Çok evvelden daha sık yazdığım buraya, son zamanlarda yılda bir kez yazıyorum ve genelde bu yazı kaybettiğimiz final seri sonu oluyor.
EL Finalini benim için duygusal ve aslında zor bir zamanda izledim. O galibiyetin anlamı benim için çok fazla. Hiç bir zaman unutamayacağım. O gün yazamadım, yazamazdım ama bugün bir değişiklik yapıp bir galibiyet sonrası yazıyorum.
Her Fenerbahçe maçı ve serisi bizim hızlı oyunumuzla başlar ama maçın sonunda sinirlerimize hakim olamayıp ve genellikle hakemlerin katkısıyla yenilirdik. Hakemler aynı ama sinirlerimiz çok sağlam, çünkü takımız. Benim için alınacak kupa alındı, bu yıl alınacak kupa hegemonyaya son vermek adına anlamlı olur, birde yine 5 te 5 hevesinin kursakta kalması adına ( Gerçi voleybolda işleri zor )
Bu takım yaşadığım, gördüğüm en güzel Galatasaray takımlarından bir tanesi. Sahada ve saha dışında çok mücadele ettiler, bir kaç iyi adamın dışında da hep yalnızdılar. Bu yüzden büyük bir Galatasaray takımı. Seri sonu ne olursa olsun, hiç unutmayacağım bu takımı.
Ve büyük kaptan. Senin mücadeleni görmeyip, yıllarca seni bilmeyip yine sonuç üzerinden seni kabul edenleri, yine kıramadın sanırım. Gönül elbette mutlu ama gitseydin de/ gidersen de gram kızmazdım, kızmayacağım. Umarım hep şanlı Galatasaray bayrağının altında, hep Galatasaray'la olursun.
Ve bu şubenin kapatılması isteyen ve her tartışmada öne rakamlar koyan andavallar.
Kadınların bu ülkede var olma savaşını bilmiyorsunuz. Eğer bu kulüp çağdaşlığın öncüsü ise bu şubeyi yemeyecek, içmeyecek ayakta tutacak ve zirvede olacak. Bunu yapabilme, bunu yönetebilme kabiliyetine sahip değilse, gidecek.
Bu kulüp kapatılsın diyerek bir önceki andavalların peşine takılan iki numaralı andavallar. Galatasaray içine hapsolduğunuz sosyal medyadan ibaret değil. Galatasaray taraftarlığı da bu değil. Siz para hesabı yapmayacaksınız, siz Galatasaray başarılı, Galatasaray örnek olsun diye önce tribüne gidecek, sonra başarısızlık varsa hesabını sahadakilere değil Galatasaray adı ile dünyalıklarını yapan, Galatasaray adıyla manevi tatmin yaşayan ve çıkar elde eden yöneticilerden hesap soracaksınız. Çok akıllı iseniz, nasıl kapatırım değil nasıl yaşatırım diye düşüneceksiniz.
Yazıyı kafamda yazarken şubeyi kapatanlar için sağ kolumu, yazıyı silmek için ilk atlayanlar içinde sol kolumu, güzel kolumu hazırlamıştım ama vazgeçtim.
Eyvallah,