TKBL Finali 1. Maç | Galatasaray Odeabank 72 - Fenerbahçe 69

Helal olsun takımımıza. 2.ci maçta daha fazla seyirci maça gelmeli ve Zellius dan daha iyi performans bekliyorum. Nevriye ye ayrı parantez açıyorum çok iyidi bugün.

72-69 yendik. Bizde maçın iyilerinden Nevriye 15 sayı, Sancho 14, Alba 11 sayı, maça giremeyen Zellous 11 sayı ile oynadı.

Rakip yerli oyunculardan 31 sayı bulmuş. Tüm sezonu yatarak geçiren Birsel bu maç çoştu 14 sayı 4 ribaund 5 asist, Esmeral 9 sayı ile oynamışlar.

Evimizdeki diğer maçı da alalım. Kafamız rahat olsun. Bu maça Fener iyi hazırlanmış. Diğer maçlarda Yerlilerden alabileceği katkıları en aza indirmeliyiz.

Kazanmak çok güzel, gerçi kaybetsek de oyuncularımızla her şartta gurur duyuyoruz. Yalnız bir konuya değinmek istiyorum. 3. periyodun sonunda Angel´ın attığı üçlük bal olabilir, şans olabilir ama peki bizim yaptığımıza ne demeli? Aynı hatayı tekrarlamamalı...

Son olarak; Sarayın Sultanları EL Şampiyonu apoleti ile çıktığı final serisinde 5.000 kişiye mi oynamayı hak ediyor? Hayır diyorsanız;

http://www.biletix.com/etkinlik/RGS22/TURKIYE/tr

Maçı son sayıya kadar başabaş götürmelerini sağladık ama kazanmayı bildik. Hepsini tebrik ediyorum, özellikle Sancho ve Nevriye çok iyiydi bugün. Sancho Lyttle yine çok çok büyük oynadı, FB'de Angel yine bireysel çabasıyla maçı bir noktaya kadar getirdi ama yetmedi. Sokak basketbolu oynuyor Fenerbahçe, Angel topu alıyor sürüyor o kadar. Bizde Nevriye ve Sancho ile ikili oyunlar çok güzeldi. Özellikle Sancho'nun Nevriye'ye attığı bir pas var ki beni televizyon karşısında zıplattı.

Pazar günü daha rahat ve iyi oynadığımız bir maç olmasını umut ediyorum. Bu sene bizim senemiz.

Maçı tvden izlerken "Bu maçı alırsak şampiyon da oluruz" dedim kendi kendime... Fenerbahçe bu sezonki en iyi basketbolunu oynadı. Maça çok iyi hazırlanmışlar ve bizden daha fazla istedikleri her hallerinden belliydi. Bizim takımımız ise son zamanlardaki oyununun altındaydı. Buna rağmen kazanmasını bildik. Tebrikler kızlar.

İnşallah pazar günkü maçı da kazanıp şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırız.

Elinize, ayağınıza, yüreğinize sağlık....

Uzun zaman sonra bayan basketbolda rüzgar bizim arkamızda... Pazar günü daha güvenle, daha iyi bir oyunla ve daha kalabalık bir seyirci topluluğuyla galibiyeti alacağımıza inancım tam.

2. maçta alacağımız galibiyet psikolojik olarak Fenerbahçe'yi çökertecektir.

3'te 3 yapmak için daha güzel bir zaman olamaz! Haydi Sarayın Sultanları.... Göster bir kez daha bayan basketbolunu Türkiye'ye öğretenin Galatasaray'ın olduğunu...

Angel yakında tribünden sokacak ama biz kazanmaya devam edeceğiz galiba.

İyi oynamadığımız bir maçtı ve onlar bence oynayabilecekleri en iyi oyunu oynadılar. Buna rağmen kazandık. İnşallah kızların nefesi yeter, maçlar sıklaşıyor.

Salonda yaklaşık 5.000 kişi vardı. Eğer pazar günü o salon dolmazsa, yarın biletler bitmezse cidden kapatalım bu şubeyi.

En kötü günümüzde yenildikte ya salona girdiğimde şok oldum ya EL şampiyonu olan bir takım Fb ile final serisine çıkıyorsun ve 5000 kişi geliyor şaka gibi sonra ne bahsediyoruz ki tabi ki bütçe kısılır ...

Yalnız Yacoubu ne kadar boş turnike kaçırıyor her maç :) Boş turnike atma ihtimali %50 :) Hep böyle devam etsin. Nevriye ve Sancho leblebi gibi orta mesafe atıyor, Alba bazen gereksiz zorlamasa daha iyi olacak. Tebrikler Ekrem hocam ve sultanlar !

Takıma tebrikler.Yalnız takım ufak ufak çaptan düşmeye başladı gibi.Özellikle bu durum savunmada kendini göstermeye başladı.Ard arda üst düzey maçlar ve rotasyondaki diğer oyuncularımızın fazla kullanılmaması takımı etkiliyor.
Allahtan bu maçı aldık.Pazar Günü de inşallah kazanırsak üçte üç yakın gibi.