım.

Şimdi söyleyin Birsel haricinde hangi pozisyonda eksiğimiz var. Bu kadronun değil maç kaybetmek 10+ kazanması lazım bu maçları. Ama takım düzenlerine bakıyorsun. Onların yaptığı savunmanın yarısını yapamıyoruz neden anlayamıyorum. Alan savunması yapıyoruz her maç Birsel en az 2-3 boş üçlük buluyor en iyi sokan oyuncuları. Pondexter-Angel her penetresinde önündeki adamı geçiyor.

Belli oldu ki maçlarını savunarak değil atarak kazanacağız. Seri 2-2'ye gelecek son maçı ise düşünemiyorum caferağa'da maç kazanma inancım şu an sıfır.